Sympathy shopping

Hi, I'm back. Har vært utslitt etter eksamensperioden og trengte noen dager å komme meg på. Dessuten har jeg kastet meg over jobbsøkingen. Sånn er da når man endelig er ferdig som student. Blakk som en kirkerotte. Men luring som jeg er, skrapet jeg sammen noen kroner for å kjøpe noen "nødvendigheter". Trengte noen få ting for å føle meg litt vel. Dro til sentrum for å kjøpe øyebrynsfarge, hårstrikker og selvbruning for ansiktet. Ja jeg er bleik og uten øyenbryn :) Hehe

Det dumme var bare at de hadde fått inn Isadora's nye neglelakker og så fant jeg disse nydelige skoene i rosa gull metall. Dette er hva jeg kom hjem med:

In my defense, de skoene var det siste paret og de ropte etter meg. I tillegg kostet de bare 100,- (før 299,-). Tror jeg brukte rundt 300,- tilsammen. Don't tell my boyfriend.... shhh.. 

Follow my blog with Bloglovin   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ninni

Ninni

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits