Hudpleie

Jeg vil bli brun!

I går kveld var jeg alene hjemme ettersom samboern var ute med gutta. Jeg elsker sånne kvelder! Det er faktisk bare en sjelden gang jeg har leiligheten og ikke minst tven for meg selv. Jeg bestemte meg for å ha en liten Spa-seanse og Jersey Shore maraton. Jeg begynte med en joggetur, noen rumpe og mageøvelser og så en dusj. Etter å ha renset huden i ansiktet, farget jeg øyenbrynene mine med Kolokremen jeg kjøpte i går. Deretter smurte jeg inn ansiktet og brystet med Ambre Solaire selftan face wipe fra Garnier. Sånn i ettertid, er jeg veldig glad for at jeg bare kjøpte en wipe. Jeg våknet flere ganger i løpet av natten av den kvalmende selvbruningslukten. Æsj! Dessuten fikk jeg noen sholder på brystet, men det gikk heldigvis lett bort med en vaskeklut. Tror nok jeg holder meg unna Garnier og Loreal sine selvbrunere altså. Kanskje jeg skal ønske meg XEN-TAN selvbruner til bursdagen min. Har hørt at den ikke lukter selvbruner. 


På beina bruker jeg for tiden St Moriz selftan mousse. Den tørker utrolig raskt så det lønner seg å jobbe fort og bruke hansker. Utrolig flaut med gule håndflater. Resultatet av denne blir kjempefint. Den lukter ikke kvalmende og blir ikke orange. Anbefales absolutt. Man må bare passe på å smøre den ut jevnt for å unngå å se "skitten" ut. Et annet tips er å smøre på en lett bodylotion ca 10-15 minutter etter man har påført moussen. Da jevner man ut evenutelle skjolder. Dette er lurt hvis man er nybegynner. Det kan dempe fargeresultatet litt, men man kan alltids ta enda et strøk en eller to dager etter. Det beste er jo når resultatet blir naturligt. 

Bare pass på at du smører på selvbruner minst 4 timer før du går å legger deg. Man vil jo ikke ødelegge sengen heller. Det beste er å ta det på om morgenen og dusje før man legger seg, siden det må virke i 4-6 timer. Jeg tok det på rundt 18, lot det tørke mens jeg gikk rundt naken i 10 mnutter før jeg tok på meg en gammel pysj.  


Hva slags selvbruner bruker dere? Trenger en bra en :) 

Follow my blog with Bloglovin    

Project 10 pan (part III)

Jeg er for tiden veldig opptatt med eksamenslesing, masteroppgaven og jobbsøking, så det blir ikke så mye blogging den neste måneden. Skal likevel prøve å få ut noen innlegg når jeg har tid eller trenger en pause;)

Det positive med å være så opptatt er jo at jeg ikke får tid til å shoppe. Jeg prøver å gjøre en innsats for å få brukt opp en del produkter for de blir for gamle. Er det noe jeg har mye av så er det skjønnhetsprodukter. Alt fra shampo, balsam, hårkur, dusjsåpe, kremer sminke etc har jeg sikkert 3 eller flere av.  


I denne omgangen har jeg brukt opp mer enn 10 produkter :) Deilig å frigjøre litt plass i skapet på badet. (begynner bakerst til venstre)

 1. Palmolive Tahiti Coconut showergel: elsker såper og kremer med kokos duft
 2. Joico K-Pak Deep-Penetrating Reconstructor Treatment: denne gjør underverker på skadet/tørt hår. Har sikkert brukt 4 flasker av denne og kommer nok til å kjøpe den igjen.
 3. Dermalogica gentle cream exfoliant: Dette er en ansiktsmaske som også fungerer som en mild skrubb, men syns ikke den gjorde store forskjeller på min hud. 
 4. Loreal Rouge Pulp lipgloss: Denne er GRØNN! Fant den blandt sminken min som jeg ikke bruker så ofte. Denne må da være fra 90-tallet. Tror jeg fikk den gratis. Den er hvertfall aldri brukt og går nå i søpla.
 5. Decleor Nutridivine Nutriboost Ultra Cocooning Cream: Denne kremen er fantastisk. Ganske tykk og passer perfekt til de som har tørr hud. Jeg kjøpte denne i høst og brukte den som nattkrem i vinter. Huden min trenger litt fetere kremer om vinteren og denne passet perfekt.
 6. Shiseido Benefiance Concentrated Anti Wrinkle Eye Cream: Denne øyekremen er veldig fet. Nesten litt for fet, så jeg brukte den kun om natten. 
 7. Chanel Vitalumiere Aqua Foundation: Elsker denne foundationen. Jeg har brukt opp fargen B20 og kommer nok til å kjøpe den igjen når jeg har brukt opp den andre foundationen jeg har.
 8. Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Moisturizing Cream: Dette er min favoritt dagkrem. LOVE IT! 
 9. MD Formulations eye cream: Her har jeg 2 testere i Moisture Defense og Vit A Plus. Begge er gode øyekremer men likte ikke pumpene på disse flaskene. Det var veldig vanskelig å få noe ut. Var faktisk ikke helt sikker på om de var tomme, men ga opp til slutt.
 10. Mac Lipstick in Marquise d' : Elsker denne leppestiften. Perfekt til hverdags. Bare synd at den var limited edition:(
 11. MAC Florabundance lipglass: Jeg liker ikke konsistensen på disse. Den legger seg på leppene som et belegg av jordbærmilkshake på leppene. 
 12. By Terry Baume de Rose: Dette er en naturlig leppe balm uten petroleum gele (eller vaselin). Svindyr! Jeg brukte den som et "luksusprodukt" for leppene før sengetid. Da holdt den et helt år. Bare synd den ikke selges i Norge. 

Syns det er gøy å se en fremgang i oppryddingen min. Er det flere som jobber med et slikt prosjekt?

Follow my blog with Bloglovin  

Project 10 pan (part II)

Da har jeg endelig klart å bruke opp enda 10 produkter. Har virkelig jobbet hardt for å bruke opp en del av de gamle produktene mine. Sminke og hudpleie varer jo ikke evig. Har fortsatt en del produkter som snart er tomme, men de får vente til neste "Project 10 pan"-innlegg. Forrige gang jeg hadde et slikt innlegg var i november 2011. Jeg tror faktisk jeg har kastet noen produkter underveis som jeg ikke fikk med her. Men det får så være. 

Her har jeg faktisk 11 produkter. Det har hjulpet meg å frigjøre masse plass i hyllene på badet og i dusjen. Desverre har jeg ekstra av det meste av dette (Ikke helt like altså, men andre merker og sånn). Sånn er det når man har hamstret litt for mye. Det er lurt å bruke opp det gamle før man åpner noe nytt. Begynner bak fra venstre:

1. Blueberry Body Butter fra The Body Shop. Jeg elsker disse!! Har også en i coconut.

2. Neglelakkfjerner fra Vaseline Intensive Care. Ja, det går en del neglelakkfjerner her i huset ;)

3. Biactol fra Clearasil. Dette er en slags gele som man smører på kviser før man legger seg, men jeg syns ikke det var så mye bedre neste morgen. Kjøper nok ikke denne igjen

4. Ultra Doux shampoo fra Garnier. Denne er med avokado olje og lukter fantastisk. Nå har jeg byttet til Joico K-Pac

5. Solpudder fra Dior. Denne hadde litt shimmer som jeg ikke liker. Jeg tror jeg holder meg til min favoritt Hoola fra Benefit. 

6. Matte Mineral Foundation fra BareMinerals i medium7. Clean Start fra Dermalogica: Welcome Matte test størrelse. Denne funket ikke bra på min hud. Jeg trenger mye mer fukt enn denne gir. 

8. Rosebud salve. Denne inneholder så og si bare vaselin med litt parfyme. Fukter ikke leppene på sikt. 

9. Lash Arcitect Mascara fra Loreal. Denne likte jeg ikke. I begynnelsen kom det altfor mye produkt på kosten som førte til masse klumper. Dessuten tørket den ut veldig fort. 

10. Chanel mascara base. Denne likte jeg godt, men er det verdt å bruke 250-300 kroner på en base som man av hygeniske årsaker burde bytte ut like ofte som en mascara. Ikke er jeg sikker på om den gjorde noen forskjell heller. 

11. Lancome Definicils maskara. Jeg syns maskaraene fra Lancome er noen av de beste. Jeg pleier å kjøpe disse på taxfreen i 3-pack for en billig penge. 

Har dere også skapene fulle av nesten tomme produkter?  

Follow my blog with Bloglovin    

Uhygienisk voksing hos Beauté Adorée

Jeg har flere ganger benyttet meg av gode tilbud fra groupon.no De kommer ofte ut med veldig gode dealer til frisør, hudpleie, massage og så videre. Denne gangen kjøpte jeg et gavekort til en verdi av 1000,- for bare 320,-  som kunne brukes til voksbehandlinger hos Beauté Adorée som ligger rett ved Majorstua krysset. Dette er et veldig godt tilbud for sånne som meg som jevnlig tar brazilian wax. Dettte varierer i pris fra 350,- til 580,- Det kommer an på hvilken klinikk man går til. Jeg har tildligere vært flere ganger hos Afroditeklinikken (sentrum og Torshov) og Clinique Orkide (Sagene) som jeg har vært veldig fornøyd med. 

Beauté Adorée er den dyreste klinikken jeg har vært hos hittill. De krever hele 580 kroner for brasiliansk voksing ved første besøk og deretter 480 kroner for oppfølging. Ved denne prisen forventer jeg veldig bra service!! 

Ved første besøk, ble jeg litt irritert på damen i resepsjonen som prøvde å selge med laserbehandling istede. Men det får så være. Jenta som vokset meg var veldig flink og profesjonell. Jeg undret litt om det var noe med voksen de brukte ettersom jeg dagen etter hadde kraftig utslett og måtte på apoteket for å kjøpe en beroligende krem. Dette har aldri skjedd meg før. Kremen hjalp hvertfall og utslettet var helt borte etter 2 dager. 

Ved mitt neste besøk, en måned etter, fikk jeg en annen jente. Hun var veldig hyggelig, men gjorde en alvorlig feil. Hun brukte desverre den samme spatellen ved hele behandlingen!!! Det er kjempe ekkelt!! Hvem vet hvor mange bakterier som svømmer rundt oppi den voksbeholderen. For å ikke tenke på kjønnshår! Det er ikke akseptabelt i mine øyne. Dessuten var voksen altfor varm. Jeg kommer derfor ikke til å gå tilbake dit igjen og jeg kan desverre ikke anbefale andre til å gjøre det heller. 

Jeg dro rett hjem for å dusje etter dette. Håper jeg ikke blir smittet av noe :S

Har noen av dere vært hos Beauté Adorée før?

Follow my blog with Bloglovin

Billig voksing!!

Hvis du er som meg og ikke liker hår på andre steder enn på hodet (og vipper og bryn da selvfølgelig). Da er dette tilbudet absolutt noe for deg. Jeg har selv benyttet meg av dagens groupon. Velg mellom to gavekort. Betal bare 320,- for et gavekort til en verdi av 1000,- eller betal 405,- for et gavekort til en verdi av 1500,-. Dette er billig!! Gavekortet kan brukes på all voksing og må brukes innen 3 måneder. Jeg kjøpte selv et gavekort til 320,- som holder til 2 ganger brazillian voksing. Blir da bare 160 kroner per gang. Har du ikke prøvd brazillian før så anbefaler jeg det på det sterkeste. Ja det gjør vondt, men bare i ca fem minutter. Kortvarig smerte ;) 

Her er linken: http://www.groupon.no/in/.KWjTsY/,2919848

Behandlingen foregår hos Beautè Adorèe i Bogsdagveien i Oslo. Ganske dyr klinikk, men med et slikt tilbud er det jo helt greit :)   Follow my blog with Bloglovin  

Dermalogica cleanser

I går fikk jeg en hentelapp fra posten og det viste seg å være min minibestilling fra lookfantastic.com som hadde kommet. Jeg hadde bestilt en ny flaske med min favoritt ansiktsrens fra Dermalogica; Special Cleansing Gel. Dette er vel den fjerde flasken jeg kjøper av denne rensen. Jeg har innimellom testet ut andre merker, men vender alltid tilbake til denne klassikern. Det er en klar gele som skummer lett når man masserer den inn, for å så skylle av med vann. Den er ikke uttørrende for huden og fjerner rester av makeup og urenheter. (PS: Burde ikke brukes for å fjerne øyensminke)

Jeg har fått samboern min til å bruke den også. Ikke mange menn tenker på å rense huden, men de burde de. Ikke veldig pent men fet hud, men masse sorte (og kanskje røde og hvite) prikker. Jeg måtte lære han opp i hudpleie da jeg fant ut at han brukte håndsåpen som ansiktsvask. HUFF. Og han vurderte faktisk en tur til hudlegen pga tørre flekker og eksem i ansiktet. Den tid er heldigvis over. Menn må ikke være redde for å ta vare på kroppen sin.

 
Jeg brukte en kupongkode som jeg fikk på mail da jeg skulle betale for denne, som gav meg 5% rabatt. Prisen ble da 17,81 £ (som tilsvarer ca 161 NOK). Det er billig. Jeg har sluttet helt å kjøpe produkter i butikker som frisører og hudpleiere fordi man kan finne de mye billigere på nett. Jeg bare prøver å holde handlekurven under 200,- for hver bestilling. HATER TOLL!! 

Har dere prøvd Special Clensing gel? Hvilken rens bruker dere? 

Follow my blog with Bloglovin     

Project 10 pan

Jeg tenkte jeg skulle kaste meg over den store blogger/youtuber trenden ved å bli flinkere til å bruke opp produktene jeg kjøper. Det er tydeligvis ikke bare jeg som kjøper nye produkter før jeg har brukt opp det jeg allerede har. Bare i dusjen har jeg 3 flasker shampoo og 4 forskjellige dusjsåper. Ellers har jeg altfor mange forskjellige bodylotions, ansiktskremer, foundations og diverse andre makeup produkter som det virkelig er på tide å bli kvitt. 

Her er første pulje av produkter jeg har endelig klart å bruke opp. Jeg er litt stolt av meg selv. Har allerde funnet frem flere andre produkter som jeg fint skal klare å bruke opp i løpet av noen uker.

Har dere også samlet på halvfulle produkter? Vil gjerne høre om dere har deltatt i project 10 pan.

Her er mine 10 første oppbrukte produkter: noen gode og noen ikke fullt så gode :)

1. Clinique water therapy hand cream (god håndkrem, men ikke fet nok for ordentlig tørre hender)

2. MD Formulations continuous renewal serum (dette er en liten flaske og jeg har allerede kjøpt en stor, supert produkt)

3. Burt's Bees Foot Cream (liten tube, men liker denne godt)

4. Natusan Baby Oil (jobbet hardt for å få brukt opp denne, ikke helt min greie, for mye klin)


5. Chanel mat lumiere foundation (elsker denne, elsker alle chanel foundations)

6. Decléor Aroma Cleanse cleanser (liker Decléor, men denne var ikke en vinner for meg, finnes bedre)

7. Lierac ultra body lift 10 minceur (hvem prøver de å lure egentlig? Jeg er hverken tynnere eller har mindre cellulitter, men likevel kjøper jeg sånne produkter så de har vel lurt meg. Håper fortsatt det finnes en vidunderkur der ute)

8. Eos revitalizing care - nourish hand & body lotion (samme som den blå i Norge, denne er kjøpt i USA. Jeg likte den grønne "refresh" bedre) 


9. Balsam roll kjøpt hos Vita. (lurer på om det virkelig bare er vaselin i denne tuben)

10. Chanel inimitable intense mascara (elsker denne mascaraen, men liker å teste ut andre merker også)

Follow my blog with Bloglovin     

Decléor med opptil 65% rabatt

Cheapsmells.com har for tiden en superkampanje på decléor produkter. Jeg elsker kremene til Decléor og dette er SUPER billig. Jeg sjekket de produktene jeg pleier å kjøpe og de var ale på mellom 45-50% rabatt. Bare den store flasken med Aroma Confort Moisturising Body Milk som var til hele 65%. (Før pris 54£ og nå pris 19£). Denne har jeg ikke prøvd enda, men har jo sikkert 5 forskjellige bodylotions fra andre merker som jeg føler jeg må bruke opp før jeg kjøper noe mer. Ellers kan jeg anbefale et Hydra Floral sett til 55% rabatt (Før pris 40£ og nå pris 18£) hvis du enda ikke har prøvd disse fuktgivende produktene. Jeg har allerede Hydra Floral Mask og Aroma Night Neroli Essential Night Balm, men jeg måtte benytte tilbudet får å kapre en ny Hydra Floral Anti-Pollution Moisturising Cream 40ml (Før pris 31£ og nå pris 16£). Dette er verdens beste fuktighetskrem for "normal/combinasjons-hud" under 30 år. Obs: den litt større krukken på 50ml er ikke like rabattert og man får derfor mer for pengene ved å kjøpe tuben på 40ml. 

Ps: Tilbudet varer til Søndag 25 september, men de blir nok fort utsolgt for de beste produktene til disse prisene.  

Hvilke produkter liker dere fra Decléor? Har dere benyttet dette tilbudet? Hva kjøpte dere?

Verdens beste dusjsåpe

I mine øyne så er dette verdens beste dusjsåpe. Den heter Almond Shower Oil (250ml) og kommer fra merket L'Occitaine. Vel det er jo egentlig en dusjolje, men den skummer svakt opp når man smører den inn over hele kroppen. Man merker virkelig hvor fuktighetsgivende den er. Huden blir kjempemyk etterpå og den dufter himmelsk. Vil si at man ikke trenger å bruke bodylotion etter å ha brukt denne i dusjen. Den beste dusjsåpen jeg har prøvd. Alle de andre jeg liker kan virke uttørkene på huden og krever en bodylotion etterpå. Sett den på ønskelisten til jul. Burde prøves!!

Her er en link: http://www.loccitane.no/almond-shower-oil,18,2,6733,15083.htm 

Jeg har veldig lyst til å teste ut de andre produktene i denne serien også. Skal ønske meg de til jul :)
 

Søndagspleie

Søndag er den perfekte dagen til å være en ekte sofasliter, men hvorfor ikke flette inn litt selvpleie samtidig. Det har nesten blir fast rutine hver søndag. Lang dusj med hårkur og kroppsskrub, ansiktsmaske og manikyr. Jeg føler meg da klar for en ny heltisk uke som student. Her er noen av produktene jeg liker godt:

Jeg foretrekker å vokse leggene mine fordi da holder de seg hårfrie lenger og håret vokser ut tynnere. Vokser da annen hver uke. Fungerer utmerket også under armene og bikinilinjen. Har prøvd ferdige voksstrips tidligere, men endte opp med brannsår under armene. De er altfor sterke. Ikke fjernet de alt håret heller, bare huden, au!! Jeg holder meg til denne typen. 


Min favorittskrubb kommer fra MD Formulations. Den heter Face and Body scrub og fjerner dødehudceller. Jeg bruker den i dusjen to ganger i uken. Masserer den forsiktig inn på ansikt, hals og brystpartiet. 


Jeg fullfører ansiktspleien alltid med en god fuktighetskrem. Min favoritt er Decleor's Hydra Floral fuktighetskrem. Den er helt fantastisk og lukter nydelig! Anbefales virkelig. 


Hva gjør dere på søndager?

Ninni

Ninni

27, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits