Blogg

Helg på sykehuset :(

Hei alle sammen! Jeg er uheldigvis blitt veldig syk. Jeg merket tidlig denne uken at synet mitt var litt redusert, men trodde først jeg bare var trøtt og dessuten hadde jeg litt hodepine. Jeg går jo sjelden til legen med mindre det er ille. Det ble verre etter hver dag som gikk og bestemte meg for å dra til legen. Var da først hos fastlegen, så hos øyelegen, før jeg endte opp på sykehuset hos spesialist. Har nå tilbrakt helgen her med masse blodprøver, syndtester, MR og ryggmargesprøver :( grøss....

Jeg har nå kommet hjem, men må tilbake hver morgen for å få medisin. Må holde sofaen en stund fremover. Av alle sykdommer så hadde jeg aldri trodd at synet skulle bli et problem. Har ikke briller til vanlig engang. Jeg er litt trist og håper virkelig synet kommer tilbake til normalen.

Det er ikke så lett å blogge når man ser veldig dårlig, men jeg prøver likevel.
Ikke heller veldig vanlig å blogge om sykdom på en skjønnhetsblogg, men jeg håper det hjelper på humøret mitt med litt støtte.

Håper ellers de friske har hatt en morsom helg og hilser til alle de andre som har tilbrakt helgen på Sykehuset: "God bedring". Mange klemmer xoxo

PS: Hvis dere en gang merker endringer i synet eller får smerter; Dra til Legevakten med en gang! De sender deg direkte til sykehuset hvis det er mistanke om noe alvorlig, i forholdt til fastlegen som henviser til øyelege som er vanskelig å få time hos. Jeg skulle gjerne ha visst dette på forhånd. Men men

Vidunderkake :)

Måtte jo bare vise dere den beste kaken jeg har laget. Hvertfall for øyeblikket. Jeg er kjempeglad i å prøve ut nye kakeoppskrifter, så det kan jo hende at jeg lager en bedre en i fremtiden, Denne kaken er verdt å teste ut. Anbefales på det sterkeste. Jeg ble faktisk inspirert til å lage denne kaken i vår da Bree bakte en slik kake for Gabby i en episode av Frustrerte Fruer. Dette er en Pineapple Upsidedown cake. Er den ikke nydelig å se på. Smaker fantastisk også :)


Og her er scenen med kake-bakingen i Frustrerte Fruer:

Deilig lørdag og skal vi danse

Da var lørdagskvelden i gang. Har hatt en kjempefin dag i Oslo sentrum med samboer. For en gangs skyld har det vært strålende sol. Men influensaen min er fortsatt tilstede og jeg valge å holde meg hjemme i kveld. Koser meg nå med Smash og Skal vi danse. Så akkurat en reklame for Dnb Nor med George Clooney, hold på å le meg i hjel. Noen andre som har sett den? Her er linken: http://www.kampanje.com/markedsforing/article5729484.ece Den må ses ;)


Men angående skal vi danse. Jeg syns det var litt for mange venstre føtter på dansegulvet. Det er jo morsomt å se på de som IKKE kan danse også. Mine favoritter er hittill Anna Anka og Lars Bohinen. Hvem er dine favoritter?
 

Gucci eller Barbie?

Din Side skrev i går om at Gucci har pimpet opp Fiat 500 til en liten luksusbil. 

http://www.dinside.no/875912/fiat-500-pimpet-av-gucci 

Hva liker dere best? Gucci eller denne Barbiebilen jeg så på Sagene? :)

Mitt første innlegg

Hei alle sammen!! Velkommen til min blogg.

Først litt om meg:

Jeg er ei jente fra Oslo som er X år gammel. Jeg har en Bachelor i Økonomi, men etter 2 år i jobb så bestemte jeg meg for å fortsette med en Mastergrad. Jeg har nå 1 år igjen som fulltidsstudent og er ferdig til våren hvis alt går etter planen. Har nå jobbet i hele sommer, men som student kan jeg desverre ikke unne meg visse godbiter lenger. Jeg vil heller bruke året på å fokuserer på godsakene jeg allerede har og heldigvis er det ingen lover imot vindusshopping.


 

Ninni

Ninni

27, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits