Klær

Ny minikjole

En venninne jeg møtte i julen hadde denne kjolen og jeg likte den så godt at jeg måtte kjøpe den. Veldig polulært med korte kjoler med lange ermer. Jeg har en liknende kjole fra før i blonder, men jeg er litt lei den nå. Tror jeg har brukt den litt for ofte. Syns det var på tide med en ny sort kjole. Denne prikkete kjolen er fra Vero Moda men selges bare på nettsiden. De er litt store i størrelsen så jeg passet fint inn i en str XS. Er vanligvis en S/M, men siden de bare hadde XS igjen så tenkte jeg at det ikke skadet å prøve den. Som oftest lett å returnere plagg som ikke passer. Kostet bare 299,- Passende for mitt budsjett. Ikke lett å finne fine og billige kjoler altså. 

Liker dere den?

 Follow my blog with Bloglovin   

Mulberry julegave

Den siste og fineste gaven som jeg fikk fra den beste kjæresten, var noe som kommer i en pen liten brun pose med sløyfe. Jeg elsker så og si alt fra dette merket!!

Det var et nydeligt cashmere og merino ullskjerf i høstfarger. Det kan brukes begge veier. Burgunderødt på den ene siden og rutete flerfarget på den andre med logoen over hele. Er det ikke fint?? I'm so happy :)

Follow my blog with Bloglovin  

Pippas kjole kan bli din!

Den ettertraktede kjolen til Pippa Middleton er nå til salgs på Net-a-porter.com. Denne nydelige hvite brudepikekjolen gjorde Pippa berømt over natten, eller hvertfall rompa hennes som nå har en egen fanpage på facebook. Den kan nå bli din til den nette sum av 2787 euro (eller 21.800 NOK). Men om man får like fin rompe som henne i samme kjole det spørs ;) 
Follow my blog with Bloglovin 

Bursdagsgave til samboer

Idag er det første November og jeg begynner allerede å bli stresset for eksamen. Må virkelig jobbe hard fremover. Jeg burde vel egentlig lenke meg fast til en stol på lesesalen, men jeg har jo så mye annet jeg må gjøre også. 

I går måtte jeg handle inn bursdagsgaven til samboer i fritimen før jeg måtte tilbake på skolen. Endte opp med to fine herregensere fra H&M: en kremfarget "bestefar"-genser og en tykkere olivengrønn strikket genser. Her er bilder fra H&M sin nettside:

Jeg har også kjøpt noe ekstra småtteri som han trenger. Altså menn vil jo vanligvis ikke innrømme at de trenger disse produktene, men DET GJØR DE! Det dumme er bare at jeg ikke har fått de i posten enda jeg bestilte de fra lookfantastic 20/10. Jeg håper de kommer med postmannen i løpet av dagen. Jeg fikk tak i noen testere fra Redken sin nye Nature's Rescue serie og han likte de kjempegodt, så jeg bestemte meg for å kjøpe de til han.


Redken Nature's Rescue Shampoo

Redken Nature's Rescue Refining Sea Polish (bra mot flass)

Og sist men ikke minst. En kjempebra ansiktsrens: Dermalogica Special Cleanser Gel. Syns dere det var bra gave? Kanskje ikke akkurat det en mann setter øverst på ønskelista, men jeg NEKTER å kjøpe Playstation eller Xbox etc. Jeg gav han en Nintendo Wii med Rockband og trommesett til jul for noen år siden og det ble ikke brukt mer enn kanskje 6 måneder. 

Jeg krysser fingrene ;)

Follow my blog with Bloglovin  

GRATIS SKJERF fra Lindex Bogstadveien

Jeg var innom Bogstadveien etter jeg hadde trent i dag tidlig for å kjøpe bursdagsgave til en venninne, da jeg tittet innom Lindex i Bogstadveien for å hilse på en annen venninne som jobber der. Hun fortalte meg at hvis man sjekker inn hos Lindex Bogstadveien med facebook-appen for iphone og går inn på siden til Lindex Bogstadveien, så kommer det opp en grønn firkant som sier; CLAIM DEAL. Da er det bare å trykke på den og vise meldingen som kommer opp til de hyggelige damene i kassen for å få et valgfritt skjerf HELT GRATIS. Hvis du er i nærheten idag eller i morgen så stikk innom og benytt deg av tilbudet. Mange forskjellige skjerf å velge mellom. 

Her er linken til Lindex Bogstadveien på facebook, men husk du må bruke facebook-appen på iphone :) 


Jeg valgte et skikkelig fint høstskjerf. Elsker den rødbrune fargen med litt shimmer. Dette skjerfet er ikke så tjukt, men jeg har flere strikkede skjerf fra før. 

Ikke så lett å se hva som står på kvitteringen, men orginalpris på skjerfet jeg valgtet var 149,- og jeg betalte 0,-

Tilbudet gjelder bare idag og i morgen frem til 9pm. 

Follow my blog with Bloglovin   

Almost naked jumpsuit

Jeg surfet rundt på bubbleroom.no og fant denne rå lekre jumpsuiten fra One Teaspoon. Den er til og meg på salg til 699,- (før 1199,-). Har veldig lyst på den, men jeg kan ikke se helt for meg når jeg kan bruke den i nærmeste fremtid. Så jeg valgte å stå over for å spare penger ;) Men man kan jo beundre den likevel. Syns dere den var fin?


 

Follow my blog with Bloglovin  

Høstens gensere og problemet med akryl

Jeg sitter i sofaen hjemme og studerer høstens mote som har kommer ut i diverse norske nettbutikker. Er fortsatt syk og holder meg hjemme til jeg blir litt bedre. Har til nå tittet gjennom nettbutikkene til Zara, HM og Gina Tricot. De har alle fått inn høstnytt som også i år inneholder mange deilige og varme strikkegensere. Jeg fryser ALLTID om høsten/vinteren med mindre jeg har på en god og varm genser eller cardigan. Aldri skjønt hvordan noen orker å sitte i t-skjorte på skolen når det er -15 grader ute. Det er da riktignok ikke så kaldt inne, men ikke 25 varmegrader heller. I bokskapet mitt på lesesalen har jeg liggende et par ullsokker og en varm cardigan, just in case.

Tilbake til høstmoten. Jeg var veldig optimistisk da jeg bladde meg gjennom nettsidene helt til jeg fant ut at så og si ALLE de genserne jeg likte var laget av akryl. Jeg HATER akryl! Har kjøpt mange akrylgensere tidligere og jeg angrer ALLTID. De har så utrolig dårlig kvalitet. Det er jo sikkert derfor de som oftest er mye billigere også da men. Problemer jeg har kommet over er at de mister fasongen, NUPPER, lukter vondt og krymper. De gir meg også kjempe elektrisk hår. Jeg har lært! Kjøper aldri mer en akrylgenser. Krever litt ekstra tid, men jeg sjekker alltid merkelappen for å se hva den er laget av. HM sine gensere får stryk av meg. Mye fint, men alt var akryl :( Gina Tricot har også mye akryl. På zara fant jeg til slutt et par lekre cardigans som ikke hadde akryl. De kommer i mange farger og er i tillegg strikket med høstens hotteste kabelmønster. De inneholder: 50% COTTON 5% ANGORA 20% NYLON 25% VISCOSE/ RAYON. 

Er det noen andre som ikke liker akryl?

 
CABLE STITCH CARDIGAN fra Zara: pris 299,- 

Kommer i fargene : Navy, Wine, Ecru (på bildet), Dark Camel, Grey og Mid Grey

 


CABLE KNIT CARDIGAN fra Zara: Pris 559,- 

Kommer i fargene Ecru, Navy (på bildet) og Mid Grey
 

Sequin designer sweaters

Da var det lørdag kveld og jeg sitter barnevakt for min lillebror. Som dere skjønner er han en skikkelig attpåklatt på nå 1,5 år. Kjempesøt og lett å ha med å gjøre. Leggetid går alltid som smurt. La han litt etter 7 og må nok si jeg kjeder meg litt. Det er jo ingen gode filmer på tv lenger. TV Norge viser Armageddon for hundrede gang. Skjønner de ikke at alle har sett den før.

Jeg bruker heller tiden min på nett jeg da. Surfer mye på nettbutikker og blogger for å finne ny inspirasjon. Fant disse fine genserne fra designer Markus Lupfer. Prisen ligger fra 400-450$, men kan beundres likevel ;)

 

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits