april 2012

Chanel - Django

Her kommer et innlegg om den andre neglelakken jeg kjøpte på taxfreen. Denne heter Django (nummer 485) og det er en beige dekkende perlemorslakk med en svak lyserosa undertone. Jeg syns denne passer utroligt godt til min bleke hudfarge. Den var litt vanskelig i jobbe med. Man må pensle forsiktligt over neglen for å få et jevnt lag og kan fort ende opp med streker. På bildene har jeg to strøk og blank topcoat over. 

Dagslys

Her med blits kommer virkelig perlemorshimmeret godt frem, men også strekene. 

Follow my blog with Bloglovin  

Chanel - Jade Rose

Her kommer en swatch av den første neglelakken jeg kjøpte på Color Line-turen. Jade Rose (nr 493) fra Chanel kom egentlig ut høsten 2009 sammen med den ettertraktede Jade (nr 407). Jeg trodde Jade Rose også var en limited edition, men jeg har sett at noen butikker har den fortsatt. Det er en kremet rosa-beige lakk med superfint rosa microshimmer. Microshimmeret er ikke synlig med mindre man ser på neglene veldig nærme i godt lys. Jeg fikk desverre ikke til å få det med på bildene jeg tok. På bildet har jeg 2 strøk, men den er fortsatt ikke helt dekkende. Den var litt tynn og strekete, så jeg måtte jobbe litt med den for å få et jevnt resultat. Den ble fin til slutt, men er ikke veldig unik i mine øyne. Det er nok ikke vanskelig å finne et billigere og kanskje bedre alternativ. Det er jo et hav av nude-lakker både fra Essie, China Glaze og OPI. Nei, dette er absolutt ikke en vinner fra Chanel. Ballerina fra Chanel (permanent) syns jeg er mye bedre å jobbe med og anbefaler heller den selv om den er litt lysere. 


Follow my blog with Bloglovin 

Litt pynt til leiligheten

I forrige uke var jeg i byen for å kjøpe en bursdagsgave til broren min. Jeg brukte 2 timer på å gå innom X lekebutikker og barneklærbutikker uten hell. Endte til slutt opp med en bitte liten sparkesykkel. Kom også hjem med noe småtteri til leiligheten vår også. Vi har trengt en dørmatte i hele vinter, men jeg syns de fleste var altfor dyre. Hvem gidder å bruke 4-500 kroner på en dørmatte? Ikke jeg hvertfall. Da jeg gikk forbi Kremmerhuset fikk jeg øye på denne matten. Perfekt for oss :) Jeg og samboer bodde i Frankrike i flere år. Faktisk der vi møttes. Hva passer da bedre enn en morsom "fransk"-vits på dørmatta. Liker dere den?

 fra Kremmerhuset 199,-

Kjøpte også dette "medisin"-skrinet som jeg fant på Clas Ohlson for 199,- . Nå trenger jo ikke jeg så mye medisiner akkurat, men passer fint til mine jenteting som kremer, ansiktsmasker, kleenex, bind og tamponger, reiseprodukter etc. Det ser mye ryddigere ut å ha sånne småting ryddet vekk. Mindre å tørke støv av også. Denne har plass til MASSE småtteri. Fin! 

Follow my blog with Bloglovin 

Påskeshopping på Kiel-ferga

Jeg og familien dro på harrytur i påsken. Det var i hvertfall hakket bedre en den klassiske überharry Stena. Color Line 2-dagers cruise til Kiel var faktisk ikke så værst. Det beste var faktisk fitness og spa-tilbudet de hadde der. Jeg løp 7km på tredemølla med panoramautsikt. Dessuten hadde de også 2 stk boblebad og sauna med like bra utsikt. Underholdningen ellers på båten er det så som så med. Passer vel best for barn, homofile eller de over 40. Vi spiste buffee begge dagene til både frokost og middag. Det kan virkelig anbefales. God service og supert utvalg. Men damene i kosmetikkavdelingen i taxfreen var frekke og sure:( Ikke liker jeg å kjøpe sminke fra gamle kjerringer som såvidt klarer å treffe leppene når de tar på leppestift. 

Vel uansett dette er det jeg klarte å begrense meg til: (og takk til pappa som sponset meg med en tusing til lommepenger) 

  • Skjorte fra Ralph Lauren
  • Guerlain Terracotta Light i 03 Brunettes
  • Chanel Vernis 485 Django
  • Chanel Vernis 493 Jade RoseDisse lakkene er ikke så like som de ser ut på dette bildet altså. Swatcher kommer :) 

Follow my blog with Bloglovin 

deborah lippmann - No More Drama

Hei alle sammen. Jeg har desverre ikke hatt tid til å blogge så mye i det siste. Krever mye tid denne masteroppgaven altså. Dessuten har jeg hatt en liten påskeferie. Shoppet jo desverre litt da, forteller mer om det i morgen.

Her kommer en swatch av en lakk jeg kjøpte i høst faktisk. Den heter "No More Drama" fra deborah lippmann som ble laget i samarbeid med Mary J. Blidge. Den er en lys karamellbrun med veldig fint gullshimmer. Den er virkelig unik og er glad for at jeg har denne i samlingen min. 

Forresten er det flere som irriterer seg over den nye blogsoft?? Når man skal lage et nytt innlegg så er jo layouten helt annerledes enn slik det blit seende ut. Hva er vitsen? Jeg liker det IKKE. Hva syns dere?

Follow my blog with Bloglovin  
 

Ninni

Ninni

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits