Kicks supertilbud

Det er ikke ofte man ser tilbud i parfymerier her i landet, men denne måneden har Kicks/Esthetique faktisk 2 gode tilbud

Det første tilbudet gjelder kun for Estee Lauder produkter. Her er tilbudet:

Jeg kjøpte 2 produkter: en dagkrem med svak farge for å gi glød og en ny foundation i en mørkere farge (Jegtrengte en ny etter ferien siden min Chanel-foundation er altfor lys). 

Her er et bilde av det jeg fikk med. Digger mappen som passer perfekt til å ha essensiell sminke i vesken. Dessuten digger jeg å teste ut nye kremer etc.

Jeg fikk også med en ekstra liten maskara (glemte å få med på bildet), 2 testere på parfymer og en tester på Clinique even better eyes.

Det andre tilbudet de har gjelder et valgfritt makeup produkt i hele butikken. Hemmeligheten finner man i gratisbladet som du finner i butikken. Helt bak i bladet finner man en kupong som gir deg 20% rabatt på et sminkeprodukt, men man må være eller bli medlem av Kicks-club. De fungerer på alle merker, selv på MAC produkter :) Hvis du har siklet etter et dyrt produkt, så er dette muligheten for å få det litt billigere. Grip sjansen!

 
Har dere benyttet dere av noen av disse tilbudene?? Fortell gjerne hva dere kjøpte:)

Follow my blog with Bloglovin   

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ninni

Ninni

27, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits