februar 2012

Feminine converse

Jeg har aldri vært veldig glad i converse på jenter. Hvertfall ikke den tradisjonelle modellen som går opp over ankelen. Passer hvis man har en tøff stil, litt sånn guttete. Men jeg kom over disse modellene her (dog ikke fra converse) som jeg elsker. Me want!!! 

Disse første 2 kommer fra Ash og heter modellen heter Thelma Wedge Sneakers. Kommer i flere farger. De er for tiden på salg hos www.shopbop.com for bare 815,- 
Eller hva med disse skjønnhetene fra See by Chloe (Lace Up Wedge Sneakers). Disse koster ca 2200,- Ikke så ille pris når man sammenlikner med Jeffrey campbell skoene som er så populære nå for tiden.


 

 Follow my blog with Bloglovin

Chanel - Orange Fizz & Miami Peach

Jeg var innom Glassmagasinet på fredag og klarte selvfølgelig ikke å gå ut derifra uten å kjøpe noe. At jeg aldri lærer!! Hihi. Vel jeg tittet på de nye neglelakkene fra Chanel som jeg heldigvis ikke var veldig imponert over. Jeg endte opp med å kjøpe en nydelig kremet coral lakk som heter Orange Fizz (nr 307). Fargen får meg til å drømme om sommeren :) Nedturen kom da jeg skulle putte den nye neglelakken min i skuffen sammen de andre lakkene mine. Fant ut at jeg allerede hadde flere liknende. Til og med en fra Chanel. De er kanskje ikke identiske, men i mine øyne gode nok dupes til at det var dumt å sløse bort enda 220 kroner på enda en coral. Jeg valgte å returnere den på lørdag. Fikk byttet den mot en annen mye finere lakk. (Viser dere en annen dag) 


 Jeg knipset noen bilder før jeg byttet den. Kunne desverre ikke prøve den på. 

 

Her ser dere den side om side med Miami Peach (203). Den er kanskje litt mindre orange enn orange fizz, dessuten har den litt gullshimmer. Den er også ganske gele-aktig og trenger 3 strøk for å dekke helt. Tror nok Orange fizz dekker bedre. Miami peach er desverre ikke å få tak i lenger, men har du den allerede så kan du fint droppe å kjøpe Orange fizz. 

Jeg hadde til og med to andre liknende lakker fra OPI som er verdt å nevne. Til venstre er Chanel-"Miami Peach", i midten er OPI-"Are we there yet?" og til høyre er OPI-"Shoutout at the O.K. Coral"


 Til venstre er Chanel-"Miami Peach", i midten er OPI-"Are we there yet?" og til høyre er OPI-"Shoutout at the O.K. Coral"

De er kanskje litt forskjellige, men legger merke til det når man har det på alle neglene samtidig? Jeg syns jeg har mer en nok i denne fargekategorien. Hvilken liker dere best?

Og til slutt dagens endelige manicure. 2 strøk på alle fingrene. 


  Follow my blog with Bloglovin

Essie - Borrowed & Blue

Denne lakken kom ut med Wedding kolleksjonen fra Essie i 2011. Likte ideen med en veldig lys kremet isblå lakk, men denne likte jeg ikke på neglene. Generelt er jeg ikke veldig glad i kostene i Essie lakker og hadde litt problemer med å få den jevn ved neglebåndet. Den dekker fint med 2 strøk. Syns nesten den fremhever blodårene mine i min vinterbleke hud. Den ser kanskje finere ut når man er solbrun, men jeg tror jeg legger den ut på Makeupalley for bytting. Hva syns dere om denne? 


Jeg syns nesten den ser litt mørkere ut enn i flasken. 


Morsom vri med matt overlakk ;)

 Follow my blog with Bloglovin

Chanel - Black Pearl

Jeg følte det var på tide med kortere negler og en mørk lakk. Ikke like lett å skrive masteroppgave med lange negler. Dagens manikyr ble Chanel's Black Pearl (nr 513). Jeg kjøpte denne lakken i høst, men har ikke tatt noen bilder før nå. Syns dere navnet passer til denne lakken? Den er langt fra svart. Minner litt om østers skjell: Perlemor mørkegrå med grønt shimmer. Uansett veldig fin:) 

Shimmeret er veldig fint og gir lakken en metallisk finish.

Her ser men bedre det grønne shimmeret. Tatt i direkte sollys.

Follow my blog with Bloglovin  

Alexander McQueen shoes

Surfet rundt på diverse nettsider med high fashion og fant disse kunstverkene fra Alexander McQueen's sommerkolleksjon 2011. Tror ikke jeg hadde klart å gått i disse, men de er jo nydelige å se på. 


 Follow my blog with Bloglovin  

China Glaze - "Color To Diner For"

Jeg vet jeg er litt sent ute med denne lakke som kom ut i høst med Touring America kolleksjonen, men jeg fant ut at jeg hadde swatchet den allerede og tatt bilder. Tenkte jeg skulle lage et innlegg mens jeg husket det. Tror faktisk jeg har gitt den bort fordi jeg finner den ikke. Uansett, her er den!! Det er en ekte tyttebær-rød med veldig fint shimmer i. Det er bare såvidt man ser shimmeret i dagslys. Neglene ser utrolig blanke ut. Shimmeret kommer bare frem i veldig godt lys, se bildet med blitz. 

Bildet over er tatt i dagslys

Bildet over er tatt med blitz. Her ser man litt shimmer. 

Kjempefin med matte topcoat fra essie :)
 

 Follow my blog with Bloglovin  

Blue year's eve

Denne lakken swatchet jeg rett etter nyttår, men jeg hadde helt glemt at jeg hadde tatt bilder. Blue year's eve heter den og kom ut i Let it snow kolleksjonen fra China Glaze. Nydelig shimrende royal blue med en svak lilla undertone. Det lilla kom desverre ikke så godt frem på bildene jeg tok. Jeg har mange blåe lakker, men ingen som denne. Passer bra i samlingen min. 

Nå må jeg nesten gjøre litt skolearbeid. Vært litt sløv i noen dager nå. Shame on me. Dessuten skal jeg bake en kake før vi skal til svigers i kveld. Time to focus! 

Follow my blog with Bloglovin   

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits