Review av Burt's bees produkter

Jeg liker ideen av helt naturlige og miljøvennlige hud og hår produkter. Prisen er ikke så ille heller. Men er de like gode som "kjemiske" produkter? Jeg har testet ut en del av de naturvennlige produktene til Burt's Bees over et par år og ikke alle ble like godt mottatt. 

Jeg har prøvd to av Burt's Bees lip balm's: Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil og Beeswax Lip Balm. De innelholder bare naturlig oljer og bivoks som gjør leppene mye. Den ene lukter friskt av granateple og den andre lukter svakt av peppermynte. Disse anbefaler jeg absolutt i forhold til leppeprodukter som inneholder petroleum som vaselin og lypsyl. De har også leppomader med farge. 

Jeg har også prøvd en håndkrem og en fotkrem: Shea Butter Hand Repair Creme og Coconut Foot Creme. Disse er også basert på naturlige oljer som blant annet kokosolje, olivenolje, solsikkeolje og bivoks. De er begge ganske fete og tar litt tid å trekke inn i huden, men jeg har brukt de begge ved sengetid og latt de virke over natten. Kan også tre på seg moen myke bomullssokker og eventuelt hansker hvis man ønsker det. Når man våkner neste morgen er huden babymyk. Jeg kommer absolutt til å kjøpe disse igjen. Mye bedre enn Scholls fotkremer og håndkremen fra Vaseline intensive care som man må smøre på igjen og igjen. 

Og nå til to produkter jeg ikke var så imponert over. De er begge hår behandlinger:

Avocado Butter Pre-Shampoo Hair Treatment skal smøres inn i hår og hodebunn før man vasker håret med shampoo. Jeg hadde vanskeligheter med å få den godt blandet inn i håret. Den var altfor tykk og klissete. Gjorde ikkeno for meg. Anbefaler heller en vanlig før shampo behandling med en god olivenolje. 

Hair Repair Shea & Grapefruit Deep Conditioner er en hårkur som skal brukes etter shampo, men før balsam. Denne luktet ikke veldig godt etter min mening og det lange håret mitt så ikke noe mindre tørt ut. Jeg har endelig brukt opp tuben og kommer ikke til å kjøpe den igjen. Holder meg til hårkurer fra Joico og Redken fremover.

Har dere prøvd noen andre produkter fra Burt's Bees? Enten gode eller dårlige?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits