Project 10 pan (part III)

Jeg er for tiden veldig opptatt med eksamenslesing, masteroppgaven og jobbsøking, så det blir ikke så mye blogging den neste måneden. Skal likevel prøve å få ut noen innlegg når jeg har tid eller trenger en pause;)

Det positive med å være så opptatt er jo at jeg ikke får tid til å shoppe. Jeg prøver å gjøre en innsats for å få brukt opp en del produkter for de blir for gamle. Er det noe jeg har mye av så er det skjønnhetsprodukter. Alt fra shampo, balsam, hårkur, dusjsåpe, kremer sminke etc har jeg sikkert 3 eller flere av.  


I denne omgangen har jeg brukt opp mer enn 10 produkter :) Deilig å frigjøre litt plass i skapet på badet. (begynner bakerst til venstre)

 1. Palmolive Tahiti Coconut showergel: elsker såper og kremer med kokos duft
 2. Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor Treatment: denne gjør underverker på skadet/tørt hår. Har sikkert brukt 4 flasker av denne og kommer nok til å kjøpe den igjen.
 3. Dermalogica gentle cream exfoliant: Dette er en ansiktsmaske som også fungerer som en mild skrubb, men syns ikke den gjorde store forskjeller på min hud. 
 4. Loreal Rouge Pulp lipgloss: Denne er GRØNN! Fant den blandt sminken min som jeg ikke bruker så ofte. Denne må da være fra 90-tallet. Tror jeg fikk den gratis. Den er hvertfall aldri brukt og går nå i søpla.
 5. Decleor Nutridivine Nutriboost Ultra Cocooning Cream: Denne kremen er fantastisk. Ganske tykk og passer perfekt til de som har tørr hud. Jeg kjøpte denne i høst og brukte den som nattkrem i vinter. Huden min trenger litt fetere kremer om vinteren og denne passet perfekt.
 6. Shiseido Benefiance Concentrated Anti Wrinkle Eye Cream: Denne øyekremen er veldig fet. Nesten litt for fet, så jeg brukte den kun om natten. 
 7. Chanel Vitalumiere Aqua Foundation: Elsker denne foundationen. Jeg har brukt opp fargen B20 og kommer nok til å kjøpe den igjen når jeg har brukt opp den andre foundationen jeg har.
 8. Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Moisturizing Cream: Dette er min favoritt dagkrem. LOVE IT! 
 9. MD Formulations eye cream: Her har jeg 2 testere i Moisture Defense og Vit A Plus. Begge er gode øyekremer men likte ikke pumpene på disse flaskene. Det var veldig vanskelig å få noe ut. Var faktisk ikke helt sikker på om de var tomme, men ga opp til slutt.
 10. Mac Lipstick in Marquise d' : Elsker denne leppestiften. Perfekt til hverdags. Bare synd at den var limited edition:(
 11. MAC Florabundance lipglass: Jeg liker ikke konsistensen på disse. Den legger seg på leppene som et belegg av jordbærmilkshake på leppene. 
 12. By Terry Baume de Rose: Dette er en naturlig leppe balm uten petroleum gele (eller vaselin). Svindyr! Jeg brukte den som et "luksusprodukt" for leppene før sengetid. Da holdt den et helt år. Bare synd den ikke selges i Norge. 

Syns det er gøy å se en fremgang i oppryddingen min. Er det flere som jobber med et slikt prosjekt?

Follow my blog with Bloglovin  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ninni

Ninni

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits