Pynt og interiør

Litt pynt til leiligheten

I forrige uke var jeg i byen for å kjøpe en bursdagsgave til broren min. Jeg brukte 2 timer på å gå innom X lekebutikker og barneklærbutikker uten hell. Endte til slutt opp med en bitte liten sparkesykkel. Kom også hjem med noe småtteri til leiligheten vår også. Vi har trengt en dørmatte i hele vinter, men jeg syns de fleste var altfor dyre. Hvem gidder å bruke 4-500 kroner på en dørmatte? Ikke jeg hvertfall. Da jeg gikk forbi Kremmerhuset fikk jeg øye på denne matten. Perfekt for oss :) Jeg og samboer bodde i Frankrike i flere år. Faktisk der vi møttes. Hva passer da bedre enn en morsom "fransk"-vits på dørmatta. Liker dere den?

 fra Kremmerhuset 199,-

Kjøpte også dette "medisin"-skrinet som jeg fant på Clas Ohlson for 199,- . Nå trenger jo ikke jeg så mye medisiner akkurat, men passer fint til mine jenteting som kremer, ansiktsmasker, kleenex, bind og tamponger, reiseprodukter etc. Det ser mye ryddigere ut å ha sånne småting ryddet vekk. Mindre å tørke støv av også. Denne har plass til MASSE småtteri. Fin! 

Follow my blog with Bloglovin 

Ninni

Ninni

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits