desember 2011

Deborah Lippmann - "Razzle Dazzle"

Hei, lenge siden sist!

Da var jeg godt igang med eksamensperioden og har dessverre ikke tatt meg tid til blogging. Det er ikke økonomisk lønnsomt å risikere stryk i forhold til omgjøring av studielån og tapt inntekt. Herregud hør på meg! Økonomien har gått meg helt på hjernen. Huff trenger en pause. Er vel derfor jeg skriver et nytt innlegg her. Siden jeg sto opp i dag tidlig har jeg bare gjort andre ting enn å lese til eksamen. Jeg har vasket klær, støvsugd, ryddet, vasket opp og skiftet på sengen. Jeg ba samboer om å bidra mer under eksamensperioden, men det har ikke funket. 

Vel nå har jeg også spist lunsj, sett noen episoder av "The Bing Bang Theory" og stelt neglene mine. På tide å få ferdig dette innlegget og komme igang med lesingen. 

Jeg har ikke lakket neglene på over en uke og følte for en munter adventslakk ;) Dette er en passende lakk fra Deborah Lippmann. Den heter "Razzle Dazzle" og har en mørk rosa/lilla/sort jelly base med MASSE rosa/lilla glitter. Et strøk ble altfor lite og trengte minst 2 tykke eller 3 tynne strøk for å dekke bra. Trengte også et godt strøk med topcoat for å jevne ut overflaten på neglene. Ellers blir de veldig ruglete fra glitteret. Jeg har hørt at topcoaten fra Deborah Lippmann skal gjøre neglene helt jevne, men min OPI top coat funket ikke like bra.

Æsj! Jeg glemte å bruke base coat og leste en annen review av denne lakken som sa at neglene hennes ble rosa i 2 uker etterpå. Ja ja, neste gang :) 

Follow my blog with Bloglovin 

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits