Neglelakk

Chanel - Nouvelle Vague

Denne lakken er en av mine absolutte sommerfavoritter. Chanel's Nouvelle Vague kom ut for noen år siden og ble revet ut av butikkhyllene. Det er en lys turkis, med litt microshimmer som kommer best frem i bildet med blitz. Denne fargen komplementerer en solbrun sommerhud og matcher i tillegg bikinien min ;) Jeg har lest flere bloggere som har foreslått For Audrey fra China Glaze som dupe for Nouvelle Vague. Jeg syns personlig ikke de er helt like, men et godt billigere alternativ som er lett å få tak i.

Naturlig dagslys uten blitz

Her med blitz


 

Beklager at jeg har vært lenge borte. Har vært på en liten ferie. Kommer en oppdatering i morgen ;) 

Follow my blog with Bloglovin  

OPI - Suzie & The Lifeguard

Jeg ville ha en litt jentete lakk på idag så jeg gikk for en søt blanding av to lakker. Begynte med 2 strøk av OPI  "Suzie & The Lifeguard". Det er en baby rosa med perlemorshimmer. Deretter toppet jeg den med et strøk "Unconditionally Fabulous" fra MAC, som er en blank base med glitter i forskjellige pastellfarger. Ble det ikke sukkersøtt!?!

To strøk OPI  "Suzie & The Lifeguard" i dagslys uten blits 

Med "Unconditionally Fabulous" fra MAC som topcoat

Follow my blog with Bloglovin   

IsaDora - Papagayo Blue swatch

Her kommer et lite innlegg om neglelakken jeg kjøpte på fredag. Den heter "Papagayo Blue" og er fra Isadora's sommerkolleksjon 2012 som også heter Papagayo. Det er en kongeblå lakk med en veldig lilla undertone. Den har litt blått microshimmer, men det er så fint at lakken ser for det meste kremet ut. Jeg tok kanskje 50 bilder men fikk ikke ordentlig frem det lilla på bildene, må virkelig ses med egne øyne. Jeg har mange blåe lakker men ingen som denne, elsker den. Liker dere den? 

Det første bildet er tatt i naturlig dagslys uten blits

Dette er tatt i skyggen uten blits

Follow my blog with Bloglovin   

Chanel - Django

Her kommer et innlegg om den andre neglelakken jeg kjøpte på taxfreen. Denne heter Django (nummer 485) og det er en beige dekkende perlemorslakk med en svak lyserosa undertone. Jeg syns denne passer utroligt godt til min bleke hudfarge. Den var litt vanskelig i jobbe med. Man må pensle forsiktligt over neglen for å få et jevnt lag og kan fort ende opp med streker. På bildene har jeg to strøk og blank topcoat over. 

Dagslys

Her med blits kommer virkelig perlemorshimmeret godt frem, men også strekene. 

Follow my blog with Bloglovin  

Chanel - Jade Rose

Her kommer en swatch av den første neglelakken jeg kjøpte på Color Line-turen. Jade Rose (nr 493) fra Chanel kom egentlig ut høsten 2009 sammen med den ettertraktede Jade (nr 407). Jeg trodde Jade Rose også var en limited edition, men jeg har sett at noen butikker har den fortsatt. Det er en kremet rosa-beige lakk med superfint rosa microshimmer. Microshimmeret er ikke synlig med mindre man ser på neglene veldig nærme i godt lys. Jeg fikk desverre ikke til å få det med på bildene jeg tok. På bildet har jeg 2 strøk, men den er fortsatt ikke helt dekkende. Den var litt tynn og strekete, så jeg måtte jobbe litt med den for å få et jevnt resultat. Den ble fin til slutt, men er ikke veldig unik i mine øyne. Det er nok ikke vanskelig å finne et billigere og kanskje bedre alternativ. Det er jo et hav av nude-lakker både fra Essie, China Glaze og OPI. Nei, dette er absolutt ikke en vinner fra Chanel. Ballerina fra Chanel (permanent) syns jeg er mye bedre å jobbe med og anbefaler heller den selv om den er litt lysere. 


Follow my blog with Bloglovin 

deborah lippmann - No More Drama

Hei alle sammen. Jeg har desverre ikke hatt tid til å blogge så mye i det siste. Krever mye tid denne masteroppgaven altså. Dessuten har jeg hatt en liten påskeferie. Shoppet jo desverre litt da, forteller mer om det i morgen.

Her kommer en swatch av en lakk jeg kjøpte i høst faktisk. Den heter "No More Drama" fra deborah lippmann som ble laget i samarbeid med Mary J. Blidge. Den er en lys karamellbrun med veldig fint gullshimmer. Den er virkelig unik og er glad for at jeg har denne i samlingen min. 

Forresten er det flere som irriterer seg over den nye blogsoft?? Når man skal lage et nytt innlegg så er jo layouten helt annerledes enn slik det blit seende ut. Hva er vitsen? Jeg liker det IKKE. Hva syns dere?

Follow my blog with Bloglovin  
 

deborah lippmann - Today Was A Fairytale

Wow som ukene flyr! Sommeren nærmer seg med stormskritt, men hvis jeg kjenner Norge rett så forsvinner solen i løpet av juni måned. Best å nyte den mens man har sjansen:)

Er det noe som får meg i godt humør så er det en skikkelig glittrende neglelakk. Det ser bare rålekkert ut i solen. Denne fra deborah lippmann heter Today Was A Fairytale. Den er en grå-blå gele lakk full av heksagonale og små runde sølvglitter. Bildet representerer virkelig ikke hvor lekker denne lakken er. Glitterlakkene fra deborah lippmann krever litt jobb for å få et godt dekkende lag av glitter. Her har jeg på 3 strøk. Neste gang jeg tar den på skal jeg eksperimentere med en farget lakk under. Sikkert tøft med en lyseblå, sort eller rød lakk kanskje. Fantasien setter ingen grenser ;) 

 Her i naturlig dagslys

 Her med blits

Disse lakkene koster ca 180,- men hvis du ønsker en liknende lakk så er Set In Stones fra Essie et godt (og billigere) alternativ. Den har en klar base istede for grå, men har likevel det samme heksagonale sølvglitteret. 

Follow my blog with Bloglovin  

Påskegule negler

Nå som påsken nærmer ser så passer det jo helt perfekt med gule negler. Gult er jo også passende til den moderne neon-trenden denne våren. Jeg har 2 ulike gule lakker jeg gjerne vil vise dere.

 • Lemon Fizz fra China Glaze er en veldig lys kremet gul helt uten shimmer. Lekker til sommerbrun hud. 

(De fine påsketulipanene kjøpte jeg på IKEA for 69,- for 15 stk)

 • Mimosa fra Chanel (577) er en litt mørkere gul lakk med gyllent shimmer

Her i naturlig lys uten blits

Her med blits ser den litt mer sol-gul ut og shimmeret kommer bedre frem.

 • Isadora har også en lys gul lakk med shimmer som heter Mellow Yellow som er er godt alternativ til disse. Den får man tak i overalt ;) Legger ved en link til Stine Marie's blogg for review av den. (Jeg så ikke helt vitsen i å kjøpe enda en gul lakk foruten å blogge om den. Penger spart)

 

Liker dere gule lakker?  

Follow my blog with Bloglovin  

Vårgrønne negler

Lysegrønne lakker er skikkelig inn for tiden. Det er mange merker som har liknende farger i sine kolleksjoner. Her er tre ganske forskjellige men like fine. 

 • Til venstre: Re-freshmint fra China Glaze er en melkeaktig lysgrønn med en svak blå undertone. Den er såpass lys at den kanskje ikke passer like godt hvis man har veldig vinterblek hud. Med litt gylden solbrun hus ser denne fantasktisk ut.
 • I midten: Marzipan fra Isadora's vårkolleksjon 2012 er en skikkelig knall lysegrønn uten shimmer. Veldig inn å bruke en lakk som denne i kontrast til et neon farget plagg. Foreksempel en gul topp, neonrosa bukse og disse grønne neglene vil passe perfekt :) Gina Tricot har masse neon inne for tiden. 
 • Til høyre: Waterlily fra Dior's vårkolleksjon 2012 er en medium grønn med grønt microshimmer. Den ser faktisk litt lysere ut i sollys enn på dettte føste bildet. Kjempefin å matche med kremfargede, lilla eller lyserosa plagg.

 Re-freshmint , Marzipan og Waterlily

 Re-freshmint , Marzipan og Waterlily
Re-freshmint fra China Glaze
Marzipan fra Isadora

Waterlily fra Dior
 

Her ser Waterlily litt lysere ut enn det forrige bildet, siden dette er tatt i naturlig sollys ved vinduet. 

Har du noen grønne lakker? Hvilken liker du best? 

Follow my blog with Bloglovin 

Les Jeans de Chanel endelig i Norge

Disse fantasktiske blåfargene fra Chanel kom ut i USA i september i fjor, men nå har de endelig kommet til Norge. Da jeg spurte etter de i fjor, sa de at de ikke kom til Norge i det hele tatt. Bare tilfeldig at jeg så de i hylla da jeg gikk forbi Kicks i går. Jeg har allerede ganske mange mørke blå lakker i flere nyanser, så jeg kjøpte bare den lyseste som heter Coco Blue. Den er den perfekte lyse himmelblå med sølv-sheen. 

Dette er tatt i direkte sollys. 

Dette er tatt i naturlig lys

Blue Rebel, Coco Blue og Blue Boy 

Har dere også ventet på disse?

Follow my blog with Bloglovin 

China Glaze - Atlantis

Denne lakken har en gele-aktig sjøgrønn base med multifarget glitter. Den er vel den mest unike glitterlakken jeg har og jeg vet ikke om noen andre merker som har noe liknende. Jeg vet ikke helt når den kom ut, men jeg kjøpte den på ebay i fjor. Den er ikke veldig dekkende så hvis man ønsker fargen lik som den er i flasken da trenger man 3 strøk. Ellers får man et lysere resultat med mindre glitter. 

Disse 2 første bildene har jeg bare 2 strøk på. 


Dette bildet er tatt med blits.

De neste 2 bildene har jeg 3 strøk på

Her med blits igjen.

Liker dere denne lakken?

Follow my blog with Bloglovin 

Fersken negler

Jeg tittet litt på Chanel sine 3 nyeste neglelakker: April, May and June. De er fine kremfarger alle tre, men syns egentlig at de ikke var veldig unike. Liknende lakker kan man få til en billigere penge. 

Den jeg likte best av disse 3 var den ferskenfargede June. Jeg hadde allerede en god dupe for denne i skapet. China Glaze Peachy Keen er så og si helt lik. Denne kjøpte jeg på ebay for rundt 3$. Det er ganske stor prisforskjell i forhold til Chanel lakkene som koster hele 220,- 

Her er noen bilder av China Glaze - Peachy Keen i forskjellig lys. Det er merkelig hvordan noen neglelakker på en måte endrer farge i ulikt lys. Noen gansker kommer det orange mer frem, mens andre gansker ser man mer av det rosa. Uansett, jeg elsker denne lakken :) 


Jeg fikk endelig god bruk av Deborah Lippmanns - Diamonds & Pearls. Den er blank med gull og fersken shimmer som gjør seg veldig godt over Peachy Keen. 
 

Her er en veldig god sammenlikning fra bloggen Mocha Mish Mash. Her på disse bildene ser man godt det orange i June og Peachy Keen. 

 

Chanel June, Mac Play Day, Orly Pixi Stix, China Glaze Peachy KeenChanel June, Mac Play Day, Orly Pixi Stix, China Glaze Peachy Keen 

Men når man ser på sammenlikningen til Makeupworld så ser både June og Peachy Keen ganske rosa ut.  

 Follow my blog with Bloglovin

Dior - Waterlily

Da jeg forrige helg valgte å returnere Chanel's Orange Fizz neglelakk (les mer her) fant jeg ingen andre Chanel lakker jeg hadde veldig lyst på, men jeg fikk lov til å bytte til et annet merke. Jeg hadde lest at Dior's Waterlily (nr 504) neglelakk fra Garden Party kolleksjonen skulle være en veldig god dupe (etterlikning) av Chanel's LE (limited edition) Jade neglelakk som kom ut for flere år siden. Jeg er så utrolig glad for at jeg byttet til denne. Det er en nydelig sommerlig lysegrønn med grønt microshimmer. Jeg har bare en lakk fra Dior allerede og de har tydeligvis byttet ut børsten i lakkene sine. Det var lett som en lek å påføre denne lakken. Den er til og med parfymert. Ikke det at jeg ser vitsen med det. Men hvis du har 225,- til overs, så er denne absolutt å anbefale. 

Ta en titt på bloggen cafemakeup.com for en sammenlikning av waterlily og jade. Jeg har desverre ikke Jade. 

Follow my blog with Bloglovin

Deborah Lippmann - Diamonds And Pearls

Johoo, da var helgen her og jeg er klar for avreise til Norefjell. Vi er en hel gjeng som skal på hyttetur.

Men først skulle jeg bare få lagt ut dette innlegget om Deborah Lippmann's "Diamonds And Pearls" neglelakk. Jeg husker ikke helt hvor og når jeg kjøpte denne, men den så så utrolig nydelig ut i flasken. Lys aprikos/fersken med gull og rosa shimmer. Men jeg må nok desverre si at jeg ble ganske skuffet da jeg så hvor gjennomsiktig den egentlig er. Jeg kan vel si at den er blank med shimmer :( På bildene har jeg påført to strøk og det er bare såvidt man ser det fine shimmeret. Absolutt ikke verdt nesten 200,- Jeg skal teste den ut med en kremet lakk som base ved en senere anledning for å se om den gjør nytte for seg da. Men konkluderer med at jeg egentlig ikke anbefaler denne lakken. Bruk heller pangene på en av de andre skjønnhetene fra Deborah Lippmann. De er det mange av.

Dette bildet er tatt i dagslys uten blits.  

Bildet under er tatt i direkte sollys for å få frem shimmeret bedre. 

Follow my blog with Bloglovin

Chanel - Orange Fizz & Miami Peach

Jeg var innom Glassmagasinet på fredag og klarte selvfølgelig ikke å gå ut derifra uten å kjøpe noe. At jeg aldri lærer!! Hihi. Vel jeg tittet på de nye neglelakkene fra Chanel som jeg heldigvis ikke var veldig imponert over. Jeg endte opp med å kjøpe en nydelig kremet coral lakk som heter Orange Fizz (nr 307). Fargen får meg til å drømme om sommeren :) Nedturen kom da jeg skulle putte den nye neglelakken min i skuffen sammen de andre lakkene mine. Fant ut at jeg allerede hadde flere liknende. Til og med en fra Chanel. De er kanskje ikke identiske, men i mine øyne gode nok dupes til at det var dumt å sløse bort enda 220 kroner på enda en coral. Jeg valgte å returnere den på lørdag. Fikk byttet den mot en annen mye finere lakk. (Viser dere en annen dag) 


 Jeg knipset noen bilder før jeg byttet den. Kunne desverre ikke prøve den på. 

 

Her ser dere den side om side med Miami Peach (203). Den er kanskje litt mindre orange enn orange fizz, dessuten har den litt gullshimmer. Den er også ganske gele-aktig og trenger 3 strøk for å dekke helt. Tror nok Orange fizz dekker bedre. Miami peach er desverre ikke å få tak i lenger, men har du den allerede så kan du fint droppe å kjøpe Orange fizz. 

Jeg hadde til og med to andre liknende lakker fra OPI som er verdt å nevne. Til venstre er Chanel-"Miami Peach", i midten er OPI-"Are we there yet?" og til høyre er OPI-"Shoutout at the O.K. Coral"


 Til venstre er Chanel-"Miami Peach", i midten er OPI-"Are we there yet?" og til høyre er OPI-"Shoutout at the O.K. Coral"

De er kanskje litt forskjellige, men legger merke til det når man har det på alle neglene samtidig? Jeg syns jeg har mer en nok i denne fargekategorien. Hvilken liker dere best?

Og til slutt dagens endelige manicure. 2 strøk på alle fingrene. 


  Follow my blog with Bloglovin

Essie - Borrowed & Blue

Denne lakken kom ut med Wedding kolleksjonen fra Essie i 2011. Likte ideen med en veldig lys kremet isblå lakk, men denne likte jeg ikke på neglene. Generelt er jeg ikke veldig glad i kostene i Essie lakker og hadde litt problemer med å få den jevn ved neglebåndet. Den dekker fint med 2 strøk. Syns nesten den fremhever blodårene mine i min vinterbleke hud. Den ser kanskje finere ut når man er solbrun, men jeg tror jeg legger den ut på Makeupalley for bytting. Hva syns dere om denne? 


Jeg syns nesten den ser litt mørkere ut enn i flasken. 


Morsom vri med matt overlakk ;)

 Follow my blog with Bloglovin

Chanel - Black Pearl

Jeg følte det var på tide med kortere negler og en mørk lakk. Ikke like lett å skrive masteroppgave med lange negler. Dagens manikyr ble Chanel's Black Pearl (nr 513). Jeg kjøpte denne lakken i høst, men har ikke tatt noen bilder før nå. Syns dere navnet passer til denne lakken? Den er langt fra svart. Minner litt om østers skjell: Perlemor mørkegrå med grønt shimmer. Uansett veldig fin:) 

Shimmeret er veldig fint og gir lakken en metallisk finish.

Her ser men bedre det grønne shimmeret. Tatt i direkte sollys.

Follow my blog with Bloglovin  

China Glaze - "Color To Diner For"

Jeg vet jeg er litt sent ute med denne lakke som kom ut i høst med Touring America kolleksjonen, men jeg fant ut at jeg hadde swatchet den allerede og tatt bilder. Tenkte jeg skulle lage et innlegg mens jeg husket det. Tror faktisk jeg har gitt den bort fordi jeg finner den ikke. Uansett, her er den!! Det er en ekte tyttebær-rød med veldig fint shimmer i. Det er bare såvidt man ser shimmeret i dagslys. Neglene ser utrolig blanke ut. Shimmeret kommer bare frem i veldig godt lys, se bildet med blitz. 

Bildet over er tatt i dagslys

Bildet over er tatt med blitz. Her ser man litt shimmer. 

Kjempefin med matte topcoat fra essie :)
 

 Follow my blog with Bloglovin  

Blue year's eve

Denne lakken swatchet jeg rett etter nyttår, men jeg hadde helt glemt at jeg hadde tatt bilder. Blue year's eve heter den og kom ut i Let it snow kolleksjonen fra China Glaze. Nydelig shimrende royal blue med en svak lilla undertone. Det lilla kom desverre ikke så godt frem på bildene jeg tok. Jeg har mange blåe lakker, men ingen som denne. Passer bra i samlingen min. 

Nå må jeg nesten gjøre litt skolearbeid. Vært litt sløv i noen dager nå. Shame on me. Dessuten skal jeg bake en kake før vi skal til svigers i kveld. Time to focus! 

Follow my blog with Bloglovin   

Chanel - Ballerina

Huff, skolen begynte så utrolig brått. Masse å gjøre og masteroppgaven tar nesten all min tid. Jeg har ikke tenkt noe særlig på neglene mine på en stund så de har blitt ganske lange lange nå. Når neglene blir lange så er det lurt å smøre på noen lag med en god lakk for å styrke de. Denne lakken en en standard klassiker fra Chanel. En av mine favoritter! Den heter Ballerina (nr 167) og er den perfekte nude. Den jevner ut ujenvnheter på neglene og styrker. Fargen er gjennomsiktig melkehvit med litt rosa. Den får tuppen av neglen til å virke hvitere som om man har en french manicure. Fin, ikkesant?

Bildet er tatt i dagslys uten blitz. Syns den ser litt mer rosa ut i virkeligheten da men. 

Noen andre som er plaget med tørre neglebånd og hender om vinteren? Jeg smører de godt om kvelden og sover med hansker, men det hjelper ikke lenger enn noen timer. 

Jeg leste artikkelen på kk.no om neglelakkgale norske jenter. Ble nesten glad over at det ikke bare er meg. Har likevel bestemt meg for å roe ned intill lommeboka fylles opp igjen. Har jo så utrolig mange allerede som jeg ikke har brukt noe særlig. Andre som føler seg truffet av artikkelen? ;)

Follow my blog with Bloglovin   

Jul med China Glaze

Fytti grisen! Det har gått i ett etter jeg var ferdig med eksamen. Måtte desverre legge bloggen på hylla for å få tid til julegavehandel og alle familiemedlemmene som skulle ha besøk. Blir ikke noe mindre sliten av det ;) Dessuten har jeg spist søtsaker (godis og/eller kaker) hver dag i hele desember, men nå er det slutt!! Januar skal være helt fri for søtsaker. Jeg håper alle har kommet godt godt gjennom julehysteriet og nyttårsfeiring uten åreforkalkninger etter all den fete maten. De som tror på lavkarbo har vel vært i sitt ess.

Jeg har fått maaange fine julegaver i år og en del penger som gikk rett in på BSU. Jeg skal vise dere en del av det jeg har fått, men sprer det litt utover noen dager. Fikk blant annet flere neglelakker.

Dette settet med julelakker fra China Glaze var kjempefine. Har ingen liknende lakker tror jeg. 

Den første lakken heter Poinsettia og er en skikkelig julenisserød kremet lakk uten shimmer. Litt oransje undertone som det gjerne er i rødfargen vi forbinder med jul. 

Den neste lakken heter Twinkle Lights og er en skikkelig glittermettet lakk. Den er full av røde, grønne, gull og sølv glitter partikler i en klar baselakk. Her har jeg påført 2 strøk og den er ikke helt dekkende. Jeg fikk ikke frem gullfargen godt nok på bildene jeg tok. Den er mer gylden i virkeligheten. Sikkert blitzen som gjør det. 

Den siste lakken heter Holly-Day og er en skikkelig juletregrønn kremet lakk uten shimmer. 

Jeg var veldig glad for disse:) Likte dere de?

Follow my blog with Bloglovin  

Deborah Lippmann - "Razzle Dazzle"

Hei, lenge siden sist!

Da var jeg godt igang med eksamensperioden og har dessverre ikke tatt meg tid til blogging. Det er ikke økonomisk lønnsomt å risikere stryk i forhold til omgjøring av studielån og tapt inntekt. Herregud hør på meg! Økonomien har gått meg helt på hjernen. Huff trenger en pause. Er vel derfor jeg skriver et nytt innlegg her. Siden jeg sto opp i dag tidlig har jeg bare gjort andre ting enn å lese til eksamen. Jeg har vasket klær, støvsugd, ryddet, vasket opp og skiftet på sengen. Jeg ba samboer om å bidra mer under eksamensperioden, men det har ikke funket. 

Vel nå har jeg også spist lunsj, sett noen episoder av "The Bing Bang Theory" og stelt neglene mine. På tide å få ferdig dette innlegget og komme igang med lesingen. 

Jeg har ikke lakket neglene på over en uke og følte for en munter adventslakk ;) Dette er en passende lakk fra Deborah Lippmann. Den heter "Razzle Dazzle" og har en mørk rosa/lilla/sort jelly base med MASSE rosa/lilla glitter. Et strøk ble altfor lite og trengte minst 2 tykke eller 3 tynne strøk for å dekke bra. Trengte også et godt strøk med topcoat for å jevne ut overflaten på neglene. Ellers blir de veldig ruglete fra glitteret. Jeg har hørt at topcoaten fra Deborah Lippmann skal gjøre neglene helt jevne, men min OPI top coat funket ikke like bra.

Æsj! Jeg glemte å bruke base coat og leste en annen review av denne lakken som sa at neglene hennes ble rosa i 2 uker etterpå. Ja ja, neste gang :) 

Follow my blog with Bloglovin 

Essie - "School of Hard Rocks"

Her kommer et lite innlegg. Jeg har for tiden hendene fulle med eksamensforberedelser og må nesten prioritere de fremfor blogging i noen uker fremover. Men tankene flyr jo når man kjeder seg, så jeg har masse ideer til innlegg når eksamen er over. Da har dere noe å glede dere til ;) Har dere eksamen også?

Idag har jeg prøvd ut  "School of Hard Rocks" fra Essie's vinterkolleksjon 2011. Kremet grå/blå lakk med svak grønn undertone som kom best frem med blitz egentlig. Dekker fint selv med bare ett strøk, men her har jeg 2 strøk. Har dere kjøpt noe fra vinterkolleksjonen?

Bildet er tatt i dagslys uten blitz

Her har jeg brukt blitz

Den er fin med matte top coat også;)

Follow my blog with Bloglovin 

Essie - "Very Structured"

Heisann! Da var det torsdag kveld igjen og jeg gleder meg til fredag. Jeg har bare undervisning fra 08-10, men blir nok noen gode timer på lesesalen etter det :( Men det jeg gleder meg mest til er middagen. Jeg og samboer skal kose oss med raclette. Har dere spist det før? Det er en fransk spesialitet som vi spiste ofte på alpetur, men vi nå kan kose oss med hjemme også. Vi fikk vårt eget raclette-sett til jul i fjor. Deilig smeltet raclette-ost over kokte poteter med salat, spekeskinke og cornichons (små agurker). Blir sulten av å tenke på det. 

Jeg rotet rundt i neglelakk-arkivet mitt og fant ut at jeg har mange fine høstfarger jeg burde vise frem før vinteren setter inn for fullt. Snart er det jo også tid for julefarger. Må bare komme meg helskinnet igjennom eksamensperioden :S Dette er "Very Structured" fra Essie's høst kolleksjon 2011. Jeg var først litt skeptisk til denne først, men jeg har endret mening. Veldig brukbar og fin høstfarge. Rød/brun, kremet rust-aktig farge. Veldig unik farge.

Liker dere den?

Dette bildet er med blitz, solen hadde gått ned desverre. 

Jeg hadde så lyst til å se hvordan denne lakken ble med matte topcoat. Stilig!!

Follow my blog with Bloglovin 
 

Frost og OPI's "Uh Oh, Roll Down The Window"

Da jeg dro hjemmefra i 8-tiden idag tidlig var det iskaldt ute og frost på alle bilene. Tåken som lå over Oslo i går kveld har også gjort det såpeglatt på veien. Merket godt at høstjakka mi ikke lenger er varm nok. Jeg må nok opp på loftet i kveld for å hente boblejakka mi. Ikke hadde de satt på varmen i amphiet på Eilert Sundts hus heller. Kjempekaldt! Jeg beholdt jakka på i timen. Glad det er nest siste uke med undervisning, men det betyr jo bare at eksamen nærmer seg med stormskritt. Klump i halsen!

Valgte å piffe opp neglene mine mens jeg spiste lunsj hjemme. Det ble enda en høst lakk :) Denne hadde jeg nesten glemt at jeg hadde. Den kom ut med Touring America kolleksjonen fra OPI tidligere i høst. "Uh Oh, Roll Down The Window" som den heter er en kremet oliven/army-grønn lakk. Den minner litt om Metallic Sage fra Estée Lauder som jeg også har, bare uten gull-shimmeret. Jeg syns den passet veldig fint til den krem-hvite strikkede genseren jeg hadde å meg idag. (glemte å ta bildet). Og by the way; jeg hadde på noen dråper Drip Dry fra OPI for å mykne opp neglebåndene mine og få lakken til å tørke fortere, hvis noen lurte på hvorfor fingrene mine glinser;)

Fin, ikkesant? 

Dette bildet er tatt i dagslys uten blitz

Dette er tatt med blitz.

Her her et bilde jeg har lagt ut tidligere av Metallic Sage fra Estée Lauder bare for å sammenlikne.

Og her er linken til innlegget om "Metallic Sage"

Hvilken liker du best? 

Follow my blog with Bloglovin     

Lange dager på lesesalen og "Brisbane Bronze" fra OPI

Hei alle sammen! Nå er jeg skikkelig sliten. Jeg har vært på lesesalen siden kl 8 i dag tidlig og er veldig stolt av meg selv. Skal en tur til mamma nå som bor utenfor Oslo og bli der til i morgen tidlig. Deretter er det tilbake på lesesalen :( Samboer skal på byen sammen med gutta og jeg vet hvordan det ender. Jeg er ikke veldig glad i en fyllefant kl 4 om morgenen når jeg skal være produktiv dagen etter. Men nå må jeg pakke og komme meg av gårde til toget. 

Men først ville jeg få ut en liten neglelakk oppdatering. Jeg fikk tid til å påføre denne høstlakken fra OPI mens vi så en film i går kveld. Denne heter "Brisbane bronze" fra OPI og er en rødlig bronsefrage, nesten kopperaktig med masse shimmer. Perfekt match til naturen i disse dager. Love it!

Dette bildet er tatt i dagslys uten blitz


Mens dette bildet er tatt med blitz

 Follow my blog with Bloglovin  

cutrinsample

Essie - "Bobbing for Baubles"

Dagens neglelakk er "Bobbing for Baubles" fra Essie's vinter kolleksjon 2011. Den beskrives som en mørk safir-blå lakk på essie.com, men jeg syns nesten den er litt for mørk for den beskrivelsen. Jeg syns den har en mørk grå undertone som gjør at den ser litt "støvete" ut. Hvis det gir noen mening ;) Den er kremet og shimmer-fri og dekkende. Jeg lurer på om denne likner på "Road house blues" fra OPI? Jeg bestilte den fra ebay for 2 måneder siden men den har ikke kommet frem. Må vel sende en klage. 

Liker dere lakker fra Essie?

Follow my blog with Bloglovin    

Den perfekte julegaven :)

Hehe hvertfall i mine øyne. Dette er en super julegave-ide til en kjæreste, venninne, søster eller mor som elsker neglelakker. Prisen er fin også. Dette settet fra OPI, inneholder hele 10 stk mini neglelakker (3.75ml) og fargene er det mest solgte standard lakkene. Gavesettet selges på beautybay.com for bare 206,40 NOK (eller ca 23 GBP). BILLIG!!! Mye for pengene. 

Fargene i settet heter:

 1. Alpine Snow 3.75ml - Whitest white? to give a crisp, clean French tip.
 2. Bubble Bath 3.75ml - Delicate pink, perfect for French manicures.
 3. Tickle My France-y 3.75ml - A naughty shade of nude.
 4. Strawberry Margarita 3.75ml - A fabulous bright pink.
 5. Cajun Shrimp 3.75ml - A flavoursome red with a hint of coral.
 6. Big Apple Red 3.75ml - As big and bold as the red apple itself.
 7. I'm Not Really A Waitress 3.75ml - A vivacious, Chianti red.
 8. You Don't Know Jacques 3.75ml - A trendy taupe.
 9. Russian Navy 3.75ml - A deep-sea indigo.
 10. Lincoln Park After Dark 3.75ml - Where midnight meets purple. 

Jeg har vel de fleste av disse allerede og anbefaler de absolutt. 

Her er linken til settet hos beautybay.com

 Follow my blog with Bloglovin    

OPI - "Meet me on the star ferry"

På lørdag skulle vi feire samboeren min sin bursdag og arrangerte derfor champagne aperitif hjemme hos oss før vi dro på restaurant for å spise årests første porsjon med julemat. Jeg valgte pinnekjøtt fordi det er noe av det beste jeg vet. Ellers ble det også bestilt både lutefisk, ribbe, reinsdyr og smalahove. Det var en fanstastisk kveld som jeg fikk svi for på søndagen. Jeg hadde tenkt til å blogge og lese til eksamen hele dagen, men jeg var så kvalm at jeg såvidt fikk ned litt vann og cola i løpet av hele dagen. Det er tydelig at jeg ikke tåler alkohol like bra som jeg gjorde da jeg var 20:(

Hele gjengen var veldig pent kledd. Jeg valgte en kort sort blondekjole med lange ermer og sort strømpebukse. I tillegg hadde jeg i hair extensions som jeg hade krøllet. Jeg følte meg veldig fin:) Kveldens neglelakk for anledningen var en brun-lilla metallisk lakk som heter "Meet me on the star ferry" og er fra OPI. Den passet fint til den sorte kjolen og sminken min. Det gjorde heller ikke så mye at jeg er veldig vinterblek. Jeg orket bare ikke å bruke tid på selvbruning.


Dette bildet er tatt i dagslys uten blitz


Her har jeg brukt blitz og glitteret/shimmeret kommer godt frem

Follow my blog with Bloglovin    

H&M - "Notoriously Beautiful" Nail Polish

Den andre neglelakken jeg kjøpte fra H&M var "Notoriously Beautiful" for bare 40,-. Nydelig kremet marineblå med tydelig lilla undertone. Rålekker! Jeg har sikkert 10 forskjellige blåe lakker nå. Kanskje ikke så vanskelig å skjønne hva min yndlingsfarge er :) BLÅTT !

Jeg digger begge neglelakkene jeg kjøpte fra H&M. Veldig bra kvalitet for en billig penge. Jeg tror jeg kommer til å teste ut flere lakker fra H&M fremover.  

Dette bildet tok jeg ved vinduet i dagslys og man ser nesten ikke lillaen. 


Dette bildet tok jeg litt vekk fra vinduet og fikk da frem lillaen litt tydeligere. Uansett ganske lik som dette i i virkeligheten. Kanskje jeg trenger et nytt kamera? Ha en fin helg alle sammen !

Follow my blog with Bloglovin    

H&M -"Peppermint Fusion" Nail Polish

Da jeg var innom H&M på mandagen for å kjøpe bursdagsgave til samboer, var det en stor kasse med forskjellige neglelakker ved siden av kassen :( Jeg ble jo stående og rote oppi der og endte opp med 2 nye lakker. Fy meg! 

Den første lakken jeg har prøvd ut er Peppermint Fusion, som er en mellomblå med tydelig lilla undertone. Den har også masse blått microshimmer, men det kommer ikke like tydelig frem på neglene. Kjempefin! Det var ganske vanskelig å få til et bra bilde av denne lakken ettersom den virket altfor lys baby-blå og for lite lilla. 

Dette var det beste bildet. Her fikk jeg frem både lillaen og det blåe shimmeret. 

 

Dette bildet ble tatt i dagslys ved vinduet og her ser den baby-blå ut uten shimmer. Veldig rart.


Og til sist et bilde med blitz. Her ser vi tydelig shimmer men ikke mye lilla. 

Men det er godt jeg liker den best sånn den er i virkeligheten ;) altså sånn som på det øverste bildet. Veldig fin lakk til bare 40,- fra H&M. Trengte bare 2 strøk. Jeg er imponert :)

Follow my blog with Bloglovin    

Halloween negler

Vel jeg skulle gjerne hatt tid til å lage et skikkelig Halloween design på neglene, men det har jeg desverre ikke. Drukner i skolearbeid, bursdager og andre arrangementer. Som et plaster på såret har jeg prøvd ut "It's Alive" fra Halloween kolleksjonen til China Glaze. Jeg er foretrekker egentlig kremede lakker, men denne er morsom. Den funker også som en jule-lakk. Liker dere den?


Follow my blog with Bloglovin   

Essie - "Merino Cool" neglelakk

Jeg skulle lakke om neglene mine og må si jeg sleit veldig med å få av den forrige neglelakken jeg hadde på, Mac - "Rain of flowers". Jeg vet at glitter-lakker er verre å få av, men denne måtte jeg bruke flere pads for å få av. 

Jeg valgte å lakke om til en lakk fra Essie's høst kolleksjon 2011 som heter "Merino Cool". Jeg er sååå glad jeg kjøpte denne!! Nydelig kremet grå lakk med litt støvete lilla undertone. Digger denne som høstlakk <3Her er link til Essie Nail Polish 

Man får kjøpt Essie hos BliVakker.no  eller på Ebay eller såpebolla.no eller beautykick.no

Follow my blog with Bloglovin 

Mac-"Rain of Flowers" neglelakk

Denne fikk jeg tak i lørdag morgen 8 Oktober da Mac kom ut med den nye kolleksjonen "Posh Paradise". Jeg har lenge vært veldig glad i Mac sine produkter, men aldri testet neglelakkene deres før nå. Dette er min første. Rain of flowers er en mørk midnattsblå lakk med lilla undertone. Lillaen blir nesten borte ved påføring av flere strøk, men kan komme frem i godt lys. Den har også masse blått og rosa shimmer. Som en klar nattehimmel. Tror dette er den fineste blåe lakken jeg har. Kanskje finere enn Chanel Blue Satin til og med. 


Bildet under tok jeg under en kraftig leselampe som fikk frem litt av den lilla undertonen. 

Fin ikkesant ;)

Chanel Quartz Nail Polish

Da var jeg tilbake fra hyttetur på Hemsedal. Digg med noen dager avslapping (+litt fyll, men det hører vel med ;) ). Fikk endelig tid til å stelle neglene mine igjen. Da jeg rotet litt rundt i neglelakk-hyllene mine fant jeg denne lille skatten som jeg enda ikke har prøvd på. Utilgivelig ;) Hehe. Jeg klippet og filte neglene mine først. Foretrekker korte negler for tiden og det er veldig fint med lakker i høstfarger.

Chanel-"Quartz" er en lys grå-brun lakk med sølv-shimmer. I godt lys kan man også se at det er litt regnbuefarget shimmer også. Det er en veldig fin og naturlig farge som passer bra til hverdagsbruk. Jeg trodde faktisk den skulle være litt mørkere enn den virkelig ble. Så mørkere ut i flasken. Det er en ganske tynn konsistens på denne lakken. Kunne sikkert hatt på 3 strøk, men jeg har 2 strøk på bildene. Kanskje den blir fin og mørk hvis man tar et strøk OPI-"you don't know jacques" og så tipper med 2 strøk Chanel-"Quartz". Jeg skal prøve det neste gang. 

Denne kjøpte jeg for 20? da jeg var i Belgia i August. Kjøpte denne og Péridot som jeg allerede har skrevet om. De var i hvertfall billigere enn på Esthetique der de koster 220,- Jeg valgte å droppe Graphite fra denne kolleksjonen siden jeg ikke syns den var glittrende nok. OPI-"crown me already!" fra Miss Universe kolleksjonen er et myyye bedre alternativ. 

Likte dere Quartz?

Uten blitz


Med blitz


Høst kolleksjonen fra Chanel: 529-Graphite, 531-Péridot, 525-Quartz

OPI-Honk if you love OPI

Beklager at jeg ikke har blogget på noen dager, men jeg har hatt veldig mye å gjøre på skolen. Masse stress med å samle nok informasjon sånn at jeg kan lage en solid plan til masteroppgaven min. Jeg har et møte med veilederen min senere idag der han skal vurdere planen min og om den trenger en utbedring før han kan godkjenne den og jeg kan levere den inn til masterkomiteen. Håper det går i boks ;)

Etter jeg hadde sendt inn utkastet til planen min valgte jeg å ta meg fri resten av dagen. Da var vel klokka rundt 16 så det var jo ikke altfor tidlig heller. Vel dro uansett hjem og slang meg ned på sofaen for å se siste episode av Desperate Housewives. Koste meg med litt pastarester fra i går før jeg endelig kunne gi meg selv en etterlengtet neglbehandling. Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg neglelakk, men har gått uten siden fredag. Velger å gå uten fremfor flassende neglelakk. Jeg har også hørt at det er bra for neglene å gi dem en "pustedag" innimellom også. Det er anbefalt å ta av neglelakken kvelden før du har tenkt til å legge på ny. Ganske logisk egentlig, for da kan man smøre inn hendene med en feit håndkrem og kanskje en neglbåndsolje som da kan virke over natten. Bare husk å rengjøre neglene med litt negllakkfjerner før man legger på ny lakk dagen etter eller så vil det ikke holde. 

Jeg valgte å teste ut den siste lakken fra minisettet mitt fra OPI. Denne heter Honk if you love OPI og er en nydelig mørk aubergine. Dette er absolutt den fineste fra minisettet. Bildene tok jeg på kvelden med hjelp av en sterk lampe og blits. Uten godt lys ser den nesten sort ut. Her har jeg på to strøk og syns den ser mørker ut enn i flasken, men fortsatt ikke like mørk som OPI-Lincoln Park after dark.  Mulig jeg gir denne bort til søsteren min. Trenger egentlig ikke 2 vampy mørke lilla (nesten sorte) neglelakker. Holder med en ;) 

Elsker mørke negler om høsten og syns så mørke lakker passer best til korte negler. 

OPI - A-taupe the Space Needle

"A-taupe the Space Needle" kom ut med Touring America kolleksjonen fra OPI denn høsten. Den er en kremet lys brun og jeg syns jeg ser litt grønnskjær i dagslys. Nesten litt militærgrønn undertone. Jeg må si jeg har sett penere farger enn denne. Denne brunfargen ble litt for "skitten" i mine øyne. Må nok si jeg foretrekker brunfarger som OPI-"over the taupe" og OPI-"You Don't Know Jacques!" eller Chanel-"Particulière" som alle har litt lilla og/eller grå undertone. Men tror nok uansett denne ser bedre ut på mørker hudtoner. 

Her har jeg OPI base coat, 2 strøk "A-taupe the Space Needle", OPI top coat og Drip DryHittil har jeg testet ut 3 av de 4 lakken i dette settet og har bare likt 1 altså den rosa "My address is Hollywood" og har er derfor ikke veldig imponert. Glad det bare var små flasker og at settet bare kostet med rundt 12$ fra ebay. Skal teste ut den lilla neste gang. Jeg liker fargen i flasken hvertfall. Krysser fingrene. 

OPI - French Quarter for Your Thoughts

Denne neglelakken er fra Touring America kolleksjonen fra OPI denne høsten. Den er en lys kremet grå, helt uten shimmer. Jeg syns ikke denne fargen gjør seg så godt med min hudfarge. Hendene mine ser litt døde ut med denne fargen. Håper noen andre liker den bedre. Hva syns dere?

Her har jeg OPI base coat, 2 strøk French quarter for your Thoughts, OPI top coat og Drip Dry

Omtale: Estée Lauder Metallic Sage

Metallic Sage fra Estée Lauder er en Limited Edition neglelakk fra høst/vinter 2011 kolleksjonen. Det er en perfekt høstneglelakk. Den er en nydelig olivengrønn kremet farge med gullshimmer. Jeg syns den var litt tynn i konsistensen og trenger minst 2 strøk for å dekke helt. Jeg brukte 2 strøk Metallic Sage, med OPI base coat under og OPI top coat over. Den kostet meg 210,- og jeg vet de hadde flere igjen hos Kicks i Bogstadveien. 

Har noen av dere kjøpt denne lakken? Likte dere den?


Blue Monday og OPI - My address is "Hollywood"

I går hadde jeg en skikkelig dårlig dag. Jeg var på skolen fra 8-17 enten i forelesninger eller på lesesalen og da jeg endelig kom meg hjem så hadde jeg glemt nøklene mine. Måtte vente en halv time til samboer kom hjem med nøkler. Jeg lette overalt hjemme, men fant de ikke. Kastet meg på bussen tilbake til Blindern for å lete på lesesalen og alle de andre stedene jeg hadde vært, men nei, fant de ikke. Jeg dro så hjem igjen for å lete mer, men innså rundt halv 9 at de måtte erstattes. Ble skikkelig nedfor. Jeg bestemte meg tilslutt for å dra til låsspesialisten neste morgen og trøste meg selv med en altfor sen middag. Begynte så å kokkelere på kjøkkenet og hva tror dere jeg fant i bestikkskuffen? Jo der var nøkklene mine. Jeg begynte å gråte av lettelse. Jeg var nok ganske stresset da jeg tok med meg en yoghurt og skje til frokost på bussen. Det var heldigvis mye penger spart. 

Nå når jeg blogger fant jeg ut at jeg heller burde ha valgt en blå neglelakk pga Blue Monday. Neste mandag kanskje. Gidder ikke lakke om igjen og ta nye bilder :) Denne lakken gjør meg hverfall glad igjen. Den er knæsj bringebær-rosa men gull og rosa microshimmer. Syns faktisk den er mørkere på neglene enn i flasken. Dessuten ser man glitteret bedre på neglene. Jeg syns den er kjempefin.

Her har jeg opi base coat, 2 strøk OPI-My address is "Hollywood", opo top coat og Drip Dry.

Kjøpte den i et "Touring America" mini-set for 10 $ fra ebay (+5 $ i porto). Gleder meg til å teste ut de andre fargene. 

Chanel Péridot neglelakk

Hei igjen. Jeg har desverre ikke hatt tid til å blogge de siste dagene. Har hatt veldig mye å gjøre på skolen inkludert en presentasjon. Dessuten må har jeg bare noen få uker igjen til jeg må ha funnet ut emnet til masteroppgaven min. Nå er det hvertfall endelig helg og jeg kan ta det litt med ro. Idag har jeg lakket neglene mine med den nye lakken fra Chanel som heter Péridot (nummer 531). Det er en lekker metallisk gull med tydelig kakigrønn effekt. Virkelig unik farge.

Hva syns dere?

Her har jeg brukt OPI Base coat, 2 strøk Péridot, OPI Top coat og en dråpe OPI drip dry på hver finger.  

Bildet er tatt i dagslys.

OPI "Bubble Bath" Manicure

Nå har jeg vært syk i 10 dager og er utrolig lei. Forkjølelsen ble til en bihulebetennelse og har begynt på penicillin. Håper det går over i løpet av noen dager. Jeg føler det er sløsing når jeg ikke får brukt abonnementet mitt på treningssenteret. Jeg vil trene!!

Jeg har derfor trøstet meg selv med en hjemme-manicure. Betaler aldri andre for å gjøre det for meg. Har jo sikker 50 lakker hjemme og klarer det helt fint selv. Digger mørke lakker på høsten, men siden neglene mine var litt lengre nå så valgte jeg en lys farge. Jeg bruker ALLTID et strøk OPI base-coat før jeg tar på farge for å unngå at neglene mine blir missfarget. Deretter påfører jeg 2 strøk farget lakk før jeg påfører OPI top-coat. Jeg lar det tørke i ca 5-10 minutter før jeg drypper på 1-2 dråper Drip Dry fra OPI som både pleier neglebåndene og tørker neglelakken på noen minutter. Har lyst til å teste ut andre typer som Rapid Dry Spray eller Seche Vite også, men venter til jeg har brukt opp denne. Hva bruker dere til å hjelpe lakken til å tørke fortere? 

OPI top coat fikk forresten en pris fra Lookfantastic Hair & Beauty Awards 2011: http://www.lookfantastic.com/nailcare/opi-nailcare/specialist-nail-products/opi-natural-nail-top-coat.html 

I dag har jeg brukt OPI-Bubble Bath som er en nydelig lys rosa. Den perfekte manicure fargen. Den er også kjempelekker med påmalte hvite tupper for en french-manicure. 

Chanel pedicure

Jeg er så heldig som har kort dag på fredager og har brukt derfor brukt en time på klesvask og gitt meg selv en pedicure. Skal spare dere for bilder av klesvasken min, men tærne mine ble veldig pene med en av mine favoritt neglelakker fra Chanel: Paradoxal. Jeg kan beskrive den som en mørk grå-lilla med rosa-lilla shimmer. Nydelig!! Anbefales på det høyeste og er en must have neglelakk. Den er mye mer spesiell enn Particuliere, som var etter min mening var oppskrytt. Eier allerede OPI-Over the Taupe som er prikk lik particuliere.
 Blogger mye om neglelakk for tiden, men jeg må innrømme at jeg er en addict ;) 

Chanel Graphite neglelakk

Var innom Esthetique på Stortorvet idag for å se på den nye Mac kolleksjonen " Mac me over!"  som kom ut idag. Jeg ble faktisk ikke så imponert. Jeg har blitt veldig flink til å holde meg unna sminke som likner på noe jeg allerede har eller ikke passer til mine farger. Stolt av meg selv ;) 

Tittet innom Chanel-skranken også. Der hadde de fått inn høstkolleksjonen inkludert de nye neglelakkene. Jeg klarte å skaffe meg to av de da jeg var på ferie i begynnelsen av august: Quartz og Peridot. Den siste Graphite bestemte jeg meg for å ikke kjøpe og er glad for det. Har egentlig aldri vært noe glad i sølv og syns ikke det passer så godt til meg. Jeg foretrekker gull i smykker. Denne neglelakken inneholder masse glitter som danner en mørk sølvskimrende lakk. Jeg tror heller ikke den er helt unik. Mener jeg har sett liknende fra billigere merker.


Testet den ut med ett strøk på en finger. Blir nok mer dekkende med to strøk.

Chanel neglelakker "Les Jeans"

Jeg elsker Chanel neglelakker og har allerede en fin samling, men nå kommer Chanel ut med enda en kolleksjon denne høsten. De kom jo akkurat ut med 3 råfine metalliske farger: Quartz, Graphite og Peridot. Den neste kolleksjonen heter "Les Jeans" og kommer ut i USA i September. Jeg er usikker når den kommer til Norge, men jeg skal holde øynene åpne. Har mange blå neglelakker og Blue Satin fra Chanel er vel favoritten min. Gleder meg til å prøve de nye i forskjellige denim-liknende farger.

Hvilken liker du best? Tror jeg foretrekker Coco Blue. 

Ninni

Ninni

27, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits