januar 2012

Chanel - Ballerina

Huff, skolen begynte så utrolig brått. Masse å gjøre og masteroppgaven tar nesten all min tid. Jeg har ikke tenkt noe særlig på neglene mine på en stund så de har blitt ganske lange lange nå. Når neglene blir lange så er det lurt å smøre på noen lag med en god lakk for å styrke de. Denne lakken en en standard klassiker fra Chanel. En av mine favoritter! Den heter Ballerina (nr 167) og er den perfekte nude. Den jevner ut ujenvnheter på neglene og styrker. Fargen er gjennomsiktig melkehvit med litt rosa. Den får tuppen av neglen til å virke hvitere som om man har en french manicure. Fin, ikkesant?

Bildet er tatt i dagslys uten blitz. Syns den ser litt mer rosa ut i virkeligheten da men. 

Noen andre som er plaget med tørre neglebånd og hender om vinteren? Jeg smører de godt om kvelden og sover med hansker, men det hjelper ikke lenger enn noen timer. 

Jeg leste artikkelen på kk.no om neglelakkgale norske jenter. Ble nesten glad over at det ikke bare er meg. Har likevel bestemt meg for å roe ned intill lommeboka fylles opp igjen. Har jo så utrolig mange allerede som jeg ikke har brukt noe særlig. Andre som føler seg truffet av artikkelen? ;)

Follow my blog with Bloglovin   

Pakke fra lookfantastic

Jeg elsker å få pakker i posten. Hvem gjør vel ikke det? Kanskje ikke like spennende når man har bestilt de selv da men. Jeg hadde gått tom for balsam og benyttet med av tilbudet de hadde på Kerastase etter nyttår. De hadde 20% rabatt og hvis man handlet produkter fra Kerastase så fikk man en gave. Totalen var på over 200 NOK, men jeg slapp likevel toll. Merkelig. Lucky me! Mener da jeg har fått tollgebyr da jeg handlet fra dem tidligere. Anbefaler uansett å handle fra både lookfantastic og feelunique fremfor de norske nettbutikkene. Mye billigere. Bare pass på tollgebyret. 

Jeg gikk for 2 forskjellige typer balsam: Lait Vital for normalt/tørt hår og Ciment Anti-Usure for tørre tupper. Jeg har ikke prøvd dette merket på flere år. Håper håret mitt liker det, har hørt mye bra. Jeg kjøpte også en flaske av Elixir Ultime Oléo-Complexe. Jeg har allerede Moroccanoil som jeg fikk til jul, men jeg vil gjerne teste ut om de er like gode. Med på kjøpet fikk jeg denne rom-parfymen. Det er en slags duft-olje som man setter en liten trepinne i som da suger opp oljen og distribuerer duften i rommet. Lukter kjempegodt.
I tillegg kjøpte System Professional Balance Scalp Serum. Venninnen min har skrytt utrolig av denne, så jeg måtte neste prøve den. Skal visst hjelpe mot håravfall. Får se hvordan den funker på meg:) Har dere prøvd denne?Har noen av dere benyttet dere av salget etter jul?

 Follow my blog with Bloglovin   

Ny minikjole

En venninne jeg møtte i julen hadde denne kjolen og jeg likte den så godt at jeg måtte kjøpe den. Veldig polulært med korte kjoler med lange ermer. Jeg har en liknende kjole fra før i blonder, men jeg er litt lei den nå. Tror jeg har brukt den litt for ofte. Syns det var på tide med en ny sort kjole. Denne prikkete kjolen er fra Vero Moda men selges bare på nettsiden. De er litt store i størrelsen så jeg passet fint inn i en str XS. Er vanligvis en S/M, men siden de bare hadde XS igjen så tenkte jeg at det ikke skadet å prøve den. Som oftest lett å returnere plagg som ikke passer. Kostet bare 299,- Passende for mitt budsjett. Ikke lett å finne fine og billige kjoler altså. 

Liker dere den?

 Follow my blog with Bloglovin   

Billig voksing!!

Hvis du er som meg og ikke liker hår på andre steder enn på hodet (og vipper og bryn da selvfølgelig). Da er dette tilbudet absolutt noe for deg. Jeg har selv benyttet meg av dagens groupon. Velg mellom to gavekort. Betal bare 320,- for et gavekort til en verdi av 1000,- eller betal 405,- for et gavekort til en verdi av 1500,-. Dette er billig!! Gavekortet kan brukes på all voksing og må brukes innen 3 måneder. Jeg kjøpte selv et gavekort til 320,- som holder til 2 ganger brazillian voksing. Blir da bare 160 kroner per gang. Har du ikke prøvd brazillian før så anbefaler jeg det på det sterkeste. Ja det gjør vondt, men bare i ca fem minutter. Kortvarig smerte ;) 

Her er linken: http://www.groupon.no/in/.KWjTsY/,2919848

Behandlingen foregår hos Beautè Adorèe i Bogsdagveien i Oslo. Ganske dyr klinikk, men med et slikt tilbud er det jo helt greit :)   Follow my blog with Bloglovin  

Nye sko

Jeg var innom Oslo City på morgenen i går for å se om de hadde fått inn den nye kolleksjonen fra Mac. Det hadde de desverre ikke og den jeg venter på kommer ikke før i februar sa de. Norge er virkelig sent ute med disse Mac launchene :( Men da jeg skulle dra hjem igjen gikk jeg forbi Din sko og så de hadde noen fine vinterboots på restesalg. Jeg endte opp med disse fine bootsene til bare 199 kroner. Et kupp syns nå jeg. Greit, de er ikke skinn, men for 199 kan man ikke forvente så mye mer. Veldig fine og føttene ser knøttsmå ut i de. (Jeg liker når føttene ser små ut). 

Hva syns dere? Har dere shoppet noe på salget enda?


Follow my blog with Bloglovin  

Mulberry julegave

Den siste og fineste gaven som jeg fikk fra den beste kjæresten, var noe som kommer i en pen liten brun pose med sløyfe. Jeg elsker så og si alt fra dette merket!!

Det var et nydeligt cashmere og merino ullskjerf i høstfarger. Det kan brukes begge veier. Burgunderødt på den ene siden og rutete flerfarget på den andre med logoen over hele. Er det ikke fint?? I'm so happy :)

Follow my blog with Bloglovin  

Julegave fra kjæresten

Jeg er heldig som har han som kjæreste:) Siden jeg har hatt så lite penger i det siste, ettersom jeg er fulltidsstudent, har han virkelig gått inn for å glede meg med mange gaver. 

Den første gaven jeg fikk var en kokebok med oppskrifter på sterk mat. Han elsker all sterk mat og vil tydeligvis at jeg skal lage mer av det;)

Gave nummer 2 var noe jeg hadde ønsket meg, nemlig en pulsklokke. Denne modellen er en Garmin Forerunner 110. Jeg har brukt den 5 ganger allerede og den fungerer utmerket. Kjempegøy å se hvor effektiv treningene mine egentlig er. Jeg gadd ikke ta bilde selv, så jeg fant et på nett. Fin ikkesant:)Jeg trodde dette var den siste gaven, men neida.

Gave nummer 3 hadde jeg også ønsket meg. Det var en mørkeblå Swix langrennsbukse. Jeg vet ikke helt hva slags modell det er men ikke så nøye heller;) 


Tilslutt fikk jeg gave nummer 4, som var den siste og den beste :) Men den fortjener et eget innlegg. 

Hva tror dere jeg fikk?

Follow my blog with Bloglovin  

Jul med China Glaze

Fytti grisen! Det har gått i ett etter jeg var ferdig med eksamen. Måtte desverre legge bloggen på hylla for å få tid til julegavehandel og alle familiemedlemmene som skulle ha besøk. Blir ikke noe mindre sliten av det ;) Dessuten har jeg spist søtsaker (godis og/eller kaker) hver dag i hele desember, men nå er det slutt!! Januar skal være helt fri for søtsaker. Jeg håper alle har kommet godt godt gjennom julehysteriet og nyttårsfeiring uten åreforkalkninger etter all den fete maten. De som tror på lavkarbo har vel vært i sitt ess.

Jeg har fått maaange fine julegaver i år og en del penger som gikk rett in på BSU. Jeg skal vise dere en del av det jeg har fått, men sprer det litt utover noen dager. Fikk blant annet flere neglelakker.

Dette settet med julelakker fra China Glaze var kjempefine. Har ingen liknende lakker tror jeg. 

Den første lakken heter Poinsettia og er en skikkelig julenisserød kremet lakk uten shimmer. Litt oransje undertone som det gjerne er i rødfargen vi forbinder med jul. 

Den neste lakken heter Twinkle Lights og er en skikkelig glittermettet lakk. Den er full av røde, grønne, gull og sølv glitter partikler i en klar baselakk. Her har jeg påført 2 strøk og den er ikke helt dekkende. Jeg fikk ikke frem gullfargen godt nok på bildene jeg tok. Den er mer gylden i virkeligheten. Sikkert blitzen som gjør det. 

Den siste lakken heter Holly-Day og er en skikkelig juletregrønn kremet lakk uten shimmer. 

Jeg var veldig glad for disse:) Likte dere de?

Follow my blog with Bloglovin  

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits