september 2012

Kicks supertilbud

Det er ikke ofte man ser tilbud i parfymerier her i landet, men denne måneden har Kicks/Esthetique faktisk 2 gode tilbud

Det første tilbudet gjelder kun for Estee Lauder produkter. Her er tilbudet:

Jeg kjøpte 2 produkter: en dagkrem med svak farge for å gi glød og en ny foundation i en mørkere farge (Jegtrengte en ny etter ferien siden min Chanel-foundation er altfor lys). 

Her er et bilde av det jeg fikk med. Digger mappen som passer perfekt til å ha essensiell sminke i vesken. Dessuten digger jeg å teste ut nye kremer etc.

Jeg fikk også med en ekstra liten maskara (glemte å få med på bildet), 2 testere på parfymer og en tester på Clinique even better eyes.

Det andre tilbudet de har gjelder et valgfritt makeup produkt i hele butikken. Hemmeligheten finner man i gratisbladet som du finner i butikken. Helt bak i bladet finner man en kupong som gir deg 20% rabatt på et sminkeprodukt, men man må være eller bli medlem av Kicks-club. De fungerer på alle merker, selv på MAC produkter :) Hvis du har siklet etter et dyrt produkt, så er dette muligheten for å få det litt billigere. Grip sjansen!

 
Har dere benyttet dere av noen av disse tilbudene?? Fortell gjerne hva dere kjøpte:)

Follow my blog with Bloglovin   

Ninni

Ninni

27, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits