juni 2012

Estee Lauder Bronze Goddess Capri sommerkolleksjon 2012

 • Bronze Goddess Capri Eau Fraiche : ny summerduft

 • Bronze Goddess Luminous Liquid Bronzer er en flytende bronzer med shimmer som kan brukes på hele kroppen
 • Pure Color Five Color Gelee Powder Eyeshadow Palette Bronze Sands er 5 metalliske øyeskygger som kan brukes både våt og tørr          
 • Pure Color Illuminating Powder Gelee Shimmering Sands er en myk metallisk highlighter. 
 • Pure Color Intense Kajal Eye Crayon Duo White Sands/Molten Lava er hvit i den ene enden og brun i den andre enden
 • Pure Color Gloss Shimmering Mirage er en gull shimmrende lipgloss
 • Pure Color Nail Lacquer Molten Lava er en mørk burgund rød lakk

Shimmering Sands

Shimmering Sands

Shimmering Sands

 

Shimmering Sands (sommeren 2012), Chameleon Topaz (våren 2012), Modern Mercury (høsten 2011)

Har dere sett denne kolleksjonen i Norge enda? 

Follow my blog with Bloglovin   

Bloggsalg

Da har jeg ryddet i sminkelageret mitt og funnet frem en del godsaker som jeg ikke har brukt (eller testet). Tenkte jeg kunne legge det ut til salgs. Det meste er satt betydelig ned i pris, men noen av tingene er Limited Edition items som kun selges hvis prisen er riktig. 

Alt er EKTE. Det meste er nytt og ubrukt, se beskrivelse under hvert enkelt bilde.


 • Mac LE Eye shadow (NEW and unused in box) Dame's Desire, Firecracker, Sand & Sun. 150,- + Sweet Lust (brukt 3 ganger) 50,-
 • Mac Paint Pot in Coral crepe (NEW and unused in box) 150,-
 • Mac Big Bounce in Sizzlin? Diva (tested once) 100,-
 • Mac Marine Life Blush LE (NEW and unused in box) 350,-
 • Mac Blush Ombre in Springshine LE (NEW and unused in box) 350,-
 • Mac Monogram brush 224 LE (NEW and unused in box) 250,-  SOLGT

 

 • Chanel Crease Brush nr 3(eye shadow) (NEW and unused in velour pouch) 100,-
 • Chanel Single eye shadow nr 47 EBONY (NEW and unused in velour pouch) 100,-
 • Bobbi Brown Creamy Concealer Kit in colour Beige (NEW and unused in Box) (inneholder concealer, set powder and puff) 250,-
 • La Ligne de Chanel: (NEW and unused in box) eyeliner in matte black and shimmer black med 2 pensler. 250,-

 

 • Koster fra Body Shop eye shadow and blush/powder 50,- for begge 2.
 • Limited edition metal box fra MAC Tartan Tale kolleksjonen (uten innhold): 50,- 
 • MAC Pigmenter (New and unused) in Lily White, Dark Soul, Grape, Quietly, Gold Mode and Maroon: 100,- per stk
 • Full Size Mac pigment in Old gold 150,-
 • Id Bare Minerals Fan brush (New and unused) 50,-

 

 

 • Prøvd en gang: Chanel Nail Colour in Mimosa, Jade Rose and Django 120,- per stk
 • Prøvd en gang: Dior Vernis Parfumé in Waterlily. 120,-
 • NY og ubrukt: OPI Nail Laquer in Gone Gonzo! (turkis) And Divine Swine (rosa/lilla) 75,- per stk

 

 • Bare Minerals eye shadows (alle er nye og forseglede) (from top left to right) Fantasy Island, Vanilla Sugar, Gossamer, Soul, True Gold, Summer, Tiger Lily, Jazz, Grace and Heart. 100,- per stk
 • Makeup Academy MUA purple eye shadow (New and sealed). 20,-
 • Bare Minerals Bronzer Duo in Faux Tan and A little Sun (New and sealed) 150,-
 • Bare minerals Bronzer Faux Tan single 100,-
 • Bare Minerals Feather light mineral veil 100,-

  • Estee Lauder Pure Color Duo eye shadow (ny pris 310,-) in nr 12 Raisins (NY og ubrukt), nr 01 Vanilla pods (NY og ubrukt) 200,- pr stk and nr 05 Khakis (prøvd en gang, applicators are unused) 150,-

Ta kontakt hvis du ser noe du liker. Kan enten betale ved personlig møte i Oslo, kontooverføring eller Paypal. Jeg har også lagt ut dette på trendsales.no(link) så du kan også ta kontakt der og betale med trendsales handel hvis du ønsker. Porto er 30,- uansett hvor mye du kjøper. Kan gi litt rabatt ved kjøp av flere ting. 

Follow my blog with Bloglovin  

OPI - Suzie & The Lifeguard

Jeg ville ha en litt jentete lakk på idag så jeg gikk for en søt blanding av to lakker. Begynte med 2 strøk av OPI  "Suzie & The Lifeguard". Det er en baby rosa med perlemorshimmer. Deretter toppet jeg den med et strøk "Unconditionally Fabulous" fra MAC, som er en blank base med glitter i forskjellige pastellfarger. Ble det ikke sukkersøtt!?!

To strøk OPI  "Suzie & The Lifeguard" i dagslys uten blits 

Med "Unconditionally Fabulous" fra MAC som topcoat

Follow my blog with Bloglovin   

IsaDora - Papagayo Blue swatch

Her kommer et lite innlegg om neglelakken jeg kjøpte på fredag. Den heter "Papagayo Blue" og er fra Isadora's sommerkolleksjon 2012 som også heter Papagayo. Det er en kongeblå lakk med en veldig lilla undertone. Den har litt blått microshimmer, men det er så fint at lakken ser for det meste kremet ut. Jeg tok kanskje 50 bilder men fikk ikke ordentlig frem det lilla på bildene, må virkelig ses med egne øyne. Jeg har mange blåe lakker men ingen som denne, elsker den. Liker dere den? 

Det første bildet er tatt i naturlig dagslys uten blits

Dette er tatt i skyggen uten blits

Follow my blog with Bloglovin   

Jeg vil bli brun!

I går kveld var jeg alene hjemme ettersom samboern var ute med gutta. Jeg elsker sånne kvelder! Det er faktisk bare en sjelden gang jeg har leiligheten og ikke minst tven for meg selv. Jeg bestemte meg for å ha en liten Spa-seanse og Jersey Shore maraton. Jeg begynte med en joggetur, noen rumpe og mageøvelser og så en dusj. Etter å ha renset huden i ansiktet, farget jeg øyenbrynene mine med Kolokremen jeg kjøpte i går. Deretter smurte jeg inn ansiktet og brystet med Ambre Solaire selftan face wipe fra Garnier. Sånn i ettertid, er jeg veldig glad for at jeg bare kjøpte en wipe. Jeg våknet flere ganger i løpet av natten av den kvalmende selvbruningslukten. Æsj! Dessuten fikk jeg noen sholder på brystet, men det gikk heldigvis lett bort med en vaskeklut. Tror nok jeg holder meg unna Garnier og Loreal sine selvbrunere altså. Kanskje jeg skal ønske meg XEN-TAN selvbruner til bursdagen min. Har hørt at den ikke lukter selvbruner. 


På beina bruker jeg for tiden St Moriz selftan mousse. Den tørker utrolig raskt så det lønner seg å jobbe fort og bruke hansker. Utrolig flaut med gule håndflater. Resultatet av denne blir kjempefint. Den lukter ikke kvalmende og blir ikke orange. Anbefales absolutt. Man må bare passe på å smøre den ut jevnt for å unngå å se "skitten" ut. Et annet tips er å smøre på en lett bodylotion ca 10-15 minutter etter man har påført moussen. Da jevner man ut evenutelle skjolder. Dette er lurt hvis man er nybegynner. Det kan dempe fargeresultatet litt, men man kan alltids ta enda et strøk en eller to dager etter. Det beste er jo når resultatet blir naturligt. 

Bare pass på at du smører på selvbruner minst 4 timer før du går å legger deg. Man vil jo ikke ødelegge sengen heller. Det beste er å ta det på om morgenen og dusje før man legger seg, siden det må virke i 4-6 timer. Jeg tok det på rundt 18, lot det tørke mens jeg gikk rundt naken i 10 mnutter før jeg tok på meg en gammel pysj.  


Hva slags selvbruner bruker dere? Trenger en bra en :) 

Follow my blog with Bloglovin    

Sympathy shopping

Hi, I'm back. Har vært utslitt etter eksamensperioden og trengte noen dager å komme meg på. Dessuten har jeg kastet meg over jobbsøkingen. Sånn er da når man endelig er ferdig som student. Blakk som en kirkerotte. Men luring som jeg er, skrapet jeg sammen noen kroner for å kjøpe noen "nødvendigheter". Trengte noen få ting for å føle meg litt vel. Dro til sentrum for å kjøpe øyebrynsfarge, hårstrikker og selvbruning for ansiktet. Ja jeg er bleik og uten øyenbryn :) Hehe

Det dumme var bare at de hadde fått inn Isadora's nye neglelakker og så fant jeg disse nydelige skoene i rosa gull metall. Dette er hva jeg kom hjem med:

In my defense, de skoene var det siste paret og de ropte etter meg. I tillegg kostet de bare 100,- (før 299,-). Tror jeg brukte rundt 300,- tilsammen. Don't tell my boyfriend.... shhh.. 

Follow my blog with Bloglovin   

Ninni

Ninni

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits