mars 2012

Project 10 pan (part II)

Da har jeg endelig klart å bruke opp enda 10 produkter. Har virkelig jobbet hardt for å bruke opp en del av de gamle produktene mine. Sminke og hudpleie varer jo ikke evig. Har fortsatt en del produkter som snart er tomme, men de får vente til neste "Project 10 pan"-innlegg. Forrige gang jeg hadde et slikt innlegg var i november 2011. Jeg tror faktisk jeg har kastet noen produkter underveis som jeg ikke fikk med her. Men det får så være. 

Her har jeg faktisk 11 produkter. Det har hjulpet meg å frigjøre masse plass i hyllene på badet og i dusjen. Desverre har jeg ekstra av det meste av dette (Ikke helt like altså, men andre merker og sånn). Sånn er det når man har hamstret litt for mye. Det er lurt å bruke opp det gamle før man åpner noe nytt. Begynner bak fra venstre:

1. Blueberry Body Butter fra The Body Shop. Jeg elsker disse!! Har også en i coconut.

2. Neglelakkfjerner fra Vaseline Intensive Care. Ja, det går en del neglelakkfjerner her i huset ;)

3. Biactol fra Clearasil. Dette er en slags gele som man smører på kviser før man legger seg, men jeg syns ikke det var så mye bedre neste morgen. Kjøper nok ikke denne igjen

4. Ultra Doux shampoo fra Garnier. Denne er med avokado olje og lukter fantastisk. Nå har jeg byttet til Joico K-Pac

5. Solpudder fra Dior. Denne hadde litt shimmer som jeg ikke liker. Jeg tror jeg holder meg til min favoritt Hoola fra Benefit. 

6. Matte Mineral Foundation fra BareMinerals i medium7. Clean Start fra Dermalogica: Welcome Matte test størrelse. Denne funket ikke bra på min hud. Jeg trenger mye mer fukt enn denne gir. 

8. Rosebud salve. Denne inneholder så og si bare vaselin med litt parfyme. Fukter ikke leppene på sikt. 

9. Lash Arcitect Mascara fra Loreal. Denne likte jeg ikke. I begynnelsen kom det altfor mye produkt på kosten som førte til masse klumper. Dessuten tørket den ut veldig fort. 

10. Chanel mascara base. Denne likte jeg godt, men er det verdt å bruke 250-300 kroner på en base som man av hygeniske årsaker burde bytte ut like ofte som en mascara. Ikke er jeg sikker på om den gjorde noen forskjell heller. 

11. Lancome Definicils maskara. Jeg syns maskaraene fra Lancome er noen av de beste. Jeg pleier å kjøpe disse på taxfreen i 3-pack for en billig penge. 

Har dere også skapene fulle av nesten tomme produkter?  

Follow my blog with Bloglovin    

deborah lippmann - Today Was A Fairytale

Wow som ukene flyr! Sommeren nærmer seg med stormskritt, men hvis jeg kjenner Norge rett så forsvinner solen i løpet av juni måned. Best å nyte den mens man har sjansen:)

Er det noe som får meg i godt humør så er det en skikkelig glittrende neglelakk. Det ser bare rålekkert ut i solen. Denne fra deborah lippmann heter Today Was A Fairytale. Den er en grå-blå gele lakk full av heksagonale og små runde sølvglitter. Bildet representerer virkelig ikke hvor lekker denne lakken er. Glitterlakkene fra deborah lippmann krever litt jobb for å få et godt dekkende lag av glitter. Her har jeg på 3 strøk. Neste gang jeg tar den på skal jeg eksperimentere med en farget lakk under. Sikkert tøft med en lyseblå, sort eller rød lakk kanskje. Fantasien setter ingen grenser ;) 

 Her i naturlig dagslys

 Her med blits

Disse lakkene koster ca 180,- men hvis du ønsker en liknende lakk så er Set In Stones fra Essie et godt (og billigere) alternativ. Den har en klar base istede for grå, men har likevel det samme heksagonale sølvglitteret. 

Follow my blog with Bloglovin  

Påskegule negler

Nå som påsken nærmer ser så passer det jo helt perfekt med gule negler. Gult er jo også passende til den moderne neon-trenden denne våren. Jeg har 2 ulike gule lakker jeg gjerne vil vise dere.

 • Lemon Fizz fra China Glaze er en veldig lys kremet gul helt uten shimmer. Lekker til sommerbrun hud. 

(De fine påsketulipanene kjøpte jeg på IKEA for 69,- for 15 stk)

 • Mimosa fra Chanel (577) er en litt mørkere gul lakk med gyllent shimmer

Her i naturlig lys uten blits

Her med blits ser den litt mer sol-gul ut og shimmeret kommer bedre frem.

 • Isadora har også en lys gul lakk med shimmer som heter Mellow Yellow som er er godt alternativ til disse. Den får man tak i overalt ;) Legger ved en link til Stine Marie's blogg for review av den. (Jeg så ikke helt vitsen i å kjøpe enda en gul lakk foruten å blogge om den. Penger spart)

 

Liker dere gule lakker?  

Follow my blog with Bloglovin  

Vårgrønne negler

Lysegrønne lakker er skikkelig inn for tiden. Det er mange merker som har liknende farger i sine kolleksjoner. Her er tre ganske forskjellige men like fine. 

 • Til venstre: Re-freshmint fra China Glaze er en melkeaktig lysgrønn med en svak blå undertone. Den er såpass lys at den kanskje ikke passer like godt hvis man har veldig vinterblek hud. Med litt gylden solbrun hus ser denne fantasktisk ut.
 • I midten: Marzipan fra Isadora's vårkolleksjon 2012 er en skikkelig knall lysegrønn uten shimmer. Veldig inn å bruke en lakk som denne i kontrast til et neon farget plagg. Foreksempel en gul topp, neonrosa bukse og disse grønne neglene vil passe perfekt :) Gina Tricot har masse neon inne for tiden. 
 • Til høyre: Waterlily fra Dior's vårkolleksjon 2012 er en medium grønn med grønt microshimmer. Den ser faktisk litt lysere ut i sollys enn på dettte føste bildet. Kjempefin å matche med kremfargede, lilla eller lyserosa plagg.

 Re-freshmint , Marzipan og Waterlily

 Re-freshmint , Marzipan og Waterlily
Re-freshmint fra China Glaze
Marzipan fra Isadora

Waterlily fra Dior
 

Her ser Waterlily litt lysere ut enn det forrige bildet, siden dette er tatt i naturlig sollys ved vinduet. 

Har du noen grønne lakker? Hvilken liker du best? 

Follow my blog with Bloglovin 

Estée Lauder Topaz Våren 2012

Denne fantastiske kolleksjonen kom faktisk ut i februar her i Oslo, men jeg fikk det desverre ikke med med før etter noen uke. Trodde det skulle være helt umilig å få tak i noe av det, men jeg måtte bare smøre md inn med tolmodighet og stikke innom alle parfymeriene jeg kom over ;) Jeg fant til slutt highlighteren jeg lette etter. Da har jeg to. Jeg har også den lyse highlighteren fra Modern Mercury kolleksjonen som kom ut i september. Elsker de! Jeg liker også veldig godt den turkise lakken og eyelineren fra denne kolleksjonen, men tror det er lett å finne erstatninger (dupes) fra andre merker til en billigere penge.


Kolleksjonen består av (fra venstre): 

 • Pure Color Sensuous Rouge Lip Color in Sultry Caramel, Sensuous Nude and Sublime Nectar
 • Pure Color Five Color Eyeshadow Palette in Topaz Mosaic
 • Pure Color Illuminating Powder Gelee in Topaz Chameleon
 • Pure Color Gloss in Citron Kiss
 • Pure Color Intense Kajal Eye Crayon in Dramatic Black and Dramatic Teal
 • Pure Color Nail Lacquer in Teal Topaz

Hva har dere lyst på fra denne kolleksjonen?


Jeg har hørt rykter om enda en fantastisk sommerkolleksjon fra Estée Lauder. Jeg skal hvertfall følge med ;)

Follow my blog with Bloglovin 
 

Les Jeans de Chanel endelig i Norge

Disse fantasktiske blåfargene fra Chanel kom ut i USA i september i fjor, men nå har de endelig kommet til Norge. Da jeg spurte etter de i fjor, sa de at de ikke kom til Norge i det hele tatt. Bare tilfeldig at jeg så de i hylla da jeg gikk forbi Kicks i går. Jeg har allerede ganske mange mørke blå lakker i flere nyanser, så jeg kjøpte bare den lyseste som heter Coco Blue. Den er den perfekte lyse himmelblå med sølv-sheen. 

Dette er tatt i direkte sollys. 

Dette er tatt i naturlig lys

Blue Rebel, Coco Blue og Blue Boy 

Har dere også ventet på disse?

Follow my blog with Bloglovin 

China Glaze - Atlantis

Denne lakken har en gele-aktig sjøgrønn base med multifarget glitter. Den er vel den mest unike glitterlakken jeg har og jeg vet ikke om noen andre merker som har noe liknende. Jeg vet ikke helt når den kom ut, men jeg kjøpte den på ebay i fjor. Den er ikke veldig dekkende så hvis man ønsker fargen lik som den er i flasken da trenger man 3 strøk. Ellers får man et lysere resultat med mindre glitter. 

Disse 2 første bildene har jeg bare 2 strøk på. 


Dette bildet er tatt med blits.

De neste 2 bildene har jeg 3 strøk på

Her med blits igjen.

Liker dere denne lakken?

Follow my blog with Bloglovin 

Uhygienisk voksing hos Beauté Adorée

Jeg har flere ganger benyttet meg av gode tilbud fra groupon.no De kommer ofte ut med veldig gode dealer til frisør, hudpleie, massage og så videre. Denne gangen kjøpte jeg et gavekort til en verdi av 1000,- for bare 320,-  som kunne brukes til voksbehandlinger hos Beauté Adorée som ligger rett ved Majorstua krysset. Dette er et veldig godt tilbud for sånne som meg som jevnlig tar brazilian wax. Dettte varierer i pris fra 350,- til 580,- Det kommer an på hvilken klinikk man går til. Jeg har tildligere vært flere ganger hos Afroditeklinikken (sentrum og Torshov) og Clinique Orkide (Sagene) som jeg har vært veldig fornøyd med. 

Beauté Adorée er den dyreste klinikken jeg har vært hos hittill. De krever hele 580 kroner for brasiliansk voksing ved første besøk og deretter 480 kroner for oppfølging. Ved denne prisen forventer jeg veldig bra service!! 

Ved første besøk, ble jeg litt irritert på damen i resepsjonen som prøvde å selge med laserbehandling istede. Men det får så være. Jenta som vokset meg var veldig flink og profesjonell. Jeg undret litt om det var noe med voksen de brukte ettersom jeg dagen etter hadde kraftig utslett og måtte på apoteket for å kjøpe en beroligende krem. Dette har aldri skjedd meg før. Kremen hjalp hvertfall og utslettet var helt borte etter 2 dager. 

Ved mitt neste besøk, en måned etter, fikk jeg en annen jente. Hun var veldig hyggelig, men gjorde en alvorlig feil. Hun brukte desverre den samme spatellen ved hele behandlingen!!! Det er kjempe ekkelt!! Hvem vet hvor mange bakterier som svømmer rundt oppi den voksbeholderen. For å ikke tenke på kjønnshår! Det er ikke akseptabelt i mine øyne. Dessuten var voksen altfor varm. Jeg kommer derfor ikke til å gå tilbake dit igjen og jeg kan desverre ikke anbefale andre til å gjøre det heller. 

Jeg dro rett hjem for å dusje etter dette. Håper jeg ikke blir smittet av noe :S

Har noen av dere vært hos Beauté Adorée før?

Follow my blog with Bloglovin

Fersken negler

Jeg tittet litt på Chanel sine 3 nyeste neglelakker: April, May and June. De er fine kremfarger alle tre, men syns egentlig at de ikke var veldig unike. Liknende lakker kan man få til en billigere penge. 

Den jeg likte best av disse 3 var den ferskenfargede June. Jeg hadde allerede en god dupe for denne i skapet. China Glaze Peachy Keen er så og si helt lik. Denne kjøpte jeg på ebay for rundt 3$. Det er ganske stor prisforskjell i forhold til Chanel lakkene som koster hele 220,- 

Her er noen bilder av China Glaze - Peachy Keen i forskjellig lys. Det er merkelig hvordan noen neglelakker på en måte endrer farge i ulikt lys. Noen gansker kommer det orange mer frem, mens andre gansker ser man mer av det rosa. Uansett, jeg elsker denne lakken :) 


Jeg fikk endelig god bruk av Deborah Lippmanns - Diamonds & Pearls. Den er blank med gull og fersken shimmer som gjør seg veldig godt over Peachy Keen. 
 

Her er en veldig god sammenlikning fra bloggen Mocha Mish Mash. Her på disse bildene ser man godt det orange i June og Peachy Keen. 

 

Chanel June, Mac Play Day, Orly Pixi Stix, China Glaze Peachy KeenChanel June, Mac Play Day, Orly Pixi Stix, China Glaze Peachy Keen 

Men når man ser på sammenlikningen til Makeupworld så ser både June og Peachy Keen ganske rosa ut.  

 Follow my blog with Bloglovin

Orange sommerlepper

Karoline Berget blogget for en stund siden om en stilig orange lebestift fra Dior (545 Fire) som jeg har hatt så utrolig lyst på siden. Den var desverre del av vårkolleksjonen 2011 til Dior og er ikke å få tak i lenger. Men det er fullt mulig å finne en liknende farge. Jeg så de hadde noen fine hos MAC. Både Morange, Good to go og Neon Orange er gode dupes (se swatcher her). Men siden MAC lebestifter koster rundt 175,- så gikk jeg heller for denne fra Isadora som heter JELLY KISS "Orange Blossom" (nr 58). Passer også veldig bra med "Purring" oppå for litt ekstra glans. Den kostet 129,- på Vita.Til venstre "Orange Blossom", i midten med "Purring" oppå, til høyre bare "Purring"

Follow my blog with Bloglovin

MAC Shop Cook collection

Jeg hadde time hos hudpleieren i går for en brazillian wax og da jeg var ferdig stakk jeg rett over til MAC på Stortorvet for å sjekke ut den nye kolleksjonen Shop and Cook. Jeg syns MAC har kommet ut med en del kjedelige kolleksjoner i det siste (kanskje like greit for min lommebok). Men denne kolleksjonen gledet jeg meg til fordi de endelig kom ut med Tendertones igjen (fancy lepomade/lipgloss). Tror det er 3 år siden sist de hadde disse. Det er uansett kjempegøy å være først ute med noe ;) Jeg endte opp med å kjøpe mer enn jeg tenkte.

Dette er Shop kolleksjonen: lipglosser, lebestifter, krem-rouge, og øyeskygger 

Dette er Cook kolleksjonen: neglelakker, lepomader, fluidline eyeliner, pudder, maskara og noen koster.

Jeg kjøpte 4 ting fra Cook kolleksjonen: 3 tendertones (Pris 135,- stk) og en fluidline (150,- stk).


Purring, Hot 'N' Saucy, Hush Hush, Added Goodness Fluidline


 Purring (orange), Hot 'N' Saucy (Rød), Hush Hush (nude), Added Goodness Fluidline (Mørkebrun med litt lilla undertone og shimmer)


Dette er en tendertone jeg hadde fra før. Den er ikke grønn på leppene altså ;) bare blank med skimmer. Jeg har vært litt redd for å bruke den opp siden de har vært utsolgt, men nå kan jeg bruke de hver dag :)

Jeg ble stående å snakke med en hyggelig dame ved Estée Lauder skranken som fortalte meg om masse spennende nyheter som kommer i neste måned. Hun var så snill å gi meg denne testeren. Kjempegod krem.

Fy meg! Shoppet altfor mye :( 

Har dere kjøpt noe fra denne kolleksjonen enda? Hva har dere lyst på? 

Har dere et produkt (sminke eller liknende) som dere ikke tør bruke så mye som dere ønsker bare fordi dere er redde for å bruke den opp? Skriv en kommentar om det. Vil gjerne vite :)

 Follow my blog with Bloglovin

Dior - Waterlily

Da jeg forrige helg valgte å returnere Chanel's Orange Fizz neglelakk (les mer her) fant jeg ingen andre Chanel lakker jeg hadde veldig lyst på, men jeg fikk lov til å bytte til et annet merke. Jeg hadde lest at Dior's Waterlily (nr 504) neglelakk fra Garden Party kolleksjonen skulle være en veldig god dupe (etterlikning) av Chanel's LE (limited edition) Jade neglelakk som kom ut for flere år siden. Jeg er så utrolig glad for at jeg byttet til denne. Det er en nydelig sommerlig lysegrønn med grønt microshimmer. Jeg har bare en lakk fra Dior allerede og de har tydeligvis byttet ut børsten i lakkene sine. Det var lett som en lek å påføre denne lakken. Den er til og med parfymert. Ikke det at jeg ser vitsen med det. Men hvis du har 225,- til overs, så er denne absolutt å anbefale. 

Ta en titt på bloggen cafemakeup.com for en sammenlikning av waterlily og jade. Jeg har desverre ikke Jade. 

Follow my blog with Bloglovin

Deborah Lippmann - Diamonds And Pearls

Johoo, da var helgen her og jeg er klar for avreise til Norefjell. Vi er en hel gjeng som skal på hyttetur.

Men først skulle jeg bare få lagt ut dette innlegget om Deborah Lippmann's "Diamonds And Pearls" neglelakk. Jeg husker ikke helt hvor og når jeg kjøpte denne, men den så så utrolig nydelig ut i flasken. Lys aprikos/fersken med gull og rosa shimmer. Men jeg må nok desverre si at jeg ble ganske skuffet da jeg så hvor gjennomsiktig den egentlig er. Jeg kan vel si at den er blank med shimmer :( På bildene har jeg påført to strøk og det er bare såvidt man ser det fine shimmeret. Absolutt ikke verdt nesten 200,- Jeg skal teste den ut med en kremet lakk som base ved en senere anledning for å se om den gjør nytte for seg da. Men konkluderer med at jeg egentlig ikke anbefaler denne lakken. Bruk heller pangene på en av de andre skjønnhetene fra Deborah Lippmann. De er det mange av.

Dette bildet er tatt i dagslys uten blits.  

Bildet under er tatt i direkte sollys for å få frem shimmeret bedre. 

Follow my blog with Bloglovin

Øyenbryn er ikke bare bare

Det vanskeligste med hverdagssminken er etter min mening øyenbrynene. Hvertfall når man ikke har mye å rutte med, sånn som meg. Jeg har brunt hår på hodet, men de naturlige brynene mine er veldig tynne og mye lysere. For at de skal se mer naturlige ut og bli lettere å style, så pleier jeg å farge de. Jeg bruker å farge brynene mine en gang i måneden. Jeg tror jeg har brukt kolokrem i fargen brun. Vil tro at den fra Depend funker like bra. Jeg har ikke prøvd å fått de stylet av en proff enda, men skal ønske meg en time hos Fred Hamelten til bursdagen min. 

Her er brynene mine! Lenge siden jeg har farget de nå. Virkelig på tide!. (jeg slet virkelig med å holde kameraet rett, ser ut som jeg har skjeve bryn ;=) Ganske puslete syns nå jeg. Det hjelper ikke uansett hvor mye jeg sparer. Jeg napper minimalt!

Her har jeg tatt på fargen


Og her er de ferdig farget. Ikke veldig stor forskjell, men en liten forbedring som også gjør det mye lettere å fylle inn med en øyenbrynspen eller litt skygge. Lot den virke i 15 minutter.

Og til slutt det ferdige resultatet med hverdagssminke.


Nå ser de mye bedre ut :) Er det en ting jeg ikke klarer meg uten, så er det en øyenbrynspen. Jeg har 2 favoritter: MAC Impeccable brow pencil ifargen Dirty Blond og Chanel Sculpting Brow Pencil i fargen 10. Jeg har nylig kjøpt en ny fra Giorgio Armani Brow Defining pencil men den har jeg ikke prøvd enda. Håper den er like bra. Jeg liker godt at de fra Chanel og Armani har en kost  for å gre hårene og duse ut fargen. 

 Dette kittet fra Benefit liker jeg å ha i vesken i tilfelle jeg trenger å fikse på brynene i løpet av dagen. Sånn hvis det pøsregner eller noen har kommet borti de. Krise hvis jeg ender opp med bare ett bryn!!

 Syns dere bryn er viktig? Jeg vil gjerne vite hva slags produkter dere bruker til brynene deres :) Skriv gjerne en kommentar om det. 

Follow my blog with Bloglovin

Ninni

Ninni

27, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits