Hår

Pakke fra lookfantastic

Jeg elsker å få pakker i posten. Hvem gjør vel ikke det? Kanskje ikke like spennende når man har bestilt de selv da men. Jeg hadde gått tom for balsam og benyttet med av tilbudet de hadde på Kerastase etter nyttår. De hadde 20% rabatt og hvis man handlet produkter fra Kerastase så fikk man en gave. Totalen var på over 200 NOK, men jeg slapp likevel toll. Merkelig. Lucky me! Mener da jeg har fått tollgebyr da jeg handlet fra dem tidligere. Anbefaler uansett å handle fra både lookfantastic og feelunique fremfor de norske nettbutikkene. Mye billigere. Bare pass på tollgebyret. 

Jeg gikk for 2 forskjellige typer balsam: Lait Vital for normalt/tørt hår og Ciment Anti-Usure for tørre tupper. Jeg har ikke prøvd dette merket på flere år. Håper håret mitt liker det, har hørt mye bra. Jeg kjøpte også en flaske av Elixir Ultime Oléo-Complexe. Jeg har allerede Moroccanoil som jeg fikk til jul, men jeg vil gjerne teste ut om de er like gode. Med på kjøpet fikk jeg denne rom-parfymen. Det er en slags duft-olje som man setter en liten trepinne i som da suger opp oljen og distribuerer duften i rommet. Lukter kjempegodt.
I tillegg kjøpte System Professional Balance Scalp Serum. Venninnen min har skrytt utrolig av denne, så jeg måtte neste prøve den. Skal visst hjelpe mot håravfall. Får se hvordan den funker på meg:) Har dere prøvd denne?Har noen av dere benyttet dere av salget etter jul?

 Follow my blog with Bloglovin   

Fjær i håret

Feather hair extension er det nye i vinden. Det er kjempepopulært blant kjendisene i Hollywood og derfor også blant oss "vanlige" mennesker ;) De kan enten festes midlertidig med clips eller spenner, men også permanent med lim, keratin eller microlinker. De kommer i alle regnbuens farger og skal visst tåle vask og styling fanske bra. Jeg har veldig lyst til å kaste meg inn i denne trenden, men syns det passer bedre til sommeren så jeg tror nok jeg venter til våren. 


Hva med lilla?


Eller kanskje naturlig?                           Eller blå/turkis? (Jeg liker denne)


Kim Kardashian er lekker med og uten fjær i håret.


Selena Gomez og Hilary Duff


Miley Cyrus

Kesha

Kan kjøpes på ebay eller http://featherrayhairextensions.bigcartel.com/ 

Follow my blog with Bloglovin  

Review av Burt's bees produkter

Jeg liker ideen av helt naturlige og miljøvennlige hud og hår produkter. Prisen er ikke så ille heller. Men er de like gode som "kjemiske" produkter? Jeg har testet ut en del av de naturvennlige produktene til Burt's Bees over et par år og ikke alle ble like godt mottatt. 

Jeg har prøvd to av Burt's Bees lip balm's: Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil og Beeswax Lip Balm. De innelholder bare naturlig oljer og bivoks som gjør leppene mye. Den ene lukter friskt av granateple og den andre lukter svakt av peppermynte. Disse anbefaler jeg absolutt i forhold til leppeprodukter som inneholder petroleum som vaselin og lypsyl. De har også leppomader med farge. 

Jeg har også prøvd en håndkrem og en fotkrem: Shea Butter Hand Repair Creme og Coconut Foot Creme. Disse er også basert på naturlige oljer som blant annet kokosolje, olivenolje, solsikkeolje og bivoks. De er begge ganske fete og tar litt tid å trekke inn i huden, men jeg har brukt de begge ved sengetid og latt de virke over natten. Kan også tre på seg moen myke bomullssokker og eventuelt hansker hvis man ønsker det. Når man våkner neste morgen er huden babymyk. Jeg kommer absolutt til å kjøpe disse igjen. Mye bedre enn Scholls fotkremer og håndkremen fra Vaseline intensive care som man må smøre på igjen og igjen. 

Og nå til to produkter jeg ikke var så imponert over. De er begge hår behandlinger:

Avocado Butter Pre-Shampoo Hair Treatment skal smøres inn i hår og hodebunn før man vasker håret med shampoo. Jeg hadde vanskeligheter med å få den godt blandet inn i håret. Den var altfor tykk og klissete. Gjorde ikkeno for meg. Anbefaler heller en vanlig før shampo behandling med en god olivenolje. 

Hair Repair Shea & Grapefruit Deep Conditioner er en hårkur som skal brukes etter shampo, men før balsam. Denne luktet ikke veldig godt etter min mening og det lange håret mitt så ikke noe mindre tørt ut. Jeg har endelig brukt opp tuben og kommer ikke til å kjøpe den igjen. Holder meg til hårkurer fra Joico og Redken fremover.

Har dere prøvd noen andre produkter fra Burt's Bees? Enten gode eller dårlige?

Redken til 50%

Hvis det er andre som liker Redken sine produkter så må jeg informere om at den lille frisørsalongen ved busstoppet på Sagene har 50% rabatt på alle Redken hårkurer (bare krukkene). Fullpris 414,- og rabattert pris 207,- Jeg ville gjerne kjøpe en, men har fortsatt en halvfull fra før. Jeg har ganske langt, ufarget hår som trenger fuktighet og syns "All Soft"-serien gjør underverker. Liker også K-pak fra Joico. Det er uansett viktig å kure håret 1-2 ganger i uken hvis man vil ha sunt og langt hår. myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits