november 2011

Vinn en Braun Silk-épil

Bli med og vinn en epilator fra Braun

Braun Silk-épil Dual 7891 WD er en oppladbar, toveis epilator med Gillette Venus teknologi som gir et langvarig silkemykt resultat på legger og kropp, i ett strøk. Blogg.no deler ut 6 stk. Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan vinne en!

Klikk her for mer info!

Pippas kjole kan bli din!

Den ettertraktede kjolen til Pippa Middleton er nå til salgs på Net-a-porter.com. Denne nydelige hvite brudepikekjolen gjorde Pippa berømt over natten, eller hvertfall rompa hennes som nå har en egen fanpage på facebook. Den kan nå bli din til den nette sum av 2787 euro (eller 21.800 NOK). Men om man får like fin rompe som henne i samme kjole det spørs ;) 
Follow my blog with Bloglovin 

Essie - "School of Hard Rocks"

Her kommer et lite innlegg. Jeg har for tiden hendene fulle med eksamensforberedelser og må nesten prioritere de fremfor blogging i noen uker fremover. Men tankene flyr jo når man kjeder seg, så jeg har masse ideer til innlegg når eksamen er over. Da har dere noe å glede dere til ;) Har dere eksamen også?

Idag har jeg prøvd ut  "School of Hard Rocks" fra Essie's vinterkolleksjon 2011. Kremet grå/blå lakk med svak grønn undertone som kom best frem med blitz egentlig. Dekker fint selv med bare ett strøk, men her har jeg 2 strøk. Har dere kjøpt noe fra vinterkolleksjonen?

Bildet er tatt i dagslys uten blitz

Her har jeg brukt blitz

Den er fin med matte top coat også;)

Follow my blog with Bloglovin 

Essie - "Very Structured"

Heisann! Da var det torsdag kveld igjen og jeg gleder meg til fredag. Jeg har bare undervisning fra 08-10, men blir nok noen gode timer på lesesalen etter det :( Men det jeg gleder meg mest til er middagen. Jeg og samboer skal kose oss med raclette. Har dere spist det før? Det er en fransk spesialitet som vi spiste ofte på alpetur, men vi nå kan kose oss med hjemme også. Vi fikk vårt eget raclette-sett til jul i fjor. Deilig smeltet raclette-ost over kokte poteter med salat, spekeskinke og cornichons (små agurker). Blir sulten av å tenke på det. 

Jeg rotet rundt i neglelakk-arkivet mitt og fant ut at jeg har mange fine høstfarger jeg burde vise frem før vinteren setter inn for fullt. Snart er det jo også tid for julefarger. Må bare komme meg helskinnet igjennom eksamensperioden :S Dette er "Very Structured" fra Essie's høst kolleksjon 2011. Jeg var først litt skeptisk til denne først, men jeg har endret mening. Veldig brukbar og fin høstfarge. Rød/brun, kremet rust-aktig farge. Veldig unik farge.

Liker dere den?

Dette bildet er med blitz, solen hadde gått ned desverre. 

Jeg hadde så lyst til å se hvordan denne lakken ble med matte topcoat. Stilig!!

Follow my blog with Bloglovin 
 

Frost og OPI's "Uh Oh, Roll Down The Window"

Da jeg dro hjemmefra i 8-tiden idag tidlig var det iskaldt ute og frost på alle bilene. Tåken som lå over Oslo i går kveld har også gjort det såpeglatt på veien. Merket godt at høstjakka mi ikke lenger er varm nok. Jeg må nok opp på loftet i kveld for å hente boblejakka mi. Ikke hadde de satt på varmen i amphiet på Eilert Sundts hus heller. Kjempekaldt! Jeg beholdt jakka på i timen. Glad det er nest siste uke med undervisning, men det betyr jo bare at eksamen nærmer seg med stormskritt. Klump i halsen!

Valgte å piffe opp neglene mine mens jeg spiste lunsj hjemme. Det ble enda en høst lakk :) Denne hadde jeg nesten glemt at jeg hadde. Den kom ut med Touring America kolleksjonen fra OPI tidligere i høst. "Uh Oh, Roll Down The Window" som den heter er en kremet oliven/army-grønn lakk. Den minner litt om Metallic Sage fra Estée Lauder som jeg også har, bare uten gull-shimmeret. Jeg syns den passet veldig fint til den krem-hvite strikkede genseren jeg hadde å meg idag. (glemte å ta bildet). Og by the way; jeg hadde på noen dråper Drip Dry fra OPI for å mykne opp neglebåndene mine og få lakken til å tørke fortere, hvis noen lurte på hvorfor fingrene mine glinser;)

Fin, ikkesant? 

Dette bildet er tatt i dagslys uten blitz

Dette er tatt med blitz.

Her her et bilde jeg har lagt ut tidligere av Metallic Sage fra Estée Lauder bare for å sammenlikne.

Og her er linken til innlegget om "Metallic Sage"

Hvilken liker du best? 

Follow my blog with Bloglovin     

Pulsklokke på ønskelisten

Jeg, som mange andre, har allerede begynt å glede seg til jul. Gleder meg ekstra mye siden jeg ikke gjør annet om dagen enn å sitte på lesesalen :( Jeg har derfor allerde begynt å tenke på hva jeg skal skrive på ønskelisten min.

Først ut er hvertfall en pulsklokke! Jeg elsker å trene og trener ca 3-4 ganger i uken. Jeg har hittill bare estimert hvor bra treningsøkten min har vært ut i fra hvor svett og rød jeg er. På spiningen har de til og med en prosjektor der man kan koble opp hjertemonitoren sin og følge med hvor man ligger ann i forhold til makspulsen sin. Det ser så gøy ut. Dessuten har jeg alltid lurt på hvor mange kalorier man forbrenner på de forskjellige timene jeg deltar i. Hvilken spesifikk klokke jeg vil ha, det vet jeg ikke. Hav av pulsklokker på markedet? Men kan vel regne med ca 1000-kroner. 

Har du en pulsklokke du kan anbefale til meg? Vil gjerne høre dine erfaringer :)

Fant noen tester av pulsklokker, men de er noen år gamle så jeg vil tro det finnes nyere modeller på markedet nå.

Klikk.no test: http://www.klikk.no/helse/dinkropp/friluft/article294279.ece

Dinside.no test: http://www.dinside.no/807054/vi-tester-pulsklokker 

Tips til deg som ser etter en pulsklokke fra iform: http://iform.nu/trening/kondisjon/pulsklokke 

Jeg skulle gjerne hatt en sånn bodybugg som de bruker på The Biggest Loser, men da må man abonnere på dataprogrammet som følger med. Usikker på hvor mye prisen kommer på i lengden da. Kan man få tak i disse i Norge?

Follow my blog with Bloglovin     

Lange dager på lesesalen og "Brisbane Bronze" fra OPI

Hei alle sammen! Nå er jeg skikkelig sliten. Jeg har vært på lesesalen siden kl 8 i dag tidlig og er veldig stolt av meg selv. Skal en tur til mamma nå som bor utenfor Oslo og bli der til i morgen tidlig. Deretter er det tilbake på lesesalen :( Samboer skal på byen sammen med gutta og jeg vet hvordan det ender. Jeg er ikke veldig glad i en fyllefant kl 4 om morgenen når jeg skal være produktiv dagen etter. Men nå må jeg pakke og komme meg av gårde til toget. 

Men først ville jeg få ut en liten neglelakk oppdatering. Jeg fikk tid til å påføre denne høstlakken fra OPI mens vi så en film i går kveld. Denne heter "Brisbane bronze" fra OPI og er en rødlig bronsefrage, nesten kopperaktig med masse shimmer. Perfekt match til naturen i disse dager. Love it!

Dette bildet er tatt i dagslys uten blitz


Mens dette bildet er tatt med blitz

 Follow my blog with Bloglovin  

Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan bli en av de 40 bloggerne som får goodiebags med Moroccanoil-produkter til hele kr 697,-!

Klikk her for mer info!

Dermalogica cleanser

I går fikk jeg en hentelapp fra posten og det viste seg å være min minibestilling fra lookfantastic.com som hadde kommet. Jeg hadde bestilt en ny flaske med min favoritt ansiktsrens fra Dermalogica; Special Cleansing Gel. Dette er vel den fjerde flasken jeg kjøper av denne rensen. Jeg har innimellom testet ut andre merker, men vender alltid tilbake til denne klassikern. Det er en klar gele som skummer lett når man masserer den inn, for å så skylle av med vann. Den er ikke uttørrende for huden og fjerner rester av makeup og urenheter. (PS: Burde ikke brukes for å fjerne øyensminke)

Jeg har fått samboern min til å bruke den også. Ikke mange menn tenker på å rense huden, men de burde de. Ikke veldig pent men fet hud, men masse sorte (og kanskje røde og hvite) prikker. Jeg måtte lære han opp i hudpleie da jeg fant ut at han brukte håndsåpen som ansiktsvask. HUFF. Og han vurderte faktisk en tur til hudlegen pga tørre flekker og eksem i ansiktet. Den tid er heldigvis over. Menn må ikke være redde for å ta vare på kroppen sin.

 
Jeg brukte en kupongkode som jeg fikk på mail da jeg skulle betale for denne, som gav meg 5% rabatt. Prisen ble da 17,81 £ (som tilsvarer ca 161 NOK). Det er billig. Jeg har sluttet helt å kjøpe produkter i butikker som frisører og hudpleiere fordi man kan finne de mye billigere på nett. Jeg bare prøver å holde handlekurven under 200,- for hver bestilling. HATER TOLL!! 

Har dere prøvd Special Clensing gel? Hvilken rens bruker dere? 

Follow my blog with Bloglovin     

Essie - "Bobbing for Baubles"

Dagens neglelakk er "Bobbing for Baubles" fra Essie's vinter kolleksjon 2011. Den beskrives som en mørk safir-blå lakk på essie.com, men jeg syns nesten den er litt for mørk for den beskrivelsen. Jeg syns den har en mørk grå undertone som gjør at den ser litt "støvete" ut. Hvis det gir noen mening ;) Den er kremet og shimmer-fri og dekkende. Jeg lurer på om denne likner på "Road house blues" fra OPI? Jeg bestilte den fra ebay for 2 måneder siden men den har ikke kommet frem. Må vel sende en klage. 

Liker dere lakker fra Essie?

Follow my blog with Bloglovin    

Project 10 pan

Jeg tenkte jeg skulle kaste meg over den store blogger/youtuber trenden ved å bli flinkere til å bruke opp produktene jeg kjøper. Det er tydeligvis ikke bare jeg som kjøper nye produkter før jeg har brukt opp det jeg allerede har. Bare i dusjen har jeg 3 flasker shampoo og 4 forskjellige dusjsåper. Ellers har jeg altfor mange forskjellige bodylotions, ansiktskremer, foundations og diverse andre makeup produkter som det virkelig er på tide å bli kvitt. 

Her er første pulje av produkter jeg har endelig klart å bruke opp. Jeg er litt stolt av meg selv. Har allerde funnet frem flere andre produkter som jeg fint skal klare å bruke opp i løpet av noen uker.

Har dere også samlet på halvfulle produkter? Vil gjerne høre om dere har deltatt i project 10 pan.

Her er mine 10 første oppbrukte produkter: noen gode og noen ikke fullt så gode :)

1. Clinique water therapy hand cream (god håndkrem, men ikke fet nok for ordentlig tørre hender)

2. MD Formulations continuous renewal serum (dette er en liten flaske og jeg har allerede kjøpt en stor, supert produkt)

3. Burt's Bees Foot Cream (liten tube, men liker denne godt)

4. Natusan Baby Oil (jobbet hardt for å få brukt opp denne, ikke helt min greie, for mye klin)


5. Chanel mat lumiere foundation (elsker denne, elsker alle chanel foundations)

6. Decléor Aroma Cleanse cleanser (liker Decléor, men denne var ikke en vinner for meg, finnes bedre)

7. Lierac ultra body lift 10 minceur (hvem prøver de å lure egentlig? Jeg er hverken tynnere eller har mindre cellulitter, men likevel kjøper jeg sånne produkter så de har vel lurt meg. Håper fortsatt det finnes en vidunderkur der ute)

8. Eos revitalizing care - nourish hand & body lotion (samme som den blå i Norge, denne er kjøpt i USA. Jeg likte den grønne "refresh" bedre) 


9. Balsam roll kjøpt hos Vita. (lurer på om det virkelig bare er vaselin i denne tuben)

10. Chanel inimitable intense mascara (elsker denne mascaraen, men liker å teste ut andre merker også)

Follow my blog with Bloglovin     

Den perfekte julegaven :)

Hehe hvertfall i mine øyne. Dette er en super julegave-ide til en kjæreste, venninne, søster eller mor som elsker neglelakker. Prisen er fin også. Dette settet fra OPI, inneholder hele 10 stk mini neglelakker (3.75ml) og fargene er det mest solgte standard lakkene. Gavesettet selges på beautybay.com for bare 206,40 NOK (eller ca 23 GBP). BILLIG!!! Mye for pengene. 

Fargene i settet heter:

  1. Alpine Snow 3.75ml - Whitest white? to give a crisp, clean French tip.
  2. Bubble Bath 3.75ml - Delicate pink, perfect for French manicures.
  3. Tickle My France-y 3.75ml - A naughty shade of nude.
  4. Strawberry Margarita 3.75ml - A fabulous bright pink.
  5. Cajun Shrimp 3.75ml - A flavoursome red with a hint of coral.
  6. Big Apple Red 3.75ml - As big and bold as the red apple itself.
  7. I'm Not Really A Waitress 3.75ml - A vivacious, Chianti red.
  8. You Don't Know Jacques 3.75ml - A trendy taupe.
  9. Russian Navy 3.75ml - A deep-sea indigo.
  10. Lincoln Park After Dark 3.75ml - Where midnight meets purple. 

Jeg har vel de fleste av disse allerede og anbefaler de absolutt. 

Her er linken til settet hos beautybay.com

 Follow my blog with Bloglovin    

OPI - "Meet me on the star ferry"

På lørdag skulle vi feire samboeren min sin bursdag og arrangerte derfor champagne aperitif hjemme hos oss før vi dro på restaurant for å spise årests første porsjon med julemat. Jeg valgte pinnekjøtt fordi det er noe av det beste jeg vet. Ellers ble det også bestilt både lutefisk, ribbe, reinsdyr og smalahove. Det var en fanstastisk kveld som jeg fikk svi for på søndagen. Jeg hadde tenkt til å blogge og lese til eksamen hele dagen, men jeg var så kvalm at jeg såvidt fikk ned litt vann og cola i løpet av hele dagen. Det er tydelig at jeg ikke tåler alkohol like bra som jeg gjorde da jeg var 20:(

Hele gjengen var veldig pent kledd. Jeg valgte en kort sort blondekjole med lange ermer og sort strømpebukse. I tillegg hadde jeg i hair extensions som jeg hade krøllet. Jeg følte meg veldig fin:) Kveldens neglelakk for anledningen var en brun-lilla metallisk lakk som heter "Meet me on the star ferry" og er fra OPI. Den passet fint til den sorte kjolen og sminken min. Det gjorde heller ikke så mye at jeg er veldig vinterblek. Jeg orket bare ikke å bruke tid på selvbruning.


Dette bildet er tatt i dagslys uten blitz


Her har jeg brukt blitz og glitteret/shimmeret kommer godt frem

Follow my blog with Bloglovin    

H&M - "Notoriously Beautiful" Nail Polish

Den andre neglelakken jeg kjøpte fra H&M var "Notoriously Beautiful" for bare 40,-. Nydelig kremet marineblå med tydelig lilla undertone. Rålekker! Jeg har sikkert 10 forskjellige blåe lakker nå. Kanskje ikke så vanskelig å skjønne hva min yndlingsfarge er :) BLÅTT !

Jeg digger begge neglelakkene jeg kjøpte fra H&M. Veldig bra kvalitet for en billig penge. Jeg tror jeg kommer til å teste ut flere lakker fra H&M fremover.  

Dette bildet tok jeg ved vinduet i dagslys og man ser nesten ikke lillaen. 


Dette bildet tok jeg litt vekk fra vinduet og fikk da frem lillaen litt tydeligere. Uansett ganske lik som dette i i virkeligheten. Kanskje jeg trenger et nytt kamera? Ha en fin helg alle sammen !

Follow my blog with Bloglovin    

H&M -"Peppermint Fusion" Nail Polish

Da jeg var innom H&M på mandagen for å kjøpe bursdagsgave til samboer, var det en stor kasse med forskjellige neglelakker ved siden av kassen :( Jeg ble jo stående og rote oppi der og endte opp med 2 nye lakker. Fy meg! 

Den første lakken jeg har prøvd ut er Peppermint Fusion, som er en mellomblå med tydelig lilla undertone. Den har også masse blått microshimmer, men det kommer ikke like tydelig frem på neglene. Kjempefin! Det var ganske vanskelig å få til et bra bilde av denne lakken ettersom den virket altfor lys baby-blå og for lite lilla. 

Dette var det beste bildet. Her fikk jeg frem både lillaen og det blåe shimmeret. 

 

Dette bildet ble tatt i dagslys ved vinduet og her ser den baby-blå ut uten shimmer. Veldig rart.


Og til sist et bilde med blitz. Her ser vi tydelig shimmer men ikke mye lilla. 

Men det er godt jeg liker den best sånn den er i virkeligheten ;) altså sånn som på det øverste bildet. Veldig fin lakk til bare 40,- fra H&M. Trengte bare 2 strøk. Jeg er imponert :)

Follow my blog with Bloglovin    

Vegetarianer eller "vegetarianer" ?

Man må nesten undre hvorfor noen som er vegetarianer velger å kjøpe en slangeskinnsveske fra Chloé til 4000$. Er ikke dette litt imot det man egentlig jobber for? Jeg syns vesken var kjempelekker! Men så spiser jo jeg kjøtt også. Det er jo ikke en utryddingstruet art heller. Hva syns dere om dette? 


Her er en link til artikkelen til SeHer.no

Follow my blog with Bloglovin  

Bursdagsgave til samboer

Idag er det første November og jeg begynner allerede å bli stresset for eksamen. Må virkelig jobbe hard fremover. Jeg burde vel egentlig lenke meg fast til en stol på lesesalen, men jeg har jo så mye annet jeg må gjøre også. 

I går måtte jeg handle inn bursdagsgaven til samboer i fritimen før jeg måtte tilbake på skolen. Endte opp med to fine herregensere fra H&M: en kremfarget "bestefar"-genser og en tykkere olivengrønn strikket genser. Her er bilder fra H&M sin nettside:

Jeg har også kjøpt noe ekstra småtteri som han trenger. Altså menn vil jo vanligvis ikke innrømme at de trenger disse produktene, men DET GJØR DE! Det dumme er bare at jeg ikke har fått de i posten enda jeg bestilte de fra lookfantastic 20/10. Jeg håper de kommer med postmannen i løpet av dagen. Jeg fikk tak i noen testere fra Redken sin nye Nature's Rescue serie og han likte de kjempegodt, så jeg bestemte meg for å kjøpe de til han.


Redken Nature's Rescue Shampoo

Redken Nature's Rescue Refining Sea Polish (bra mot flass)

Og sist men ikke minst. En kjempebra ansiktsrens: Dermalogica Special Cleanser Gel. Syns dere det var bra gave? Kanskje ikke akkurat det en mann setter øverst på ønskelista, men jeg NEKTER å kjøpe Playstation eller Xbox etc. Jeg gav han en Nintendo Wii med Rockband og trommesett til jul for noen år siden og det ble ikke brukt mer enn kanskje 6 måneder. 

Jeg krysser fingrene ;)

Follow my blog with Bloglovin  

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits