Parfyme

Mine parfymer

Ja jeg vet jeg ikke har veldig mange parfymer, men jeg mener det er veldig personlig hvilken duft som passer med akkurat din kroppslukt. Det å finne en som passer til din personlighet er veldig vanskelig. Jeg har også kjøpt flere dufter på impuls på tax-free som jeg ikke har likt i mer enn en uke. Har da enten gitt de bort til mamma, sis eller venninner. Både Light Blue fra D&G og Miss Dior Cherie fra Christian Dior fikk jeg i gave, men måtte gi de bort. Mener det er en dårlig ide å gi parfyme i gave, med mindre de faktisk har ønsket seg akkurat den duften og prøvd den tidligere.

Mine favoritter av de jeg eier for øyeblikket er Gucci II (eau de parfum) og Daisy fra Marc Jacobs (edt). Gucci har jeg hatt i halvannet år og digger den. Daisy er en sommerlig duft som jeg kjøpte i januar da vi kom fra Dubai. Har brukt den i hele sommer. Den siste jeg eier er Daisy eau so fresh fra Marc Jacobs (edt) som jeg fikk til bursdagen min av mamma. Den lukter nydelig friskt og er en perfekt sommerparfyme, men jeg har nå innsett at jeg liker den orginale Daisy bedre med min kroppslukt. Flaskene jeg har ser nesten fulle ut og tror jeg kommer til å ha de leeeenge. Liker ikke veldig sterke lukter så jeg bruker alltid bare 1 sprut bak i nakken for å så presse håndleddene mine raskt over det våte for å få litt duft der også. Det holder for min del. Aldri skjønt de som bruker 5-8 spruter før de skal på jobb, de må jo bruke opp en flaske på 2 måneder. 

Har dere mange parfymer? Hvilken parfyme er din favoritt?

Jennifer Aniston's parfyme Lolavie

Da jeg og samboern var påvei til svigers i går for å spise middag, så jeg reklamen for denne parfymen i vinduet på Vita Majorstua. Har lest mange amerikanske bloggere skryte av denne før og gleder meg til å prøve den. Skulle gjerne dratt rett på Vita etter skolen, men jeg føler meg helt forferdelig og hører sengen rope etter meg. Dessuten er jeg så tett i nesen at jeg neppe hadde fått noe glede av å lukte på parfyme. Kanskje jeg får testet den ut til helgen. Har noen av dere prøvd den? Likte dere duften? Den skal nok på min ønskeliste til jul :)

myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits