oktober 2011

Halloween negler

Vel jeg skulle gjerne hatt tid til å lage et skikkelig Halloween design på neglene, men det har jeg desverre ikke. Drukner i skolearbeid, bursdager og andre arrangementer. Som et plaster på såret har jeg prøvd ut "It's Alive" fra Halloween kolleksjonen til China Glaze. Jeg er foretrekker egentlig kremede lakker, men denne er morsom. Den funker også som en jule-lakk. Liker dere den?


Follow my blog with Bloglovin   

GRATIS SKJERF fra Lindex Bogstadveien

Jeg var innom Bogstadveien etter jeg hadde trent i dag tidlig for å kjøpe bursdagsgave til en venninne, da jeg tittet innom Lindex i Bogstadveien for å hilse på en annen venninne som jobber der. Hun fortalte meg at hvis man sjekker inn hos Lindex Bogstadveien med facebook-appen for iphone og går inn på siden til Lindex Bogstadveien, så kommer det opp en grønn firkant som sier; CLAIM DEAL. Da er det bare å trykke på den og vise meldingen som kommer opp til de hyggelige damene i kassen for å få et valgfritt skjerf HELT GRATIS. Hvis du er i nærheten idag eller i morgen så stikk innom og benytt deg av tilbudet. Mange forskjellige skjerf å velge mellom. 

Her er linken til Lindex Bogstadveien på facebook, men husk du må bruke facebook-appen på iphone :) 


Jeg valgte et skikkelig fint høstskjerf. Elsker den rødbrune fargen med litt shimmer. Dette skjerfet er ikke så tjukt, men jeg har flere strikkede skjerf fra før. 

Ikke så lett å se hva som står på kvitteringen, men orginalpris på skjerfet jeg valgtet var 149,- og jeg betalte 0,-

Tilbudet gjelder bare idag og i morgen frem til 9pm. 

Follow my blog with Bloglovin   

Almost naked jumpsuit

Jeg surfet rundt på bubbleroom.no og fant denne rå lekre jumpsuiten fra One Teaspoon. Den er til og meg på salg til 699,- (før 1199,-). Har veldig lyst på den, men jeg kan ikke se helt for meg når jeg kan bruke den i nærmeste fremtid. Så jeg valgte å stå over for å spare penger ;) Men man kan jo beundre den likevel. Syns dere den var fin?


 

Follow my blog with Bloglovin  

Essie - "Merino Cool" neglelakk

Jeg skulle lakke om neglene mine og må si jeg sleit veldig med å få av den forrige neglelakken jeg hadde på, Mac - "Rain of flowers". Jeg vet at glitter-lakker er verre å få av, men denne måtte jeg bruke flere pads for å få av. 

Jeg valgte å lakke om til en lakk fra Essie's høst kolleksjon 2011 som heter "Merino Cool". Jeg er sååå glad jeg kjøpte denne!! Nydelig kremet grå lakk med litt støvete lilla undertone. Digger denne som høstlakk <3Her er link til Essie Nail Polish 

Man får kjøpt Essie hos BliVakker.no  eller på Ebay eller såpebolla.no eller beautykick.no

Follow my blog with Bloglovin 

Fjær i håret

Feather hair extension er det nye i vinden. Det er kjempepopulært blant kjendisene i Hollywood og derfor også blant oss "vanlige" mennesker ;) De kan enten festes midlertidig med clips eller spenner, men også permanent med lim, keratin eller microlinker. De kommer i alle regnbuens farger og skal visst tåle vask og styling fanske bra. Jeg har veldig lyst til å kaste meg inn i denne trenden, men syns det passer bedre til sommeren så jeg tror nok jeg venter til våren. 


Hva med lilla?


Eller kanskje naturlig?                           Eller blå/turkis? (Jeg liker denne)


Kim Kardashian er lekker med og uten fjær i håret.


Selena Gomez og Hilary Duff


Miley Cyrus

Kesha

Kan kjøpes på ebay eller http://featherrayhairextensions.bigcartel.com/ 

Follow my blog with Bloglovin  

Vidunderkake :)

Måtte jo bare vise dere den beste kaken jeg har laget. Hvertfall for øyeblikket. Jeg er kjempeglad i å prøve ut nye kakeoppskrifter, så det kan jo hende at jeg lager en bedre en i fremtiden, Denne kaken er verdt å teste ut. Anbefales på det sterkeste. Jeg ble faktisk inspirert til å lage denne kaken i vår da Bree bakte en slik kake for Gabby i en episode av Frustrerte Fruer. Dette er en Pineapple Upsidedown cake. Er den ikke nydelig å se på. Smaker fantastisk også :)


Og her er scenen med kake-bakingen i Frustrerte Fruer:

Mac Idyllic Paint Pot med det lille ekstra

Ja da var det lørdag og jeg er litt klein etter bursdagen til en venn i går kveld. Jeg og samboer skal snart kose oss med gode biffer fra Strøm Larsen på Torshov og den fantastiske kaken jeg har laget. Men først vil jeg vise dere looken jeg prøvde i går kveld. Brukte Mac Paint Pot i fargen Idyllic fra Posh Paradise kolleksjonen med Chanel Illusion d'Ombre i fargen Ebloui. De er matchende farger, men Idyllic gjør at looken ble litt mørkere og Ebloui tilførte litt mer glitter. Jeg likte de godt sammen. 

Mac paint pot -  "Idyllic" fra Posh Paradise kolleksjonen

Swatches:Chanel Illusion d'Ombre- Ebloui (on the left), Ebloui over Idyllic (in the middle), Mac paint pot-Idyllic (on the right).


Her har jeg det på øyet. Ikke så lett å ta bilde av sitt eget øye må jeg si ;)

Follow my blog with Bloglovin  

Mac-"Rain of Flowers" neglelakk

Denne fikk jeg tak i lørdag morgen 8 Oktober da Mac kom ut med den nye kolleksjonen "Posh Paradise". Jeg har lenge vært veldig glad i Mac sine produkter, men aldri testet neglelakkene deres før nå. Dette er min første. Rain of flowers er en mørk midnattsblå lakk med lilla undertone. Lillaen blir nesten borte ved påføring av flere strøk, men kan komme frem i godt lys. Den har også masse blått og rosa shimmer. Som en klar nattehimmel. Tror dette er den fineste blåe lakken jeg har. Kanskje finere enn Chanel Blue Satin til og med. 


Bildet under tok jeg under en kraftig leselampe som fikk frem litt av den lilla undertonen. 

Fin ikkesant ;)

Chanel Illusion D'ombre Long Wear Eyeshadow

Chanel's nye øyeskygger er en svampaktig gel-øyenskygge som kommer i 6 farger: Fantasme er hvit shimmrende

Emerveille er champagne-fersken

Illusoire er mørk lilla med sølv-grå shimmer

Epatant er mørk grønn blandet med gull

Mirifique er svart med blå shimmer. 

Den siste fargen var Ebloui som var den fargen jeg gikk for. Det er en mørk rød-brun farge med shimmer. Jeg tror ikke jeg har noen øyeskygger som likner på denne, derfor endte jeg opp med å kjøpe den. Den dekker bra og kler meg godt som har brunt hår og brune øyne ;)


Neglelakken jeg har på her er OPI-"French Quarter for Your Thoughts" fra Touring America kolleksjonen.Nydelig, ikkesant?

Fortsatt ikke helt sikker på om jeg liker Chanel Illusion D'ombre like bra som Giorgio Armani's Eyes To Kill Intense enda. Jeg har 2 av de så burde vel poste noe om de også. Uansett så finnes ikke denne rød-brune fargen i Armami's sortiment. 

Har noen av dere prøvd disse skyggene fra Chanel? 

Chanel Quartz Nail Polish

Da var jeg tilbake fra hyttetur på Hemsedal. Digg med noen dager avslapping (+litt fyll, men det hører vel med ;) ). Fikk endelig tid til å stelle neglene mine igjen. Da jeg rotet litt rundt i neglelakk-hyllene mine fant jeg denne lille skatten som jeg enda ikke har prøvd på. Utilgivelig ;) Hehe. Jeg klippet og filte neglene mine først. Foretrekker korte negler for tiden og det er veldig fint med lakker i høstfarger.

Chanel-"Quartz" er en lys grå-brun lakk med sølv-shimmer. I godt lys kan man også se at det er litt regnbuefarget shimmer også. Det er en veldig fin og naturlig farge som passer bra til hverdagsbruk. Jeg trodde faktisk den skulle være litt mørkere enn den virkelig ble. Så mørkere ut i flasken. Det er en ganske tynn konsistens på denne lakken. Kunne sikkert hatt på 3 strøk, men jeg har 2 strøk på bildene. Kanskje den blir fin og mørk hvis man tar et strøk OPI-"you don't know jacques" og så tipper med 2 strøk Chanel-"Quartz". Jeg skal prøve det neste gang. 

Denne kjøpte jeg for 20? da jeg var i Belgia i August. Kjøpte denne og Péridot som jeg allerede har skrevet om. De var i hvertfall billigere enn på Esthetique der de koster 220,- Jeg valgte å droppe Graphite fra denne kolleksjonen siden jeg ikke syns den var glittrende nok. OPI-"crown me already!" fra Miss Universe kolleksjonen er et myyye bedre alternativ. 

Likte dere Quartz?

Uten blitz


Med blitz


Høst kolleksjonen fra Chanel: 529-Graphite, 531-Péridot, 525-Quartz

OPI-Honk if you love OPI

Beklager at jeg ikke har blogget på noen dager, men jeg har hatt veldig mye å gjøre på skolen. Masse stress med å samle nok informasjon sånn at jeg kan lage en solid plan til masteroppgaven min. Jeg har et møte med veilederen min senere idag der han skal vurdere planen min og om den trenger en utbedring før han kan godkjenne den og jeg kan levere den inn til masterkomiteen. Håper det går i boks ;)

Etter jeg hadde sendt inn utkastet til planen min valgte jeg å ta meg fri resten av dagen. Da var vel klokka rundt 16 så det var jo ikke altfor tidlig heller. Vel dro uansett hjem og slang meg ned på sofaen for å se siste episode av Desperate Housewives. Koste meg med litt pastarester fra i går før jeg endelig kunne gi meg selv en etterlengtet neglbehandling. Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg neglelakk, men har gått uten siden fredag. Velger å gå uten fremfor flassende neglelakk. Jeg har også hørt at det er bra for neglene å gi dem en "pustedag" innimellom også. Det er anbefalt å ta av neglelakken kvelden før du har tenkt til å legge på ny. Ganske logisk egentlig, for da kan man smøre inn hendene med en feit håndkrem og kanskje en neglbåndsolje som da kan virke over natten. Bare husk å rengjøre neglene med litt negllakkfjerner før man legger på ny lakk dagen etter eller så vil det ikke holde. 

Jeg valgte å teste ut den siste lakken fra minisettet mitt fra OPI. Denne heter Honk if you love OPI og er en nydelig mørk aubergine. Dette er absolutt den fineste fra minisettet. Bildene tok jeg på kvelden med hjelp av en sterk lampe og blits. Uten godt lys ser den nesten sort ut. Her har jeg på to strøk og syns den ser mørker ut enn i flasken, men fortsatt ikke like mørk som OPI-Lincoln Park after dark.  Mulig jeg gir denne bort til søsteren min. Trenger egentlig ikke 2 vampy mørke lilla (nesten sorte) neglelakker. Holder med en ;) 

Elsker mørke negler om høsten og syns så mørke lakker passer best til korte negler. 

OPI - A-taupe the Space Needle

"A-taupe the Space Needle" kom ut med Touring America kolleksjonen fra OPI denn høsten. Den er en kremet lys brun og jeg syns jeg ser litt grønnskjær i dagslys. Nesten litt militærgrønn undertone. Jeg må si jeg har sett penere farger enn denne. Denne brunfargen ble litt for "skitten" i mine øyne. Må nok si jeg foretrekker brunfarger som OPI-"over the taupe" og OPI-"You Don't Know Jacques!" eller Chanel-"Particulière" som alle har litt lilla og/eller grå undertone. Men tror nok uansett denne ser bedre ut på mørker hudtoner. 

Her har jeg OPI base coat, 2 strøk "A-taupe the Space Needle", OPI top coat og Drip DryHittil har jeg testet ut 3 av de 4 lakken i dette settet og har bare likt 1 altså den rosa "My address is Hollywood" og har er derfor ikke veldig imponert. Glad det bare var små flasker og at settet bare kostet med rundt 12$ fra ebay. Skal teste ut den lilla neste gang. Jeg liker fargen i flasken hvertfall. Krysser fingrene. 

OPI - French Quarter for Your Thoughts

Denne neglelakken er fra Touring America kolleksjonen fra OPI denne høsten. Den er en lys kremet grå, helt uten shimmer. Jeg syns ikke denne fargen gjør seg så godt med min hudfarge. Hendene mine ser litt døde ut med denne fargen. Håper noen andre liker den bedre. Hva syns dere?

Her har jeg OPI base coat, 2 strøk French quarter for your Thoughts, OPI top coat og Drip Dry

Omtale: Estée Lauder Metallic Sage

Metallic Sage fra Estée Lauder er en Limited Edition neglelakk fra høst/vinter 2011 kolleksjonen. Det er en perfekt høstneglelakk. Den er en nydelig olivengrønn kremet farge med gullshimmer. Jeg syns den var litt tynn i konsistensen og trenger minst 2 strøk for å dekke helt. Jeg brukte 2 strøk Metallic Sage, med OPI base coat under og OPI top coat over. Den kostet meg 210,- og jeg vet de hadde flere igjen hos Kicks i Bogstadveien. 

Har noen av dere kjøpt denne lakken? Likte dere den?


myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits