Ønskeliste

Julegave fra kjæresten

Jeg er heldig som har han som kjæreste:) Siden jeg har hatt så lite penger i det siste, ettersom jeg er fulltidsstudent, har han virkelig gått inn for å glede meg med mange gaver. 

Den første gaven jeg fikk var en kokebok med oppskrifter på sterk mat. Han elsker all sterk mat og vil tydeligvis at jeg skal lage mer av det;)

Gave nummer 2 var noe jeg hadde ønsket meg, nemlig en pulsklokke. Denne modellen er en Garmin Forerunner 110. Jeg har brukt den 5 ganger allerede og den fungerer utmerket. Kjempegøy å se hvor effektiv treningene mine egentlig er. Jeg gadd ikke ta bilde selv, så jeg fant et på nett. Fin ikkesant:)Jeg trodde dette var den siste gaven, men neida.

Gave nummer 3 hadde jeg også ønsket meg. Det var en mørkeblå Swix langrennsbukse. Jeg vet ikke helt hva slags modell det er men ikke så nøye heller;) 


Tilslutt fikk jeg gave nummer 4, som var den siste og den beste :) Men den fortjener et eget innlegg. 

Hva tror dere jeg fikk?

Follow my blog with Bloglovin  

Vinn en Braun Silk-épil

Bli med og vinn en epilator fra Braun

Braun Silk-épil Dual 7891 WD er en oppladbar, toveis epilator med Gillette Venus teknologi som gir et langvarig silkemykt resultat på legger og kropp, i ett strøk. Blogg.no deler ut 6 stk. Klikk på bildet eller linken nedenfor for å se hvordan du kan vinne en!

Klikk her for mer info!

Pulsklokke på ønskelisten

Jeg, som mange andre, har allerede begynt å glede seg til jul. Gleder meg ekstra mye siden jeg ikke gjør annet om dagen enn å sitte på lesesalen :( Jeg har derfor allerde begynt å tenke på hva jeg skal skrive på ønskelisten min.

Først ut er hvertfall en pulsklokke! Jeg elsker å trene og trener ca 3-4 ganger i uken. Jeg har hittill bare estimert hvor bra treningsøkten min har vært ut i fra hvor svett og rød jeg er. På spiningen har de til og med en prosjektor der man kan koble opp hjertemonitoren sin og følge med hvor man ligger ann i forhold til makspulsen sin. Det ser så gøy ut. Dessuten har jeg alltid lurt på hvor mange kalorier man forbrenner på de forskjellige timene jeg deltar i. Hvilken spesifikk klokke jeg vil ha, det vet jeg ikke. Hav av pulsklokker på markedet? Men kan vel regne med ca 1000-kroner. 

Har du en pulsklokke du kan anbefale til meg? Vil gjerne høre dine erfaringer :)

Fant noen tester av pulsklokker, men de er noen år gamle så jeg vil tro det finnes nyere modeller på markedet nå.

Klikk.no test: http://www.klikk.no/helse/dinkropp/friluft/article294279.ece

Dinside.no test: http://www.dinside.no/807054/vi-tester-pulsklokker 

Tips til deg som ser etter en pulsklokke fra iform: http://iform.nu/trening/kondisjon/pulsklokke 

Jeg skulle gjerne hatt en sånn bodybugg som de bruker på The Biggest Loser, men da må man abonnere på dataprogrammet som følger med. Usikker på hvor mye prisen kommer på i lengden da. Kan man få tak i disse i Norge?

Follow my blog with Bloglovin     

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits