Sko

Sympathy shopping

Hi, I'm back. Har vært utslitt etter eksamensperioden og trengte noen dager å komme meg på. Dessuten har jeg kastet meg over jobbsøkingen. Sånn er da når man endelig er ferdig som student. Blakk som en kirkerotte. Men luring som jeg er, skrapet jeg sammen noen kroner for å kjøpe noen "nødvendigheter". Trengte noen få ting for å føle meg litt vel. Dro til sentrum for å kjøpe øyebrynsfarge, hårstrikker og selvbruning for ansiktet. Ja jeg er bleik og uten øyenbryn :) Hehe

Det dumme var bare at de hadde fått inn Isadora's nye neglelakker og så fant jeg disse nydelige skoene i rosa gull metall. Dette er hva jeg kom hjem med:

In my defense, de skoene var det siste paret og de ropte etter meg. I tillegg kostet de bare 100,- (før 299,-). Tror jeg brukte rundt 300,- tilsammen. Don't tell my boyfriend.... shhh.. 

Follow my blog with Bloglovin   

Feminine converse

Jeg har aldri vært veldig glad i converse på jenter. Hvertfall ikke den tradisjonelle modellen som går opp over ankelen. Passer hvis man har en tøff stil, litt sånn guttete. Men jeg kom over disse modellene her (dog ikke fra converse) som jeg elsker. Me want!!! 

Disse første 2 kommer fra Ash og heter modellen heter Thelma Wedge Sneakers. Kommer i flere farger. De er for tiden på salg hos www.shopbop.com for bare 815,- 
Eller hva med disse skjønnhetene fra See by Chloe (Lace Up Wedge Sneakers). Disse koster ca 2200,- Ikke så ille pris når man sammenlikner med Jeffrey campbell skoene som er så populære nå for tiden.


 

 Follow my blog with Bloglovin

Alexander McQueen shoes

Surfet rundt på diverse nettsider med high fashion og fant disse kunstverkene fra Alexander McQueen's sommerkolleksjon 2011. Tror ikke jeg hadde klart å gått i disse, men de er jo nydelige å se på. 


 Follow my blog with Bloglovin  

Nye sko

Jeg var innom Oslo City på morgenen i går for å se om de hadde fått inn den nye kolleksjonen fra Mac. Det hadde de desverre ikke og den jeg venter på kommer ikke før i februar sa de. Norge er virkelig sent ute med disse Mac launchene :( Men da jeg skulle dra hjem igjen gikk jeg forbi Din sko og så de hadde noen fine vinterboots på restesalg. Jeg endte opp med disse fine bootsene til bare 199 kroner. Et kupp syns nå jeg. Greit, de er ikke skinn, men for 199 kan man ikke forvente så mye mer. Veldig fine og føttene ser knøttsmå ut i de. (Jeg liker når føttene ser små ut). 

Hva syns dere? Har dere shoppet noe på salget enda?


Follow my blog with Bloglovin  

Jeffrey Campbell loafers

God morgen alle sammen!!

Fredagene blir deilige for meg dette semesteret. Eneste dagen jeg ikke har noen forelesninger eller seminarer:) Må jo selvfølgelig lese likevel, men trenger ikke dra til Blindern for å gjøre det. Kan kose meg ved spisebordet her hjemme med god frokost. Hadde egentlig tenkt til å stå opp til morgenspinning på treningssenteret, men var litt uggen i halsen i går kveld og våknet derfor uten stemme. Best å holde seg hjemme da. Håper det går fort over. 

I går kveld kom jeg over en nettbutikk som selger masse kule sko. Link: http://www.solestruck.com/ . De har blant annet Sam Edelman som jeg skrev et innlegg om tidligere denne uken. Jeg elsker Jeffrey Campbell sine loafers med detaljer/pigger av metall. Disse hadde vært dritkule til skinny jeans om sommeren. Bare synd sommeren er over :( Jeg skal holde øynene åpne for disse til neste sommer, når jeg ikke lenger er i sparemodus. De er også en bra dupe for Christian Louboutin sine loafers. 

Mer pigger :)

Fant noen alternativer til Louboutin. Prisen er ganske mye billigere. Disse er fra merket "Sam Edelman" og selges på flere internationale nettsider. Tøffe ikke sant. Kommer som boots og pumps i enten svart eller nude farge. 


 

Pigger er tøft!

Alle stjernene elsket de pumpsene med pigger fra Christian Louboutin, men visste du at de nå også finnes i ballerinas og loafers? Drit tøffe!!

  

Perfekte pumps

Disse pumpsene fra Christian Louboutin blir sett på som de perfekte pumpsene. De kommer i mange farger og blir stdig brukt av kjendiser over hele verden. Jeg så en dame på et museum i Paris som hadde på seg et par disse i winrød lakk. NYDELIG! Men jeg fant ingen bilder av skoene i den fargen. Her er de i svart og Hayden Panettiere med de i nude. Høyhælte sko i nude farge får virkelig beina til å virke myyye lengre. Hayden er jo egentlig veldig lav, men det ser ikke sånn ut her. 


Hun er så søt :)

 

Belønning?

Jeg har allerede begynt å tenke på hva jeg skal unne meg selv som belønning når Masteroppgaven er levert. Ja ja, det er enda 10 måneder igjen til det skjer, men det er så mye som frister. Må jo ha såpass med tid for å finne ut hva jeg skal velge:)

Har en stund siklet over disse lekre pumpsene fra Giuseppe Zanotti, men de er allerede utsolgt :(Her er et bilde av Katy Perry med de på.

 

Men på en annen side så syns jeg også disse fra Jimmy Choo er helt nydelige. Modellen heter Lance og finnes i blant annet gull, sølv, bronze, sort lakk, nude lakk og rød lakk. Her er Jennifer Aniston med de i nude lakk.
Ninni

Ninni

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits