Jeg vil bli brun!

I går kveld var jeg alene hjemme ettersom samboern var ute med gutta. Jeg elsker sånne kvelder! Det er faktisk bare en sjelden gang jeg har leiligheten og ikke minst tven for meg selv. Jeg bestemte meg for å ha en liten Spa-seanse og Jersey Shore maraton. Jeg begynte med en joggetur, noen rumpe og mageøvelser og så en dusj. Etter å ha renset huden i ansiktet, farget jeg øyenbrynene mine med Kolokremen jeg kjøpte i går. Deretter smurte jeg inn ansiktet og brystet med Ambre Solaire selftan face wipe fra Garnier. Sånn i ettertid, er jeg veldig glad for at jeg bare kjøpte en wipe. Jeg våknet flere ganger i løpet av natten av den kvalmende selvbruningslukten. Æsj! Dessuten fikk jeg noen sholder på brystet, men det gikk heldigvis lett bort med en vaskeklut. Tror nok jeg holder meg unna Garnier og Loreal sine selvbrunere altså. Kanskje jeg skal ønske meg XEN-TAN selvbruner til bursdagen min. Har hørt at den ikke lukter selvbruner. 


På beina bruker jeg for tiden St Moriz selftan mousse. Den tørker utrolig raskt så det lønner seg å jobbe fort og bruke hansker. Utrolig flaut med gule håndflater. Resultatet av denne blir kjempefint. Den lukter ikke kvalmende og blir ikke orange. Anbefales absolutt. Man må bare passe på å smøre den ut jevnt for å unngå å se "skitten" ut. Et annet tips er å smøre på en lett bodylotion ca 10-15 minutter etter man har påført moussen. Da jevner man ut evenutelle skjolder. Dette er lurt hvis man er nybegynner. Det kan dempe fargeresultatet litt, men man kan alltids ta enda et strøk en eller to dager etter. Det beste er jo når resultatet blir naturligt. 

Bare pass på at du smører på selvbruner minst 4 timer før du går å legger deg. Man vil jo ikke ødelegge sengen heller. Det beste er å ta det på om morgenen og dusje før man legger seg, siden det må virke i 4-6 timer. Jeg tok det på rundt 18, lot det tørke mens jeg gikk rundt naken i 10 mnutter før jeg tok på meg en gammel pysj.  


Hva slags selvbruner bruker dere? Trenger en bra en :) 

Follow my blog with Bloglovin    

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ninni

Ninni

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits