Vesker

Vegetarianer eller "vegetarianer" ?

Man må nesten undre hvorfor noen som er vegetarianer velger å kjøpe en slangeskinnsveske fra Chloé til 4000$. Er ikke dette litt imot det man egentlig jobber for? Jeg syns vesken var kjempelekker! Men så spiser jo jeg kjøtt også. Det er jo ikke en utryddingstruet art heller. Hva syns dere om dette? 


Her er en link til artikkelen til SeHer.no

Follow my blog with Bloglovin  

Mulberry Roxanne

Jeg er så lei meg for at de sluttet å lage Roxanne. Men det var kanskje det beste for min lommebok ettersom jeg allerede har 2 av de. Tenkte jeg måtte vise dere mine kjære. Roxanne er en stor veske i kraftig skinn, men mange lommer. Den veier ganske mye selv om den er tom, så jeg ville ikke anbefalt å fylle den helt opp. Prisen lå på rundt rundt 6000 kroner da de var nye, men de er fortsatt "in-style" og kan brukes si maaange år fremover.  


Denne hvite er laget av: Soft tumbled leather with silver hardwear. Denne er min favoritt, men bruker den ikke like ofte som den brune siden jeg er litt redd for at den skal bli skitten.
 
Denne ser nesten svart ut her, men den er sjokoladebrun og er laget av: darwin leather with antiqued brass hardware. Jeg kjøpte denne brukt, men den så nesten ubrukt ut. Love it :)

Har noen av dere en Roxanne? 

Mulberry Julia

Her vil jeg vise dere min kjære Julia clutch fra Mulberry's høst-vinter kolleksjon fra 2008. Den er i nydelig brunt skinn med lakk/speil-effekt. Elsker den! Jeg kjøpte den i perfekt tilstand fra ebay, men sjekket på forhånd med de "profesjonelle" jentene på purseforum.com som kunne verifisere at den var ekte. Selgeren sendte meg MASSE bilder og den kom med støvpose og kvittering. Viktig å være sikker når man handler på ebay. Jeg fant også ut at den kostet hele 250£ da den var ny, men jeg gjorde et kjempe KUPP og fikk den for bare 52£. Ingen andre som ville by over. Jeg var kjempe heldig. 
 

Sjelden godsak

Denne vesken fra Hermes kostet over 700.000 når den kom ut, men nå kan du få den til rundt 620.000 hvis du har et pengetre i hagen. Det er en Birkin modell i "Silver Himalayan style" i krokodilleskinn pyntet med diamanter og det er kun laget 3 av de. Selvfølgelig har da Victoria Beckham en som hun fikk i julegave av sin mann. Det sies at hun har over 100 varianter av Birkin vesken.

Drømmevesken

Liker å surfe etter tidligere kolleksjoner fra Mulberry. Som dere sikkert skjønner så er det er merke jeg har fått skikkelig dilla på. Bare synd at de er litt for dyre for min lommebok. De få skjønnhetene jeg eier har jeg spinket og spart til. Føler at de blir ekstra spesielle da. 

Denne skjønnheten er desverre fra en tid jeg ikke hadde råd til sånt. Tror den kom med kolleksjonen fra 2008 hvis jeg ikke tar feil. Nydelig! Så hvis noen har en brukt liggende på loftet som de aldri bruker så kjøper jeg den gjerne ;) lite unntak fra spareplanene mine i så fall, hehehe. 


Den finnes til og med i slangeskinn. Sukk!!
 My newest addition

Den siste dyre investeringen min var en etterlengtet belønning for å ha bestått alle eksamenene mine. Bursdagen min var jo i tillegg uken etter. Måtte uansett lukke øynene da jeg dro kortet. Det er vel noe av det dyreste jeg har kjøpt noen gang (sålenge man ikke teller med leilighet, Macbook, tv og skinnsofa). Bare så det er klart så er jeg absolutt ingen riking. Jeg har jobbet hardt, tjent mine egne penger og spart opp til unike ting. Jeg endte opp med en lekker Mulberry Alexa Hobo i fargen Oak. Veldig moderne med naturlige farger på skinnvesker for tiden og gikk derfor for den congac-fargede. De hadde den også i creme med rosegold hardware, men syns den ble altfor pen til hverdagsbruk. Denne er laget i myk Buffalo skinn. Den kan bæres over skulderen eller på albuen. Den har også en avtagbar rem for å bære den skrått over kroppen, men denne syns jeg ikke er veldig behagelig. Jeg foretrekker håndtaket. Mulberry er et britisk designermerke som lager kvalitetsvesker i skinn som ikke skriker designerlogo. De er mest kjent for sine Alexa og Roxanne vesker. My summer love ;)


myexpensivetaste

myexpensivetaste

26, Oslo

Jeg har en forkjærlighet for dyre ting som jeg vil dele med dere, men jeg har bestemt meg for å IKKE shoppe annet en nødvendigheter før jeg er ferdig som student. Håper da denne bloggen vil hjelpe mot min avhengighet. Ønsk meg lykke til.

Kategorier

Arkiv

hits