august 2011

Redken til 50%

Hvis det er andre som liker Redken sine produkter så må jeg informere om at den lille frisørsalongen ved busstoppet på Sagene har 50% rabatt på alle Redken hårkurer (bare krukkene). Fullpris 414,- og rabattert pris 207,- Jeg ville gjerne kjøpe en, men har fortsatt en halvfull fra før. Jeg har ganske langt, ufarget hår som trenger fuktighet og syns "All Soft"-serien gjør underverker. Liker også K-pak fra Joico. Det er uansett viktig å kure håret 1-2 ganger i uken hvis man vil ha sunt og langt hår. Pigger er tøft!

Alle stjernene elsket de pumpsene med pigger fra Christian Louboutin, men visste du at de nå også finnes i ballerinas og loafers? Drit tøffe!!

  

Gucci eller Barbie?

Din Side skrev i går om at Gucci har pimpet opp Fiat 500 til en liten luksusbil. 

http://www.dinside.no/875912/fiat-500-pimpet-av-gucci 

Hva liker dere best? Gucci eller denne Barbiebilen jeg så på Sagene? :)

Perfekte pumps

Disse pumpsene fra Christian Louboutin blir sett på som de perfekte pumpsene. De kommer i mange farger og blir stdig brukt av kjendiser over hele verden. Jeg så en dame på et museum i Paris som hadde på seg et par disse i winrød lakk. NYDELIG! Men jeg fant ingen bilder av skoene i den fargen. Her er de i svart og Hayden Panettiere med de i nude. Høyhælte sko i nude farge får virkelig beina til å virke myyye lengre. Hayden er jo egentlig veldig lav, men det ser ikke sånn ut her. 


Hun er så søt :)

 

Belønning?

Jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal unne meg selv som belønning når Masteroppgaven er levert. Ja ja, det er enda 10 måneder igjen til det skjer, men det er så mye som frister. Må jo ha såpass med tid for å finne ut hva jeg skal velge:)

Har en stund siklet over disse lekre pumpsene fra Giuseppe Zanotti, men de er allerede utsolgt :(Her er et bilde av Katy Perry med de på.

 

Men på en annen side så syns jeg også disse fra Jimmy Choo er helt nydelige. Modellen heter Lance og finnes i blant annet gull, sølv, bronze, sort lakk, nude lakk og rød lakk. Her er Jennifer Aniston med de i nude lakk.
Sjelden godsak

Denne vesken fra Hermes kostet over 700.000 når den kom ut, men nå kan du få den til rundt 620.000 hvis du har et pengetre i hagen. Det er en Birkin modell i "Silver Himalayan style" i krokodilleskinn pyntet med diamanter og det er kun laget 3 av de. Selvfølgelig har da Victoria Beckham en som hun fikk i julegave av sin mann. Det sies at hun har over 100 varianter av Birkin vesken.

Drømmevesken

Liker å surfe etter tidligere kolleksjoner fra Mulberry. Som dere sikkert skjønner så er det er merke jeg har fått skikkelig dilla på. Bare synd at de er litt for dyre for min lommebok. De få skjønnhetene jeg eier har jeg spinket og spart til. Føler at de blir ekstra spesielle da. 

Denne skjønnheten er desverre fra en tid jeg ikke hadde råd til sånt. Tror den kom med kolleksjonen fra 2008 hvis jeg ikke tar feil. Nydelig! Så hvis noen har en brukt liggende på loftet som de aldri bruker så kjøper jeg den gjerne ;) lite unntak fra spareplanene mine i så fall, hehehe. 


Den finnes til og med i slangeskinn. Sukk!!
 My newest addition

Den siste dyre investeringen min var en etterlengtet belønning for å ha bestått alle eksamenene mine. Bursdagen min var jo i tillegg uken etter. Måtte uansett lukke øynene da jeg dro kortet. Det er vel noe av det dyreste jeg har kjøpt noen gang (sålenge man ikke teller med leilighet, Macbook, tv og skinnsofa). Bare så det er klart så er jeg absolutt ingen riking. Jeg har jobbet hardt, tjent mine egne penger og spart opp til unike ting. Jeg endte opp med en lekker Mulberry Alexa Hobo i fargen Oak. Veldig moderne med naturlige farger på skinnvesker for tiden og gikk derfor for den congac-fargede. De hadde den også i creme med rosegold hardware, men syns den ble altfor pen til hverdagsbruk. Denne er laget i myk Buffalo skinn. Den kan bæres over skulderen eller på albuen. Den har også en avtagbar rem for å bære den skrått over kroppen, men denne syns jeg ikke er veldig behagelig. Jeg foretrekker håndtaket. Mulberry er et britisk designermerke som lager kvalitetsvesker i skinn som ikke skriker designerlogo. De er mest kjent for sine Alexa og Roxanne vesker. My summer love ;)


Mitt første innlegg

Hei alle sammen!! Velkommen til min blogg.

Først litt om meg:

Jeg er ei jente fra Oslo som er X år gammel. Jeg har en Bachelor i Økonomi, men etter 2 år i jobb så bestemte jeg meg for å fortsette med en Mastergrad. Jeg har nå 1 år igjen som fulltidsstudent og er ferdig til våren hvis alt går etter planen. Har nå jobbet i hele sommer, men som student kan jeg desverre ikke unne meg visse godbiter lenger. Jeg vil heller bruke året på å fokuserer på godsakene jeg allerede har og heldigvis er det ingen lover imot vindusshopping.


 

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits