september 2011

Jeg fant! Jeg fant!

Vel jeg får vel begynne med å si at jeg har vært svak. Veldig svak:( Jeg har shoppet :( 

Men angrer jeg? ikke veldig ;)

Jeg var innom Esthetique på Oslo City for noen dager siden og tittet på Modern Mercury kolleksjonen til Estée Lauder.  De var da "heldigvis" utsolgt for det meste, men de hadde fortsatt testerne utstilt av en eller annen grunn. Jeg testet ut den beryktede highlighteren fra kolleksjonen og fallt pladask. Den er helt spesiell og likner ikke på noen andre highlightere jeg har prøvd før. Selgeren prøvde å finne en erstatning til meg og anbefalte en glittrende bronzer fra Guerlain som ikke liknet i det hele tatt. Jeg testet også ut den den sorte liquid lineren med blått glitter. Her er noen bilder.

  Et bilde kan virkelig ikke få frem hvor vakker denne er. 


Denne var ikke veldig unik, men den var hvertfall vannfast. Hadde problemer med å få den bort med såpe.

Jeg ble nesten forelsket i den highlighteren. Høres kanskje rart ut. Hehe. Siden jeg har jobbet så hardt denne uken så endte jeg opp med å gå en tur gjennom sentrum etter skolen idag. Jeg gikk av t-banen på Stortinget og gikk innom Esthetique på Steen & Strøm, Glassmagasinet og Eger, men nei, alle var utsolgt. Jeg var nesten klar for å gi opp, men tenkte jeg skulle stikke innom den i Bogstadveien for å så ta bussen hjem fra Majorstua. Esthetique i Bogstadveien har forresten blitt overtatt av svenske Kicks, men de har de samme merkene. Jeg gikk rett bort til Estée Lauder displayet og dro ut øverste skuffen med highlighter-testeren foran, og der lå det 1 igjen. Jeg ble så glad!!! Og akkurat etter jeg hadde tatt den ut av skuffen hører jeg ei jente spørre en som jobbet der om de hadde akkurat denne highlighteren inne. "Beklager, men jeg tok den siste" sa jeg da. I lykkerus klarte jeg jo da også å ta med meg en nydelig khaki grønn øyenskyge og neglelakken fra denne kolleksjonen. Hadde litt dårlig samvittighet da jeg tastet inn koden på kortmaskinen, men det gikk fort over da hun ikke bare ga meg et gavekort på 100,- for å ha handlet for over 500,- men også en toalettmappe med godsaker fra Estée Lauder fordi jeg hadde kjøpt 2 Estée Lauder produkter. God deal :) Nå er det tilbake til sparing, hihi

Pure Color Illuminating Powder Gelee (limited edition) and Pure Color Dou in Khakis (permanent)

Metallic Sage (oliven grønn med gull-microshimmer) (limited edition)


I toalettmappen var det dagkrem, nattkrem, serum, mascara og lipgloss.  

Var det dumt av meg å shoppe syns dere? 

Har dere prøvd noe fra denne kolleksjonen? 

# De har forresten flere igjen av Modern Mercury øyeskyggene og neglelakken igjen i Bogstadveien hvis noen er interessert ;)

Estée Lauder høst kolleksjon '11

Har dere fått med dere den nye Modern Mercury kolleksjonen som har kommet fra Estée Lauder. Jeg syns det var på tide at Estée Lauder kastet seg inn i det moderne motebildet. Alle de stor sminkeprodusentene har jo lenge jobbet med vår og høst kolleksjoner, men Estée Lauder har ikke kommet med så mye spennende før nå. Med i kolleksjonen er flytende eyeliner, lepestifter, duo øyeskygger, neglelakk og en fantasktisk highlighter.

Hva syns dere om kolleksjonen? Jeg ønsker meg både highlighteren, Nude Velvet lepestift og neglelakken. 

Pure Color Eyeshadow Duo i fargene Black Chrome, Modern Mercury og Platinums.

 Pure Color Liquid Eyeliner i fargene Black Quartz, Graphite og Silver Zinc

Pure Color Velvet Lipstick i fargene Nude Velvet, Fushia Velvet og Red Velvet

Pure Color Illuminating Powder GeleePure Color Nail Lacquer i fargen Metallic Sage (mørk olivengrønn med gull microshimmer)

Blue Monday og OPI - My address is "Hollywood"

I går hadde jeg en skikkelig dårlig dag. Jeg var på skolen fra 8-17 enten i forelesninger eller på lesesalen og da jeg endelig kom meg hjem så hadde jeg glemt nøklene mine. Måtte vente en halv time til samboer kom hjem med nøkler. Jeg lette overalt hjemme, men fant de ikke. Kastet meg på bussen tilbake til Blindern for å lete på lesesalen og alle de andre stedene jeg hadde vært, men nei, fant de ikke. Jeg dro så hjem igjen for å lete mer, men innså rundt halv 9 at de måtte erstattes. Ble skikkelig nedfor. Jeg bestemte meg tilslutt for å dra til låsspesialisten neste morgen og trøste meg selv med en altfor sen middag. Begynte så å kokkelere på kjøkkenet og hva tror dere jeg fant i bestikkskuffen? Jo der var nøkklene mine. Jeg begynte å gråte av lettelse. Jeg var nok ganske stresset da jeg tok med meg en yoghurt og skje til frokost på bussen. Det var heldigvis mye penger spart. 

Nå når jeg blogger fant jeg ut at jeg heller burde ha valgt en blå neglelakk pga Blue Monday. Neste mandag kanskje. Gidder ikke lakke om igjen og ta nye bilder :) Denne lakken gjør meg hverfall glad igjen. Den er knæsj bringebær-rosa men gull og rosa microshimmer. Syns faktisk den er mørkere på neglene enn i flasken. Dessuten ser man glitteret bedre på neglene. Jeg syns den er kjempefin.

Her har jeg opi base coat, 2 strøk OPI-My address is "Hollywood", opo top coat og Drip Dry.

Kjøpte den i et "Touring America" mini-set for 10 $ fra ebay (+5 $ i porto). Gleder meg til å teste ut de andre fargene. 

Review av Burt's bees produkter

Jeg liker ideen av helt naturlige og miljøvennlige hud og hår produkter. Prisen er ikke så ille heller. Men er de like gode som "kjemiske" produkter? Jeg har testet ut en del av de naturvennlige produktene til Burt's Bees over et par år og ikke alle ble like godt mottatt. 

Jeg har prøvd to av Burt's Bees lip balm's: Replenishing Lip Balm with Pomegranate Oil og Beeswax Lip Balm. De innelholder bare naturlig oljer og bivoks som gjør leppene mye. Den ene lukter friskt av granateple og den andre lukter svakt av peppermynte. Disse anbefaler jeg absolutt i forhold til leppeprodukter som inneholder petroleum som vaselin og lypsyl. De har også leppomader med farge. 

Jeg har også prøvd en håndkrem og en fotkrem: Shea Butter Hand Repair Creme og Coconut Foot Creme. Disse er også basert på naturlige oljer som blant annet kokosolje, olivenolje, solsikkeolje og bivoks. De er begge ganske fete og tar litt tid å trekke inn i huden, men jeg har brukt de begge ved sengetid og latt de virke over natten. Kan også tre på seg moen myke bomullssokker og eventuelt hansker hvis man ønsker det. Når man våkner neste morgen er huden babymyk. Jeg kommer absolutt til å kjøpe disse igjen. Mye bedre enn Scholls fotkremer og håndkremen fra Vaseline intensive care som man må smøre på igjen og igjen. 

Og nå til to produkter jeg ikke var så imponert over. De er begge hår behandlinger:

Avocado Butter Pre-Shampoo Hair Treatment skal smøres inn i hår og hodebunn før man vasker håret med shampoo. Jeg hadde vanskeligheter med å få den godt blandet inn i håret. Den var altfor tykk og klissete. Gjorde ikkeno for meg. Anbefaler heller en vanlig før shampo behandling med en god olivenolje. 

Hair Repair Shea & Grapefruit Deep Conditioner er en hårkur som skal brukes etter shampo, men før balsam. Denne luktet ikke veldig godt etter min mening og det lange håret mitt så ikke noe mindre tørt ut. Jeg har endelig brukt opp tuben og kommer ikke til å kjøpe den igjen. Holder meg til hårkurer fra Joico og Redken fremover.

Har dere prøvd noen andre produkter fra Burt's Bees? Enten gode eller dårlige?

Mine parfymer

Ja jeg vet jeg ikke har veldig mange parfymer, men jeg mener det er veldig personlig hvilken duft som passer med akkurat din kroppslukt. Det å finne en som passer til din personlighet er veldig vanskelig. Jeg har også kjøpt flere dufter på impuls på tax-free som jeg ikke har likt i mer enn en uke. Har da enten gitt de bort til mamma, sis eller venninner. Både Light Blue fra D&G og Miss Dior Cherie fra Christian Dior fikk jeg i gave, men måtte gi de bort. Mener det er en dårlig ide å gi parfyme i gave, med mindre de faktisk har ønsket seg akkurat den duften og prøvd den tidligere.

Mine favoritter av de jeg eier for øyeblikket er Gucci II (eau de parfum) og Daisy fra Marc Jacobs (edt). Gucci har jeg hatt i halvannet år og digger den. Daisy er en sommerlig duft som jeg kjøpte i januar da vi kom fra Dubai. Har brukt den i hele sommer. Den siste jeg eier er Daisy eau so fresh fra Marc Jacobs (edt) som jeg fikk til bursdagen min av mamma. Den lukter nydelig friskt og er en perfekt sommerparfyme, men jeg har nå innsett at jeg liker den orginale Daisy bedre med min kroppslukt. Flaskene jeg har ser nesten fulle ut og tror jeg kommer til å ha de leeeenge. Liker ikke veldig sterke lukter så jeg bruker alltid bare 1 sprut bak i nakken for å så presse håndleddene mine raskt over det våte for å få litt duft der også. Det holder for min del. Aldri skjønt de som bruker 5-8 spruter før de skal på jobb, de må jo bruke opp en flaske på 2 måneder. 

Har dere mange parfymer? Hvilken parfyme er din favoritt?

Chanel Péridot neglelakk

Hei igjen. Jeg har desverre ikke hatt tid til å blogge de siste dagene. Har hatt veldig mye å gjøre på skolen inkludert en presentasjon. Dessuten må har jeg bare noen få uker igjen til jeg må ha funnet ut emnet til masteroppgaven min. Nå er det hvertfall endelig helg og jeg kan ta det litt med ro. Idag har jeg lakket neglene mine med den nye lakken fra Chanel som heter Péridot (nummer 531). Det er en lekker metallisk gull med tydelig kakigrønn effekt. Virkelig unik farge.

Hva syns dere?

Her har jeg brukt OPI Base coat, 2 strøk Péridot, OPI Top coat og en dråpe OPI drip dry på hver finger.  

Bildet er tatt i dagslys.

Decléor med opptil 65% rabatt

Cheapsmells.com har for tiden en superkampanje på decléor produkter. Jeg elsker kremene til Decléor og dette er SUPER billig. Jeg sjekket de produktene jeg pleier å kjøpe og de var ale på mellom 45-50% rabatt. Bare den store flasken med Aroma Confort Moisturising Body Milk som var til hele 65%. (Før pris 54£ og nå pris 19£). Denne har jeg ikke prøvd enda, men har jo sikkert 5 forskjellige bodylotions fra andre merker som jeg føler jeg må bruke opp før jeg kjøper noe mer. Ellers kan jeg anbefale et Hydra Floral sett til 55% rabatt (Før pris 40£ og nå pris 18£) hvis du enda ikke har prøvd disse fuktgivende produktene. Jeg har allerede Hydra Floral Mask og Aroma Night Neroli Essential Night Balm, men jeg måtte benytte tilbudet får å kapre en ny Hydra Floral Anti-Pollution Moisturising Cream 40ml (Før pris 31£ og nå pris 16£). Dette er verdens beste fuktighetskrem for "normal/combinasjons-hud" under 30 år. Obs: den litt større krukken på 50ml er ikke like rabattert og man får derfor mer for pengene ved å kjøpe tuben på 40ml. 

Ps: Tilbudet varer til Søndag 25 september, men de blir nok fort utsolgt for de beste produktene til disse prisene.  

Hvilke produkter liker dere fra Decléor? Har dere benyttet dette tilbudet? Hva kjøpte dere?

Mulberry Roxanne

Jeg er så lei meg for at de sluttet å lage Roxanne. Men det var kanskje det beste for min lommebok ettersom jeg allerede har 2 av de. Tenkte jeg måtte vise dere mine kjære. Roxanne er en stor veske i kraftig skinn, men mange lommer. Den veier ganske mye selv om den er tom, så jeg ville ikke anbefalt å fylle den helt opp. Prisen lå på rundt rundt 6000 kroner da de var nye, men de er fortsatt "in-style" og kan brukes si maaange år fremover.  


Denne hvite er laget av: Soft tumbled leather with silver hardwear. Denne er min favoritt, men bruker den ikke like ofte som den brune siden jeg er litt redd for at den skal bli skitten.
 
Denne ser nesten svart ut her, men den er sjokoladebrun og er laget av: darwin leather with antiqued brass hardware. Jeg kjøpte denne brukt, men den så nesten ubrukt ut. Love it :)

Har noen av dere en Roxanne? 

OPI "Bubble Bath" Manicure

Nå har jeg vært syk i 10 dager og er utrolig lei. Forkjølelsen ble til en bihulebetennelse og har begynt på penicillin. Håper det går over i løpet av noen dager. Jeg føler det er sløsing når jeg ikke får brukt abonnementet mitt på treningssenteret. Jeg vil trene!!

Jeg har derfor trøstet meg selv med en hjemme-manicure. Betaler aldri andre for å gjøre det for meg. Har jo sikker 50 lakker hjemme og klarer det helt fint selv. Digger mørke lakker på høsten, men siden neglene mine var litt lengre nå så valgte jeg en lys farge. Jeg bruker ALLTID et strøk OPI base-coat før jeg tar på farge for å unngå at neglene mine blir missfarget. Deretter påfører jeg 2 strøk farget lakk før jeg påfører OPI top-coat. Jeg lar det tørke i ca 5-10 minutter før jeg drypper på 1-2 dråper Drip Dry fra OPI som både pleier neglebåndene og tørker neglelakken på noen minutter. Har lyst til å teste ut andre typer som Rapid Dry Spray eller Seche Vite også, men venter til jeg har brukt opp denne. Hva bruker dere til å hjelpe lakken til å tørke fortere? 

OPI top coat fikk forresten en pris fra Lookfantastic Hair & Beauty Awards 2011: http://www.lookfantastic.com/nailcare/opi-nailcare/specialist-nail-products/opi-natural-nail-top-coat.html 

I dag har jeg brukt OPI-Bubble Bath som er en nydelig lys rosa. Den perfekte manicure fargen. Den er også kjempelekker med påmalte hvite tupper for en french-manicure. 

Verdens beste dusjsåpe

I mine øyne så er dette verdens beste dusjsåpe. Den heter Almond Shower Oil (250ml) og kommer fra merket L'Occitaine. Vel det er jo egentlig en dusjolje, men den skummer svakt opp når man smører den inn over hele kroppen. Man merker virkelig hvor fuktighetsgivende den er. Huden blir kjempemyk etterpå og den dufter himmelsk. Vil si at man ikke trenger å bruke bodylotion etter å ha brukt denne i dusjen. Den beste dusjsåpen jeg har prøvd. Alle de andre jeg liker kan virke uttørkene på huden og krever en bodylotion etterpå. Sett den på ønskelisten til jul. Burde prøves!!

Her er en link: http://www.loccitane.no/almond-shower-oil,18,2,6733,15083.htm 

Jeg har veldig lyst til å teste ut de andre produktene i denne serien også. Skal ønske meg de til jul :)
 

Deilig lørdag og skal vi danse

Da var lørdagskvelden i gang. Har hatt en kjempefin dag i Oslo sentrum med samboer. For en gangs skyld har det vært strålende sol. Men influensaen min er fortsatt tilstede og jeg valge å holde meg hjemme i kveld. Koser meg nå med Smash og Skal vi danse. Så akkurat en reklame for Dnb Nor med George Clooney, hold på å le meg i hjel. Noen andre som har sett den? Her er linken: http://www.kampanje.com/markedsforing/article5729484.ece Den må ses ;)


Men angående skal vi danse. Jeg syns det var litt for mange venstre føtter på dansegulvet. Det er jo morsomt å se på de som IKKE kan danse også. Mine favoritter er hittill Anna Anka og Lars Bohinen. Hvem er dine favoritter?
 

Chanel pedicure

Jeg er så heldig som har kort dag på fredager og har brukt derfor brukt en time på klesvask og gitt meg selv en pedicure. Skal spare dere for bilder av klesvasken min, men tærne mine ble veldig pene med en av mine favoritt neglelakker fra Chanel: Paradoxal. Jeg kan beskrive den som en mørk grå-lilla med rosa-lilla shimmer. Nydelig!! Anbefales på det høyeste og er en must have neglelakk. Den er mye mer spesiell enn Particuliere, som var etter min mening var oppskrytt. Eier allerede OPI-Over the Taupe som er prikk lik particuliere.
 Blogger mye om neglelakk for tiden, men jeg må innrømme at jeg er en addict ;) 

Chanel Graphite neglelakk

Var innom Esthetique på Stortorvet idag for å se på den nye Mac kolleksjonen " Mac me over!"  som kom ut idag. Jeg ble faktisk ikke så imponert. Jeg har blitt veldig flink til å holde meg unna sminke som likner på noe jeg allerede har eller ikke passer til mine farger. Stolt av meg selv ;) 

Tittet innom Chanel-skranken også. Der hadde de fått inn høstkolleksjonen inkludert de nye neglelakkene. Jeg klarte å skaffe meg to av de da jeg var på ferie i begynnelsen av august: Quartz og Peridot. Den siste Graphite bestemte jeg meg for å ikke kjøpe og er glad for det. Har egentlig aldri vært noe glad i sølv og syns ikke det passer så godt til meg. Jeg foretrekker gull i smykker. Denne neglelakken inneholder masse glitter som danner en mørk sølvskimrende lakk. Jeg tror heller ikke den er helt unik. Mener jeg har sett liknende fra billigere merker.


Testet den ut med ett strøk på en finger. Blir nok mer dekkende med to strøk.

Chanel neglelakker "Les Jeans"

Jeg elsker Chanel neglelakker og har allerede en fin samling, men nå kommer Chanel ut med enda en kolleksjon denne høsten. De kom jo akkurat ut med 3 råfine metalliske farger: Quartz, Graphite og Peridot. Den neste kolleksjonen heter "Les Jeans" og kommer ut i USA i September. Jeg er usikker når den kommer til Norge, men jeg skal holde øynene åpne. Har mange blå neglelakker og Blue Satin fra Chanel er vel favoritten min. Gleder meg til å prøve de nye i forskjellige denim-liknende farger.

Hvilken liker du best? Tror jeg foretrekker Coco Blue. 

Høstens gensere og problemet med akryl

Jeg sitter i sofaen hjemme og studerer høstens mote som har kommer ut i diverse norske nettbutikker. Er fortsatt syk og holder meg hjemme til jeg blir litt bedre. Har til nå tittet gjennom nettbutikkene til Zara, HM og Gina Tricot. De har alle fått inn høstnytt som også i år inneholder mange deilige og varme strikkegensere. Jeg fryser ALLTID om høsten/vinteren med mindre jeg har på en god og varm genser eller cardigan. Aldri skjønt hvordan noen orker å sitte i t-skjorte på skolen når det er -15 grader ute. Det er da riktignok ikke så kaldt inne, men ikke 25 varmegrader heller. I bokskapet mitt på lesesalen har jeg liggende et par ullsokker og en varm cardigan, just in case.

Tilbake til høstmoten. Jeg var veldig optimistisk da jeg bladde meg gjennom nettsidene helt til jeg fant ut at så og si ALLE de genserne jeg likte var laget av akryl. Jeg HATER akryl! Har kjøpt mange akrylgensere tidligere og jeg angrer ALLTID. De har så utrolig dårlig kvalitet. Det er jo sikkert derfor de som oftest er mye billigere også da men. Problemer jeg har kommet over er at de mister fasongen, NUPPER, lukter vondt og krymper. De gir meg også kjempe elektrisk hår. Jeg har lært! Kjøper aldri mer en akrylgenser. Krever litt ekstra tid, men jeg sjekker alltid merkelappen for å se hva den er laget av. HM sine gensere får stryk av meg. Mye fint, men alt var akryl :( Gina Tricot har også mye akryl. På zara fant jeg til slutt et par lekre cardigans som ikke hadde akryl. De kommer i mange farger og er i tillegg strikket med høstens hotteste kabelmønster. De inneholder: 50% COTTON 5% ANGORA 20% NYLON 25% VISCOSE/ RAYON. 

Er det noen andre som ikke liker akryl?

 
CABLE STITCH CARDIGAN fra Zara: pris 299,- 

Kommer i fargene : Navy, Wine, Ecru (på bildet), Dark Camel, Grey og Mid Grey

 


CABLE KNIT CARDIGAN fra Zara: Pris 559,- 

Kommer i fargene Ecru, Navy (på bildet) og Mid Grey
 

Jennifer Aniston's parfyme Lolavie

Da jeg og samboern var påvei til svigers i går for å spise middag, så jeg reklamen for denne parfymen i vinduet på Vita Majorstua. Har lest mange amerikanske bloggere skryte av denne før og gleder meg til å prøve den. Skulle gjerne dratt rett på Vita etter skolen, men jeg føler meg helt forferdelig og hører sengen rope etter meg. Dessuten er jeg så tett i nesen at jeg neppe hadde fått noe glede av å lukte på parfyme. Kanskje jeg får testet den ut til helgen. Har noen av dere prøvd den? Likte dere duften? Den skal nok på min ønskeliste til jul :)

Søndagspleie

Søndag er den perfekte dagen til å være en ekte sofasliter, men hvorfor ikke flette inn litt selvpleie samtidig. Det har nesten blir fast rutine hver søndag. Lang dusj med hårkur og kroppsskrub, ansiktsmaske og manikyr. Jeg føler meg da klar for en ny heltisk uke som student. Her er noen av produktene jeg liker godt:

Jeg foretrekker å vokse leggene mine fordi da holder de seg hårfrie lenger og håret vokser ut tynnere. Vokser da annen hver uke. Fungerer utmerket også under armene og bikinilinjen. Har prøvd ferdige voksstrips tidligere, men endte opp med brannsår under armene. De er altfor sterke. Ikke fjernet de alt håret heller, bare huden, au!! Jeg holder meg til denne typen. 


Min favorittskrubb kommer fra MD Formulations. Den heter Face and Body scrub og fjerner dødehudceller. Jeg bruker den i dusjen to ganger i uken. Masserer den forsiktig inn på ansikt, hals og brystpartiet. 


Jeg fullfører ansiktspleien alltid med en god fuktighetskrem. Min favoritt er Decleor's Hydra Floral fuktighetskrem. Den er helt fantastisk og lukter nydelig! Anbefales virkelig. 


Hva gjør dere på søndager?

Sequin designer sweaters

Da var det lørdag kveld og jeg sitter barnevakt for min lillebror. Som dere skjønner er han en skikkelig attpåklatt på nå 1,5 år. Kjempesøt og lett å ha med å gjøre. Leggetid går alltid som smurt. La han litt etter 7 og må nok si jeg kjeder meg litt. Det er jo ingen gode filmer på tv lenger. TV Norge viser Armageddon for hundrede gang. Skjønner de ikke at alle har sett den før.

Jeg bruker heller tiden min på nett jeg da. Surfer mye på nettbutikker og blogger for å finne ny inspirasjon. Fant disse fine genserne fra designer Markus Lupfer. Prisen ligger fra 400-450$, men kan beundres likevel ;)

 

Mulberry Julia

Her vil jeg vise dere min kjære Julia clutch fra Mulberry's høst-vinter kolleksjon fra 2008. Den er i nydelig brunt skinn med lakk/speil-effekt. Elsker den! Jeg kjøpte den i perfekt tilstand fra ebay, men sjekket på forhånd med de "profesjonelle" jentene på purseforum.com som kunne verifisere at den var ekte. Selgeren sendte meg MASSE bilder og den kom med støvpose og kvittering. Viktig å være sikker når man handler på ebay. Jeg fant også ut at den kostet hele 250£ da den var ny, men jeg gjorde et kjempe KUPP og fikk den for bare 52£. Ingen andre som ville by over. Jeg var kjempe heldig. 
 

Jeffrey Campbell loafers

God morgen alle sammen!!

Fredagene blir deilige for meg dette semesteret. Eneste dagen jeg ikke har noen forelesninger eller seminarer:) Må jo selvfølgelig lese likevel, men trenger ikke dra til Blindern for å gjøre det. Kan kose meg ved spisebordet her hjemme med god frokost. Hadde egentlig tenkt til å stå opp til morgenspinning på treningssenteret, men var litt uggen i halsen i går kveld og våknet derfor uten stemme. Best å holde seg hjemme da. Håper det går fort over. 

I går kveld kom jeg over en nettbutikk som selger masse kule sko. Link: http://www.solestruck.com/ . De har blant annet Sam Edelman som jeg skrev et innlegg om tidligere denne uken. Jeg elsker Jeffrey Campbell sine loafers med detaljer/pigger av metall. Disse hadde vært dritkule til skinny jeans om sommeren. Bare synd sommeren er over :( Jeg skal holde øynene åpne for disse til neste sommer, når jeg ikke lenger er i sparemodus. De er også en bra dupe for Christian Louboutin sine loafers. 

Clinique Even Better foundation review

Er det noe jeg ikke ser vits i å samle på så er det foundation. Jeg bruker som oftest å holde meg til de jeg er trofast til. Denne foundationen fra Clinique kjøpte jeg i fjor sommer da jeg var på ferie og ville prøve et nytt produkt. Jeg kjøpte den på Tax-freen i farge 05-Neutral, som passer meg fint når jeg er litt solbrun, men den er for mørk til vinterhuden min. Nå har jeg endelig brukt den opp og føler jeg har nok erfaring til en ærlig review. Den er litt for tykk i konsistens etter min smak og er derfor litt vanskelig å smøre ut hvis man ikke har brukt en god fuktighetskrem først. Jeg liker at den ikke har parfyme (selv om den av den grunn lukter litt kjemisk), det er bra for huden. Den inneholder solfaktor 15 så man trenger ikke solfaktor i tillegg. Hadde blitt for mye på huden syns jeg hvis man må til med fuktighet, solfaktor og foundation. Greit, den har bra dekkevne fordi den er litt tykk, men jeg syns den blir litt for vanskelig å jobbe inn. Skal jo ikke se kladdete ut. Jeg har brukt en foundation-pensel og går så over med en make up-svamp. Da har den dekket rødhet i huden og jevnet ut fregnene mine. Har prøvd andre foundationer som jeg liker bedre enn denne og tror ikke jeg kommer til å kjøpe denne igjen. 

Jeg vil derfor gi denne terningkast: 4

Er det noen andre som har prøvd denne? Noen som liker denne bedre enn meg kanskje? Eller ikke i det hele tatt?

Mer pigger :)

Fant noen alternativer til Louboutin. Prisen er ganske mye billigere. Disse er fra merket "Sam Edelman" og selges på flere internationale nettsider. Tøffe ikke sant. Kommer som boots og pumps i enten svart eller nude farge. 


 

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits